השוטרת כאן

shoteret27

New member
השוטרת כאן

היי סקסיים, הערב נכנסתי לחדר נשואים ונשואות אתם יודעים כמה אנשים היו שם בחדר בשעת חצות ובכן היו שם 160 160 איש מצוטטים ורובם נשואים מה הם מחפשים שם? במקום להיות עם בני זוגם במיטה חמה ומפנקת במקום לעשות סקס בהנאה הם יושבים מול המחשב מול הגולם ומקלידים ומקלידים חלק פשוט מדברים עם חברים משכבר הימים וחלק פשוט מחפשים סטוצים קצרים כל אחד מחפש משהו כולנו בעצם מחפשים יש שמחפשים שם אהבה גנובה ויש שמחפשים קצת שיחה נעימה יש כאלה שההקלדה היא רק לרגע קל ויש כאלה שהחיים האמיתייים מתחילים לזרום שם בחדר כל אחד מוצא שם את מה שהוא מחפש ואפילו אם הצאט הוא לא כל כך אמיתי אלא רק וירטואלי מי האמיץ שיגלה לו זאת כי כולנו מכורים קצת כולנו כאן בעצם פותחים את המסך ומתחילים לזרום.............. ממני השוטרת

גם החוקרת כאן..........:)

שוטרת יקרה כמוך כך אני וכך כולנו רוצים קצת לשבור את השיגרה היומיומית שלנו,, ובשביל זה יש לנו את הוירטואליות.. מתה עליךךךךךךךךךךךך שוטרת מתוקה שליייייייייי חוקרת

אכן...נכון..

היי..שוטרת.. מסכים עם כל אשר אמרת..את יודעת שאני אחד מאלה המצ`טטים להם ...לעתים אני מנסה לחוש את הנשים עימם אני משוחח...ואכן יצא לי אף להיפגש...וזה מדליק ומאוד מרגש.. אגב...אני חש שמתפתח משהו אירוטי..בין ארבל לבין החוקרת..וזה מאוד מעודד..ואת אף קיבלת הצעה..מפתה מארבל...מעניין מה דעתך..? רמי מורג..

לרמי...........

חמוד........ אל תקפוץ ותסיק מסקנות.. זה לא בריא :) ובמיוחד לא ככה בפומבי,, אנשים יחשדו ,,,אנשים ידברו ולי זה לא מתאיםםםם אז מחשבות שכאלו תשמור לעצמך ותאמין לי שאם היה מתבשל משהו הייתי מודיעה זאת לכל האומה שיהיה לך יום כחול ומענג חוקרת

LOCO-MOTIV

New member
יופי שוטרת!!!!

יופי יופי!!!! במקום לזיין, בצט משתתפים... כל אלה שבאשה מביטים,והחשק והתשוקה, מייד במכנסים נופלים כנראה אותו הדבר קורה גם לחלק מהנשם.{גם לך?] ובעינין המדים והאביזרים ת מ י ד מעדיף את הטבעי ליטוף עדין תמיד מוביל לסקס מדהים ואם בלהט התשוקה תלקק לזוגתך ותפנק את ערותה היא תתמסר לך רכות ותפנק אותך עד כלות.... LOCO-MOTIV

למעלה