השותף יוצא?

JustMeNow

New member
השותף יוצא?

לותיקים זוכרים...יש לי שותף נוראי שהרס ביחד עם החיות שלו הרס את הדירה וחפצים שלי, לא ניקה אחריו או אחרי החיות שלו ובנוסף לא שילם... לפני חודשיים הודעתי לו שזה לא עובד ושיחפש דירה אחרת זה היה לפני חודשיים! מצאתי שותפה חדשה שנראית חמודה ונקייה ומתה לעבור כבר והוא פתאום אומר שעד שהוא לא מוצא דירה, הוא לא יוצא ממנה... חטפתי חום! הלכתי לדודים שלו שהם הבוסים שלי ואוהבים אותי ועכשיו הם מפעילים עליו מכבש לחצים יחד עם הוריו שיצא מהדירה... הדבר הכי אומלל בכל העניין - לא חתמתי איתו על חוזה כי הוא "חצי משפוחה"... ט ע ו ת ג ד ו ל ה לפחות כך זה נראה בזמנו בעצם אין חוזה- משמע-הוא לא דייר ויש לו 24 שעות להעיף את הדברים שלו... תחזיקו לי אצבעות שיעזוב בלי יותר מידי בלגנים ושאני לא יבוא לבכות פה בגלל השותפה החדשה...אני מתחילה להשבר....עוד ניסיון רע אחד ואני עוברת לגור אפילו בקופסת קרטון-אבל לבד! לבעלי לב אמיץ וסבלנות ארוכה קישור לסיפור המלא http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=217571

זוועה ../images/Emo10.gif

אז מה קורה עם זה? נניח את מחליטה להעיף אותו, איך את עושה את זה? נשמע כמו שותף מהגיהנום. נו, זה ישמע לא ממש מועיל, אבל האמת היא שלפחות לומדים מזה משהו: דבר ראשון, עסקים ומשפחה אף פעם לא הולך טוב (לא רק בקשר לדירות, באופן כללי.), שנית - הכל בחוזה . תספרי לנו מה קרה בסוף?

JustMeNow

New member
למדתי בדרך הקשה...

כל פסיק לעגן בכתב וחתימה של שני הצדדים שלא יהיו הפתעות או ויכוחים אח"כ. בסוף הבעל בית שלי והמשפחה שלו לחצו והוא "הסכים" ברוב טובו להתפנות חמישי בערב ולשים את הכלב בפנסיון לשבוע (חצי/חצי). אחרי זה- לא רואה אותו יותר ממטר! בוא נקווה שזה באמת יקרה...

לקשמי

New member
בגלל זה...

אני אומרת שבאמת הכי טוב לבד. לגור בקופסת קרטון עוד לא ניסיתי, אבל אולי זה יכול להיות נחמד.

Noaal

New member
לימור (כמו שחתולות לפעמים עושות)

עזבה את ה
באופן זמני, כך שהוא כרגע מוצע לכל המרבה במחיר... לקשמי, רוצה???

JustMeNow

New member
אפשר כמה?

אני לא יודעת אם מיכל אחד יספיק... מה כבר לא עשיתי בשביל להעיף אותו...אין לי כח לכתוב על זה עכשיו מרוב יאוש, אבל כשהכל יגמר אני אכתוב כאן כל מה שקרה + עצות איך להמנע מבעיות כאלה בעתיד (רמז- עצה 1-5- לא להכניס קרית-שמונתים, גברים, מרוקאים, ערסים, מסוממים)

בוזזזזזזזזזזזזזזזז

אם אפשר להתייחס ל"ערס" כאל משיהו שהנתהגותו שלילית, אז זה בסדר אבל כשאמרת לא להכניס מרוקאים, הוצאת את דיבתם של כל המרוקאים באשר הם! ואני לא מרוקאי וזה עדיין אכפת לי תתביישי בוזזזזזזזזזזזזזזזז

JustMeNow

New member
סורייייייייייייייי

אני לא גזענית...פשוט השותף ההוא כזה נוראי שהוא ממש כתם על כל העדה.... (לתיקון-הדודים שלו נורא חמודים ועוזרים לי) מהכעס, תסכול וחוסר האונים אומרים דברים שבחיים לא חשבת שתאמר (בכיתי אתמול לאבא שלי שאם הוא היה נשרף לא היתי משתינה עליו כדי לכבות אותו! בחיים לא דיברתי ככה!)

למעלה