השוק השחור בשיחת טלפון לטאליב קוואלי

rafman

New member
השוק השחור בשיחת טלפון לטאליב קוואלי

שיחת טלפון עם טאליב קוואלי היא הזדמנות מצויינת לשמוע ממנו על האלבום החדש, ההחלטה לפתוח לייבל עצמאי והפרידה ממוס דף. רק חבל שהוא היה מנומנם ויבשושי. השוק השחור נאלץ להסתפק במועט

Ori ve Alarm

New member
אולי

כי הוא לא מת על ישראלים או על "ציונים מרושעים" למי שזוכר את ההתבטאויות שלו בקשר למלחמת לבנון 2 .... עם כל ההערצה שלי לטאליב חבל שהוא גם נסחף עם התעמולה (הגאונית יש לומר) של העולם הערבי נגד ישראל...

Ori ve Alarm

New member
הוא לא ערבי

הוא ממוצא אפריקאי (דההה) וחלאס עם הגזענות זה לא תורם כלום

Ori ve Alarm

New member
מדהים

כמה החברה הישראלית גזענית ואין פה טיפת מודעות לזה גם בינינו לבין עצמנו גם היחס שלנו לערבים ואני לא אומר בהכרח שהערבים יותר טובים לא מאשים אף אחד בזה - רק את הממשלה והחינוך

xXx Shiraz xXx

New member
ברור שהוא ערבי

זה שהוא שחור זה לא משנה. גם מרוקו/מצריים/אלג'יר זה באפריקה והם עדיין ערבים, זה לא סותר אחד את השלישי. אבל אין שום בעיה עם זה. הדעה הפוליטית שלו זה עניין שלו ובכלל לא קשור לעובדה שהוא ערבי, נו בחייכם הוא ערבי נוצרי. ערבים שחורים בארה"ב ניתן לזהות בעיקר לפי השם - נאס שזה למעשה נאסיר, אסווד שלא בטעות שם הבמה שלו "שחור" בערבית, טאליב שזה ערבי באופן מובהק, ואין צורך להמשיך.

Ori ve Alarm

New member
וואי וואי

איזו בורות מפגינים פה תבדקו בויקיפדיה או לא יודע איפה את מקור האפרו (אני מדגיש אפרו) אמריקאים ובאיזה שלב בדיוק חלקם הפכו לנוצרים ובאיזה שלב חלקם אימצו את האיסלם לא כל מי שמוסלמי הוא ערבי וגם לא כל מי שערבי הוא מוסלמי באשר לטאליב או לשחורים בכלל ודיעתם הפוליטית על ישראל הם מרגישים שהאדם הלבן השתלט להם על אפריקה ולקח בכח את כל מה שהיה שלהם - ונוטים להזדהות עם הפלסטינים שכביכול קרה להם אותו הדבר על ידי היהודים (מה שלא מדויק בשום צורה אבל אם שואלים אותם לצד מי הם אז זאת התשובה) וזה בכלל לא קשור לערבי-נוצרי-מוסלמי-יהודי-בודהיסטי או מה שזה יהיה...

xXx Shiraz xXx

New member
אם היית קורא את מה שכתבתי היית מבין

שאנחנו פחות או יותר באותה דעה. כל מי שציינתי למעלה הוא ערבי. לא אמרתי מוסלמי. אמרתי ערבי.

למעלה