השופטים שם נוראיים ואכזרים

דנה86

New member
השופטים שם נוראיים ואכזרים

אני לא מבינה איך הן מוכנות להשפיל את עצמן ככה. השופטים חושבים את עצמם לאלוהים במיוחד הדוגמנית הזקנה ההיא שכל הזמן יורדת על כולן. תוכנית נוראה שחייבת לרדת מהמסך . מה הם חושבים שהם? אלוהים? אין להן זכות להשפיל ככה.

looloop2

New member
זוהי לא השפלה אלא ביקורת בונה

הם שופטים אז מן הסתם התפקיד שלהם זה לשפוט! זה שאת לא רואה את זה זו בעיה שלך...

היא בכלל לא הייתה מגעילה!

לעומת סיימון מאמריקן איידול, היא בכלל לא דיברה לבנות לא יפה, ואפילו שלא לאזניהן היא לא דיברה על אף אחת לא יפה, היא רק הייתה נחרצת. והיא אמרה את זה בצורה מאד ברורה- אם הן לא יכולות לעמוד בביקורת שלי, הן גם בטח לא יוכלו לעמוד בלחצים של עולם האופנה. אני לא דוגמנית, אבל זה נשמע לי מאד הגיוני. מה שכן, נראה לי לא צודק שהדיחו את אנה ולא את ג'נאשה (ככה קראו לה?), בגלל הטיעונים שהשופטים עצמם נתנו- זה שהבנות היו פוסטמות ולא וידאו שכולם שם זה לא אומר שהיא לא הייתה צריכה להיות גם אחראית על עצמה- מה, הלכת לכזאת תחרות ולא הבאת אפילו שעון מעורר משל עצמך?!? לעומת זאת, אנה לא רצתה להצטלם בעירום, היא הייתה מאד ברורה לגבי זה (לא הסכמתי עם השופט שאמר ש"לא היה לה טיעון ברור"), והצלם אמר שבאמת נהוג להודיע מראש שזה יהיה צילום עירום ולא הודיעו לה, אז שאחרי כל זה העיפו אותה ולא את הלא אחראית... (והיא גם הייתה כל כך יותר יפה...)

swirrrly

New member
טיירה וג'ניס באמת חושבות את עצמן

אבל כנראה גם כל שאר עולם האופנה חושב אותן... כל אחד וההגדרות שלו מה משפיל ומה לא. בקשר לההערה על סיימון קאוואל - א) זה תרגיל שיווקי - מגוחך ליפול לתוכו ולכעוס על סיימון כל כך ב) סיימון הוא לא סתם אהבל מהרחוב - הוא מישהו מאוד קשור לעולם המוסיקה, והביקורות שלו כנות ומועילות.

לא הייתה לי ביקורת על סיימון,

רק כיוונתי לזה שיש את ה"משבצת" של השופט ה"רע", והשוויתי בין ג'ניס לסיימון. ראיתי בעיקר את העונה השלישית של אמריקן איידול, ונטיתי דווקא להסכים בעיקר עם סיימון, הדבר היחיד שלא אהבתי זה שלפעמים את הביקורת הקשה (גם אם מוצדקת) שלו, הוא אמר בצורה מכוערת, כשמספיק היה אם הוא פשוט היה אומר את הדבר עצמו. אבל לגופם של דברים הוא באמת צדק כמעט תמיד לטעמי.

לא נכון!!!!!!!!!!!!!!!

ג'ניס באמת רעה קצת.... אבל טיירה פשוט מדהימה היא עוזרת להן, נותנת להן טיפים... היא בכלל לא חושבת את עצמה! טיירה מלכה!

מי שנכנסת לתחום הדוגמנות

שזה אחד מהתחומים הכי ביקוריתיים כי את פשוט חושפת ברוב המקרים את כולך, זה למה רבות נופלות לאנורקסיה ובולימיה בגלל הרצון לרצות את כולם ושירדו מהן וכו'.. אם הן לא יכולות להתמודד עם זה מקומן לא שם כמו ג'יזל בעונה הקודמת שהיתה צריכה את החיזוקים ולא יכלה עם הביקורתיות של השופטים ותמיד בכתה...

למעלה