השחיטו את האנדרטה לזכר רבין

EverMan

New member
שמע , זה דיי מובן ...

הימין מושחת , הוא רוצה להשחית גם לנו דברים ...

idoz

New member
מצחיק מאוד

זה כמו שאני אומר שהשמאל ישן אצל עראפת במוקטעה , ותומך בסרבנות.

idoz

New member
הוא אמר שהימין מושחת

ולכן האנדרטה רוססה. אז אני הבאתי דוגמאות לשמאל.

KarlMarx

New member
נורא

בכלל עצרת רבין נעשתה למעין פסטיבל עם אנשים רוקדים ומוחרים וצוהלים.גם רבין,בשנה הראשונה הוא נחשב כקדוש,ועכשיו מרססים כתובות נאצה על האנדרטה שלו

העצרת פסטיבל ../images/Emo35.gif

אולי... העצרת לדעתי לא אמורה להיות עצרת אבל, אלא עצרת שממשיכה את דרכו, ואומרת "כן לשלום ולא לאלימות"... העצרת אינה אזכרה אלא תזכורת...

../images/Emo7.gifמי ממכם היה בעצרת??

אני כן... זה היה ממש מרגש- היה חשוב לבוא אני ממש לא חושבת שזה היה פסטיבל מוזיקה- אם כבר פסטיבל פוליטי

EverMan

New member
תמיד קראו לזה פסטיבל

בגלל הפוליטיקה ולא בגלל המוזיקה. ואני הייתי שם.

EverMan

New member
חלק היו מקובלות.

כמו הגדולה עם הציור של רבין של הנוע"ל (או שלום-עכשיו לא זוכר מי אלה היו בדיוק) ... אבל האלו של הסרבנים, והאלו על הבלונים של שלום עכשיו - היו מוגזמות. זה לא המקום. השלטים שנוער העבודה החזיק למשל - היו סטריליים יחסית ומקובלים. "אין דרך אחרת". שזה אין דרך מלבד דרך רבין. ואין דרך מלבד השלום. שזה מקובל יחסית. זה לא שימוש ציני בעצרת לקידום יוזמה אקטואלית , או קידום תנועה כלשהי.

cha ching

New member
הרבה מהנוער שבאים לעצרת

באים בשביל לפגוש חברים שלהם... לדעתי זה זלזלני וחבל... אני עמדתי מצד שמאל, איפה שהרבה מבוגרים עמדו והסתכלו במסך, והיה ממש מרגש בשבילי להיות שם, במיוחד בשיחות על ה*דמוקרטיה* בארץ שעשו לנו לפני בתנועת הנוער שבאתי איתה... לדעתי הדברים של פרס היו במקום (וגם של דליה שחזרה על דבריו של פרס...), זוהי בהחלט עצרת למען השלום, לעודד את המשך דרכו של רבין לעורר תקווה... חלק מהשירים היו קצת לא שייכים ולא אהבתי, ואת השלטים של "שרון הביתה" וכאלה ממש שנאתי. הם ממש לא היו במקום! (וגם השלטים הגדולים שהורמו בבלונים ממש לא אהבתי (גם בגלל שהם הסתירו את הגשר..))

אני חלק מהנוער.

באתי עם הנוער העובד והלומד, לא כדי להיות עם החברים. הנוער העובד ארגן סמינר רבין באותו היום, ואירגן הסעות לעצרת. נכון פגשתי חברה טובה מהנוער העובד שגרה רחוק והיינו ביחד בזמן העצרת, אבל כן התייחדנו עם הזכרון של רבין, כי בשביל זה באנו. לא כדי להחליף חוויות וכו'...

בו

אני שייכת לקבוצת הגיל המוגדרת נוער היתי בעצרת עם חברים אבל ממש לא בישבילם להפך במהלך העצרת התרחקתי מהם כדי להיתייחד עם הזכרון של רבין לבד...

למעלה