השחלת חרוזים ופאזלים

galit2006

New member
השחלת חרוזים ופאזלים

שמי גלית, אני אמא לתאומים בני שנה ו 10 חודשים. הם עדיין לא משחילים חרוזים. השאלה: 1. מהם החרוזים, שאיתם כדאי להתחיל ללמד להשחיל? כי יש כל מני צורות וגדלים ואם אפשר לדייק ממש ולכתוב את השם של המשחק. 2. פאזלים. יש להם הרבה פאזלים מעץ שלרוב הם רק מוציאים את החלקים. מנסים להחזיר למקום אבל אם זה לא נכנס מהר - מתייאשים ועוזבים. על אילו פאזלים היית ממליצה. ומה דעתך על פאזל של חברת smoby? היית ממליצה עליו? תודה.

יעל כץ

New member
השחלת חרוזים ופאזלים

גלית שלום, לגבי השחלת חרוזים - עקרונית אנחנו מדברים על השחלת חרוזים מגיל שנתיים. ואז מדובר על חרוזים גדולים, דקים יחסית, וחוט קשיח. יש חרוזי עץ של דורון לילד, וחרוזים של plan toys. ובוודאי יש לעוד חברות. לגבי פאזלים - מתאימים פאזלים של 5 חלקים בודדים. תני להם גם את פאזל צורות גיאומטריות (מקסימום 5 צורות) ואת פאזל הכרת הצבע (התאמה על פי עקרון הצבע ולא הצורה). חשוב שיחוו הצלחה. ואם לא מצליחים - לעודד אותם. להראות להם, ולעזור להם להצליח. הפאזל של חברת Smoby - לא מכירה. אנא תארי לי אותו קצת יותר.

galit2006

New member
פאזל smoby +

ליעל שלום! תודה על התשובה והנה תשובתי- זהו פאזל אלקטרוני עם רקע תמונה ודמויות , שהן חלקים נשלפים. ברגע ששמים במקום הנכון יש תגובת הצעצצוע (איזו בדיוק אני לא יודעת, לא ניסיתי). המשחק הוא נישא עם ידית ויש מקום גם לאחסון החלקים. המחיר נראה לי 130-140 ש"ח. ראיתי אותו בכפר השעשועים.

יעל כץ

New member
פאזל smoby

פאזלים אלקטרוניים, שמספקים פידבק צלילי כשמניחים את החלק - הם בהחלט אפשרות שיכולה להיות טובה ומלהיבה לילדים. במיוחד לילדים שנמנעים או לא נמשכים לפאזלים הרגילים.

למעלה