השחקנית של ליירה

• פותח הנושא SNTD
  • פורסם בתאריך

SNTD

New member
השחקנית של ליירה

מישהו יודע מי משחקת את הדמות של ליירה בסרט? ואם כן, מישהו יכול לצרף תמונה שלה?

yael ziv

New member
לשחקנית שתגלם את ליירה

קוראים דקוטה בלו ריצ'ארדס (באנגלית: Dakota Blue Richards) לא מצאתי תמונות שלה

Elfking

New member
מן הסתם שחקנית ילדה

ולא מוכרת, עדיין- ניחוש שלי, זה סרט ראשון שלה, תזכרו שהיא צריכה להיות בת לא יותר מ10, אולי 11 לא מפותחת... כמה שחקניות עם נסיון כבר אפשר למצוא בגיל הזה?

אקס93

New member
הביאו שחקנית צ'והית?

כן צ'והי זאת מילה שמתארת כל מה שיש לו עיניים סגורות כדון:סיני, יפני, תאילנדי וכו'

yael ziv

New member
היא בת 12

וכן, זהו הולך להיות סרטה הראשון (לפחות כזה תפקיד ראשי)

SNTD

New member
מממ מדאיג קצת

מעניין איך היא תקבל את התפקיד, כאילו, אם היא תהיה טובה או לא אני מניח שרק בשביל להתקבל צריכים להיות ממש טובים... כי בטח הגיעו כמה מאות/אלפים של ילדים לנסות להתקבל... אבל זה עדיין מעורר חששות

האבק

New member
../images/Emo5.gif

הוא פשוט ההגדרה של שחקן גרוע! אפילו יותר מאורלנדו בלום... לפחות לאורלנדו יש את המראה, אבל לדניאל אין כלום

SNTD

New member
אני אישית הייתי מאשים את הבמאי

והתסריטאי וכל מי שסובב סביב צוות ההפקה והיה שותף לפשע! סתם סתם, נסחפתי קצת P: אבל דניאל רדקליף, רופרט גרין, ואמה ווטסון הם בהחלט שלישייה של מציאה.. בד"כ ילדים בגיל כזה הם.. אמממ לא מתאימים למשחק, בלשון המעטה... אז למרות שהסרט לא נחל הצלחה בין קוראי הספרים, עצם זה שהשחקנים עמדו במשימה יחסית טוב, אני חושב שלבנדר פה נתנה נקודה חשובה

Fairywitch

New member
את רופרט ואמה אני דווקא אוהבת-

אבל דניאל
בסצינה שהוא בוכה על הסלע- הייתי ממש נבוכה בשבילו

SNTD

New member
חחחח בזה אני מסכים!

אבל האומץ.... סחתיין עליו!

Grokitt

New member
is there gonna be a movie??../images/Emo2.gif

i've been dreaming about it for years!! well..not exactly years..i started reading the trilogy only this month for the first time and i havn't read the last part yet...but still
p.s. i'm sorry about my english i know it's sucks but my computer refuses to write hebrew massages

האבק

New member
שמח שהצטרפת אלינו ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה!
אני מציע לך להיזהר פה מספויילרים לספר השלישי, כי זה יכול ממש להרוס לך. אגב בקשר למקלדת שלך - אם אני לא טועה יש איפשהו בתפוז מקלדת אלחוטית כזו.. מכירה?

Grokitt

New member
../images/Emo54.gifתודה../images/Emo9.gif

אני אשתדל להיזהר מספויילרים בינתיים.. <אתם קולטים שהיום הלכתי לספרייה ומישי לקחה את משקפת הענבר שתי שניות לפני??? זנות. פשוט זנות.> חזרה העיברית^^

yael ziv

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ובאמת תיזהרי שלא יהרסו לך את הספר השלישי.. חוץ מזה- מקווה שתהני פה!

למעלה