השוטרת27 כאן-אורגזמות שכאלה

shoteret 27

New member
השוטרת27 כאן-אורגזמות שכאלה

היי סקסים שלי, אני מקווה שהכל בסדר אצלכם התגעגעתי אליכם והחלטתי לשתף אתכם בחווית האורגזמה. אז ככה, כשבחורה מגיעה לאורגזמה, מה עושה כל אחת כשהיא גומרת? איך יודע, הגבר שאיתה, שהפרטנרית שלו היגיעה לפסגת התאווה? כל אחת מתנהגת אחרת בשיא החוויה כל אחת והדרך שלה. יש שמתפתלת כולה מעוצמת ההנאה ויש שנאנחת חרישית ואחרת צווחת בקולי קולות יש שכורכת את רגליה על גבו בחוזקה ולא מניחה לו אפילו לשנייה ויש שמושכת בשערותיו ללא אבחנה כולה שקועה בעצמה מרוב הנאה ויש כאלה שעוצמות עיניהן ולא משמיעות מילה ויש כאלה שמחבקות אותו החוזקה וקוראות לו לא להפסיק ולו לשניה אלא להמשיך במלוא העוצמה עד לפורקן הנפלא. כל אחת והגמירה שלה כל אחת מגיעה לסיפוק בדרך שלה ומה איתך? נראה למי יש האומץ לספר לנו איך היא מגיעה לפיסגה המתוקה ממני ומה היא עושה ברגעי התאווה?

phantom

New member
חברתי למיטה...

אני יכול רק לספר לכם איך אני יודע שחברתי למיטה מגיעה לאורגזמה, ובכן מתחיל לצאת האוויר דרך פתח מיוחד בגומי....

geula

New member
האורגזמה שלי!!!!!

איזה כייף לגמור! להרגיש את פעימות ליבי בתאוצה פועמות בתוכי להרגיש את דמי זורם ובוער בתוכי להרגיש את הרעד בריגוש שמרעיד את רגליי הליטוף שזורם בשדיי ומעמיד את פיטמותיי המזדקרות החום שעוטף את פניי ומעלה בלחיי סומק ורדרד של סיפוק האנחה הצעקה הפראית המתפרצת מתוך תוכי בטירוף שמטריף את כל חושיי והטעם שנשאר בסוף אח הוא הטעם שלו אין סוף!!!

phantom

New member
פרפרים בבטן...

עוד הריח שלך , עליי מאתמול ועוד הטעם שלך, אצלי בפה...

phantom

New member
מצפה להכירך

היי, בשמחה אכיר אותך על מנת שתוכלי לאבד את ההכרה...

noy301

New member
אבל זה מצריך מיומנות גבוהה

אתה בטוח שיש לך את זה?

למעלה