השחט משאלה you know the rules המשאלה שלי היא שיגיע העשירי בדצמבר :)
S S u p e r S h e e p New member 24/11/07 #1 השחט משאלה ../images/Emo13.gif../images/Emo163.gif you know the rules המשאלה שלי היא שיגיע העשירי בדצמבר
השחט משאלה ../images/Emo13.gif../images/Emo163.gif you know the rules המשאלה שלי היא שיגיע העשירי בדצמבר
ש שלושת המוסקטרים האחת New member 24/11/07 #2 אני עונה .. הגיע העשירי לחודש דצמבר - והחליטו שמחליפים את חודש דצמבר לחודש הבא . המשאלה שלי זה שגרין דיי יופיעו בארץ . מי מוכן לקלקל ? D:
אני עונה .. הגיע העשירי לחודש דצמבר - והחליטו שמחליפים את חודש דצמבר לחודש הבא . המשאלה שלי זה שגרין דיי יופיעו בארץ . מי מוכן לקלקל ? D:
D Dark Fariy XD New member 24/11/07 #3 מוחאחאחאחא../images/Emo123.gif../images/Emo66.gif היום הגדול הגיע - וגרין דיי אמורים להופיע פה.. אבל! יורד מבול/ יש פיגוע [טפוטפוטפו] אז הם מבטלים ברגע האחרון! המשאלה שלי היא.. שלחורף הזה יהייה לי משהו מעניין. כמו חבר לדוגמא מי מקלקל לי? DD:
מוחאחאחאחא../images/Emo123.gif../images/Emo66.gif היום הגדול הגיע - וגרין דיי אמורים להופיע פה.. אבל! יורד מבול/ יש פיגוע [טפוטפוטפו] אז הם מבטלים ברגע האחרון! המשאלה שלי היא.. שלחורף הזה יהייה לי משהו מעניין. כמו חבר לדוגמא מי מקלקל לי? DD:
S S u p e r S h e e p New member 24/11/07 #4 [אני] משאלתך הוגשמה! ../images/Emo163.gif בני סלע התנדב להיות חבר שלך, ומתוך אקט נואש הסכמת. חבל שזה נגמר קצת רע המשאלה שלי שמישהו ייתן לי את הדיסק The Clash
[אני] משאלתך הוגשמה! ../images/Emo163.gif בני סלע התנדב להיות חבר שלך, ומתוך אקט נואש הסכמת. חבל שזה נגמר קצת רע המשאלה שלי שמישהו ייתן לי את הדיסק The Clash
ש שלושת המוסקטרים האחת New member 25/11/07 #5 אני , שוב XD. אני אוהב לקלקל - קיבלת אבל הבנת שכולו שרוט - וזה האחרון . עד החודשיים הבאים .
R Rose131 New member 25/11/07 #6 יגיע ה10 בדצמבר ותהיה רעידת אדמה קטנה בדיוק כשמקעקעים אותך וכל הקעקוע יצא כזה.. עקום טוב די לא יפה, בהצלחה!
יגיע ה10 בדצמבר ותהיה רעידת אדמה קטנה בדיוק כשמקעקעים אותך וכל הקעקוע יצא כזה.. עקום טוב די לא יפה, בהצלחה!