השושנה ההרמטית

arafell

New member
השושנה ההרמטית

מכיוון שאני מתכוון היום לשים מאמר בנוגע לשושנה ההרמטית יותר מאוחר, רציתי קצת לדעת: האם השתמשתם בשושנה כבסיס לקמעות וחותמי כוח?? איזה שימושים אתם משתמשים, נוספים??? וכל דבר אחר שיש לכם להוסיף ערפל

אני משתמש בגרסה של שחר הזהב

זה מה שאני רגיל אליו, וזה מה שעובד לי. בכל מקרה, יש כמה נוסחים של "ספר יצירה", כמו גם כמה פרשנים שונים לספר יצירה (העותק הכי נפוץ כרגע הוא זה שמפרסמים "המכון לחקר הקבלה" - בו גם יש איור של השושנה. אם זה מה שיש לך, תציץ בפרשנויות). אני אישית לא מכיר את העותקים האחרים, אך יתכנו שינויים גם בסדר האותיות מסיבה כזו או אחרת. הנקודה החשובה היא - אם זה עושה את העבודה שלו, אז למה לשנות?

arafell

New member
תגובה

1. מי אמר שהמבנה הראשוני נכון??? 2. מה דעתך על החשיבה מאחורי השושנה שלי?? ערפל

ומי אמר שזה לא נכון?

1. זה לא משנה אם זה נכון או לא נכון. השאלה היא האם זה עובד או לא עובד, ואצל כל אחד הקריטריונים הללו הם שונים. 2. החשיבה שלך היא החשיבה שלך. אני לא מחפש להסכים איתה או לא להסכים איתה, אם כי אני חושב שכדאי להעמיק בראציונאל שהביא אותם לסידור המסויים הם סידרו אותו (אם יש כזה), מאחר וסביר להניח שהוא יהיה קוהרנטי יותר עם השיטה שלהם (כך למשל, ייחוס האותיות העבריות לכוכבים שונה בין הקבלה היהודית לזו ההרמטית, למשל, בחלק מהנוסחים).

arafell

New member
אהה כוכבי

לא הבנת אני רוצה חוות דעתך לגבי ההגיון או אי ההגיון מאחורי המבנה שלי, עם או בלי קשר למבנה הקודם, מה אתה חושב לגביו, האם המסקנות נראות לך וכו...... ערפל

RainBird

New member
אני משתמש בקמיעות שעשויים מגבישים, צמחים וחלקי בעלי חיים. וסיגי'לזציה אני מעדיף לעשות בשיטת האלימינציה או עם רונות. יש פרק מדהים על זה בVisual Magick של יאן פריי- בחיי שזאת הייתה התגלות. המאמר שלך יצורף לפורום בשנייה שתפוז יפסיקו לעשות בעיות. ארדן ../images/Emo140.gif

למעלה