השחקנים

high k

New member
בר רפאלי במדים של קצינה?

לדעתי זה היה ממש מגוחך. ואלדד פריבס,מי הוא?! לא אמורים לקחת אנשים שנראים ממש טוב שיחפו על חוסר הכישרון? כלומר,אם אתה לא יודע לשחק, לפחות תיראה טוב. ואם לא שניהם, אז מה אתה עושה שם??? נגה שחר לעומת זאת שעשעה אותי, והופעת האורח של אהרוני גם היתה מגניבה למדי. נשיקות.

voodoogirl

New member
הוספתי...

שמתי מלאא תמונות חדשותש ל נוגה שחר...............
חמודה סווףף הדרך!!!
שיר

סורי שאני פותחת הודעה חדשה אבל

אני לא יודעת לשרשר אז.. מי שרוצה יכול לפתוח שרשור.. אז ככה מה דעתכם שכל אחד יגיד מהי הדמות האהובה עליו בסדרה? אני אישית חולהה על עומר

flymy

New member
בואו לראות קטע מיוחד של ברוריה../images/Emo70.gif

האתר הלא רשמי של ערוץ 10 מפנק אתכם עם וידאו קליפ מיוחד שמאגד בתוכו מבחר קטעים מצחיקים של ברוריה פסקל, הפרסרית המרירה של פיק אפ. את הוידאו המיוחד תוכלו למצוא בעמוד המולטימדיה החדש במיני אתר של פיק אפ, רק באתר הלא רשמי

צטארה

New member
בר רפאלי משחקת חיילת ?? ../images/Emo151.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח בדיחה טובה, המשתמטת המעוכה הזו, שהאמא שלה הנחיתה עליה זקן כדי שהיא לא תתגייס, היא משחקת חיילת ? היא לא מייצגת את ישראל מבחינתי ! טיפשה כמו נעל, רק פרצוף יפה שגם הוא יתפוגג בעוד כמה שנים.

צטארה

New member
תראה לי קללה אחת שאמרתי ! ../images/Emo46.gif

ו "טיפשה" זה לא קללה. זה תיאור המצב של בר רפאלי.

שושו 15

New member
דווקא היום התראיינה

אצל יצפאן היא ממש חמודה! ממש לא טיפשה! (קנאיות??)

ReUtOoSh

New member
זה כן!

"טיפשה" זה כן קללה...ועוד הוספתי "נעל".. אז דיי תשמרי את זה לעצמך... אביב אלוש ה
!!!!!

אביב אלושששששששששש

אין על הבן אדם הזה... אין!!!!!!!! אני נמסה כשאני רואה אותו...מדהים עם השפתיים הכי מהממות בעולםםםםם ובר רפאלי מהממת..אין משו אחר להגיד עליה..והיא דווקא משחקת די נחמד...לא שחקנית מוכשרת אבל בסדר...מעבירה תמסר..

ReUtOoSh

New member
שירנוששששששששש

צודקת במליון% בקש לאביבוש המלך שלנוו!!

מאיה125

New member
תקשיבי...

זה דיי מטומטם כל מה שאת אומרת. אז היא לא התגייסה אז? יש מלא בנות שלא התגייסו זה לא שיש איזה תפקידים מזהירים בצה"ל לבנות אז כבר כל אחת היתה בוחרת באופציה לעשות מליונים בקריירה.....דבר שני, זה שהיא דוגמנית ויש לה פנים מהממות זה לא אומר שאסור לה גם להביע את עצמה במשחק ולגעת בעוד תחומים, אז מה....ומאיפה לך שהיא טיפשה את מכירה אותה אישית? זה כמו שיגידו עליך טיפשה פה אנשים מהפורום. פשוט אם אין לך משהו נחמד או סביר להגיד אל תגידי כלום, ומה שאת אומרת זה כן קללות והעלבות כי גם אם את לא אוהבת אותה את לא צריכה לדבר ככה לדעתי. אז דברים כאלה תשמרי לעצמך

3אושרתי

New member
אדם (מקס אולארצ'יק)החתיך-../images/Emo99.gif

רק בגלל אדם-יותר נכון מקס אולארצ'יק
אני רואה את הסידרה...רק כדי לראות את היופי שלו...איזה חתיך הוא פשוט כוסון..יש לו שיער מהמם גוף מדהים פנים משגעות מה עוד....הוא פשוט פשוט פשוט כוסון...

yafit93

New member
../images/Emo23.gifמקס הכוסוןןןןן../images/Emo23.gif

מקס הוא פשוט כוסון שווה לראות את הסידרה באמת רק בגללו אבל שישימו אותו יותר זמן על המסךךךך !!!!

למעלה