השורה האהובה-טאמטאמ!

breezerlemon

New member
השורה האהובה-טאמטאמ!

בחרו שורה שאתם הכי אוהבים [אפילו יותר משורה..] יש לו שביל בצד והוא ממש ילד מיוחד, המורים תמיד אהבו אותו, המנהל תמיד מהלל, יש לו ציונים יפים והוא אוהב, משחקי מחשב, המורים תמיד דברו בשבחו המנהל, תמיד מהלל. ושוב הפעמון מצלצל, ושוקי שוב צריך על זה שהוא חיי להתנצל, עכשיו הוא צריך לחכות, שכולם יפוצצו אותו מכות. אולי שוקי טוב בבית ספר, אבל הכי מסכן בהפסקת עשר. יום בהיר אחד, לקחה אותו סמדר לצד ואמרה לו אולי תבוא לבלות הערב בשש. שוקי קצת הסמיק, ואמר שלא יזיק, לבלות היום עם סמדר השמנה, אחרי הכל היא מלכת הכיתה. עכשיו שהוא יוצא לבלות, כל הכיתה מחכה לו, למטה עם מקלות, עכשיו הוא צריך לחכות, עד שכולם יפוצצו אותו מכות. אולי שוקי טוב בבית ספר, אבל הכי מסכן בהפסקת עשר.

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gifהחיאת פורום אינפקציה

"ושוקי שוב צריך על זה שהוא חיי להתנצל"

gogetterrr

New member
=]

יש לו שביל בצד והוא ממש ילד מיוחד, תמיד הייתי מסדר את השיער עם שביל לצד ושר את זה =]

bossanova

New member
אני לא מאמין שאני גר בפתח תיקווה!

ערסים זקנות ובני עקיבא!

B a m b o o k

New member
אממ קצת איבדת את הקטע של השרשור

hkatsman

New member
מנשמע???????????.

יש לו ציונים יפים והוא אוהב, משחקי מחשב, המורים תמיד דברו בשבחו המנהל, תמיד מהלל.

breezerlemon

New member
חח תתעוררו :)

ושוקי שוב צריך על זה שהוא חיי להתנצל, עכשיו הוא צריך לחכות, שכולם יפוצצו אותו מכות.

דודו מספר לגולו

"לבלות היום עם סמדר השמנה אחרי הכל היא מלכת הכיתה" מה זה איך היא מלכת הכיתה אם היא שמנה?? איזה קטעים פה וו וו

skirt9

New member
...

אולי שוקי טוב בבית ספר, אבל הכי מסכן בהפסקת עשר.

למעלה