השחמט ימשיך לעסוק בשכפצים בשעה

negev

New member
השחמט ימשיך לעסוק בשכפצים בשעה

שחיילי צהל עולים בסערה השמימה ממאות ק"ג של חומר נפץ . שום אפוד קרמי לא עוזר במצבים כאלה .עוזרת רק תוכנית מדינית שתןציא את החיילים מביצת השטחים המסריחים . אבל זה לא פטריטי לן השחמט לא עוסק בזה . נעשה ונשמע , הפכו את המשפט נשמע ונעשה ,קצת לחשוב לפני שהולכים באופן אוטומטי לכל צו קריאה של מנהיגים מנותקים מהשטח .

קרביץ

New member
אנחנו כבר מחוץ לעזה מזמן חביבי

גם בתוך השמאל השפוי (קרי מפלגת העבודה כמוני) מבינים שהפעילות בעזה כרגע באופן אובייקטיבי אינה קשורה בכלל ללצאת או לא... רקטות ימיכו ליפול רק ביתר שאת על נחל עוז ושדרות ואשקלון(ומי שהיה שם יודע שמדובר על מרחק יריקה מבית חנון) במקום על נווה דקלים. אין פה פתרונות קסם כמו שנדמה לחלקנו אנשי שכשתבוא הנירוונה אחרית הימים אתה מתכוון המשיח. הכל יהיה טוב... "רק יוציאו את ההתנחלויות" ובזה זה נגמר האמנם? אתה כל כך תמים או סתם אברך מחצר "שירו שיר לשלום" ונוער הנרות בתהליכי התבגרות?

negev

New member
אני לא תמים וגר על הגדר מהצד הנכון

יותר מחמישים שנה אני רואה את חאן יונס ובנותיה מביתי שעל גבול הרצועה , איבדנו חברים בהפגזות ובמיקוש במשך השנים . אבל זה לא מנע ממני לדגול בכבוד האדם , כולם נבראו בצלם ,את זה לא אמר מארקס קשישא אלה כתוב במרורותינו היהודים , כנראה ששכנו את היהדות מאז 1967 , וכמו כל כיבוש , סופו לעלות בדם ואש ותמרות עשן , רצועת עזה והגדה המערבית לא שונים משטחי לבנון שכבשנו , רק פה קומץ בוגדים ברעיון הציוני של מדינה יהודית דמוקרטית מובילים את כל ממשלות ישראל מאז באף , בלי הבדל ליכוד עבודה , ש"ס מפד"ל וכל האחרים גם עם שינוי בראשם ,

ניר נגר

New member
החיילים שנשלחו לשם נשלחו בשביל

להרוס מחרטות לטילים שנופלים במרכז הארץ, אין קשר ליציאה מעזה או הישארות שם. גם אם נצא מעזה (ואני מאמין שנצא משם) נצטרך להיכנס בכל פעם מחדש בשביל להרוס את תשתיות הטרור שלהם, היום זה קאסם מחר קטיושות

negev

New member
תושבי שדרות היו שמחים להיות מרכז

הארץ . עד היום נפגע בן אדם אחד בצורה רצינית מקאסם . בבקשה לא לאבד פרופורציות , כמו במלחמת המפרץ הראשונה , מתו יותר מתפעול לא נכון של מסכות מאשר מפגיאה או מחל"כ , ביולוגי אטומי ומה שלא יהיה שאימו עלינון .

למעלה