השועל החליט להפסיק לסקר את הפרקים

השועל החליט להפסיק לסקר את הפרקים

כי גם כך אף אחד לא מגיב לסקירותיו של השועל, ולא מתפתח שום דיון על הפרק. והרי זו היתה מטרת סיקורי הפרקים של השועל מכתחילה.
לכן השועל לא מוצא יותר טעם להמשיך לסקר את פרקי העונה.

בכל אופן, אם מישהו אחר מעוניין להמשיך לסקר את הפרקים במקום השועל, הוא מוזמן. השועל מפסיק לסקר את הפרקים.

JAMES DEAN

New member
אני לא הגבתי לך פה ובפורום השני

מסיבה אחת: הייתי בחו״ל 21 ימים מה שאומר שלא ראיתי עדיין 3 פרקים.
אני מבין אותך כאשר אתה משקיע ואף אחד לא מגיב.

מקסימום אתה יכול להתחיל בשרשורים אחרים עד שתחל העונה הישראלית.

אי אפשר לעבור עונה שלמה מבלי לדבר עליה

על העונה הישראלית האחרונה ניהלנו פה אין ספר דיונים, ועל העונה האמריקאית, שהיא עונת אולסטארס, כולם, חוץ מהשועל, שותקים כמו
ים. אין לאף אחד מה להגיד על העונה הזאת? על הצוותים המתמודדים שלה? על המשימות? על הפיטסטופים והנופים המרהיבים? על הבריתות והיריבויות? וכמובן, על ההדחות?

כשהשועל החליט לסקר את פרקי העונה, השועל עשה זאת בכדי לעורר דיונים על העונה בפורום הזה ובפורום השני, אך בעיקר בפורום הזה, שהוא פורום רדום רוב השנה, ואם הוא לא יהיה פעיל ייסגרו אותו עד העונה הבאה. ולכן השועל בנוסף לכך שמעלה את סיקורי הפרקים באופן קבוע בפורום הישרדות וריאליטי אמריקאי, טורח להעלותם גם בפורום הזה במקביל, בכדי לשמר אותו פתוח ולהפוך אותו מרדום לפעיל, בכדי שלא ייסגר. אך אם אין שום תגובה ולא מתפתח שום דיון בעקבות סיקורי הפרקים של השועל, מה שווה להמשיך?

השועל השקיע הרבה זמן יקר מזמנו הפנוי בסיקורי הפרקים, שאפשר לראות שהם די ארוכים ומושקעים, וכוללים גם לא מעט אינפורמציה מעבר ואת חוות דעתו של השועל. ובייחוד בימים אלה שהאירוויזיון בפתח, וההכנות אליו נמצאות בעיצומן, ופורום אירוויזיון שוק ומלא שרשורים ודיונם שהשועל משתתף בהם, כמו כל שנה, לשועל הרבה יותר קשה למצוא זמן פנוי בכדי להשקיעו בהמשך סיקורי פרקי עונת האולסטארס, ואם גם אין שום תגובה ולא מתפתח שום דיון בעקבות סיקורי הפרקים של השועל מה הטעם בכל ההשקעה ובזבוז הזמן הזה של השועל?

ny22

New member
מנהל
אני מבין אותך שועל...

אתה תורם כאן המון לפורום.
אני לצערי לא רואה את התוכנית האמריקאית, לכן לצערי אני לא יכול להגיב באמת לסיקורים שלך, שאין לי ספק שהם מעולים!

למעלה