השטויות שעושים כששיכורים

phoenix2000

New member
השטויות שעושים כששיכורים

נסעתי לשבוע לאילת עם החברה וראיתי חנות gamer בטיילת, אז אמרתי יאללה ניכנס, נראה כמה עולה שם PS4 (היה לי את כל הפלייסטיישנים הקודמים כך שתמיד הנחתי שבסופו של דבר יהיה לי גם את ה-PS4). לפני שהבנתי מה קורה, יצאתי מהחנות עם Xbox One (כנראה הייתי שיכור או משהו). עכשיו שתבינו, כל הזמן הזה עקבתי אחרי הPS4 (איזה משחקים הולכים לצאת אליו וכו') כך שאין לי באמת מושג למה לצפות בXBox One. איזה משחקים טובים הולכים לצאת אליו? מה היתרונות שלו על פני הps4 (אם בכלל יש כאלה). ובבקשה בבקשה שמישהו פה יגיד לי שלא עשיתי טעות.

V Has Come To

New member
למה אתה מחכה? תקנה את הטומב ריידר החדש...

ויש לך גם את ההיילו החדש אם אתה בקטע...
אני לא חושב שזה עניין של טעות או לא..זה עניין של טעם אישי..בגלל שהקונסולות די זהות מה שיקבע בסופו של דבר זה האקסלוסיבים שיצאו...
בוא נגיד שכרגע אני מקנא בבעלי האקסבון שיכולים כבר לשחק את TR החדש אבל כשלנו יצא UC4 אני מניח שרוב בעלי האקסבון יזילו ריר...
ואם אתה בקטע של בידור ביתי ומדיה זה עוד ערך מוסף שיש לאקסבון על הPS4...

phoenix2000

New member
טומב ריידר זה טוב

אהבתי את הקודם. אבל הוא יגיע גם לפלייסטיישן בסופו של דבר. לגבי היילו אני לא יודע. אף פעם לא שיחקתי בזה וגם לא ממש התלהבתי מהסרטונים.

V Has Come To

New member
לדעתי הבלעדי הכי מצופה של האקסבון הוא Quantum Break...

שיוצא בתחילת אפריל...הייתי אומר גם גירס 4 אבל אחרי הטריילר חשיפה הלא משכנע שלו אני לא מאוד בונה עליו...
בכל מקרה בגלל שעד עכשיו היתה לך רק קונסולה של הדור הקודם יש לך backlog די נחמד של לא מעט מולטיפלטפורמס שיצאו לדור החדש לבחור...השאלה היא איזה ז'אנרים אתה אוהב...

phoenix2000

New member
למישהו יש אגב את ה-EA Access?

הבנתי שאמור להיות שם את UFC להורדה בחינם, אבל אני לא מוצא אותו ברשימה.

עטלפוני

New member
יש לי, ויש אותו להורדה

ea access זה מהדברים הכי טובים שתוכל לעשות בקונסולה חדשה. המון משחקים בבת אחת לשחק.
&nbsp
כדאי גם לעשות גולד, במיוחד עכשיו שמחר מתחילה המכירת בלק-פריידי, זמן טוב להתחדש במשחקים.
&nbsp
אני לא חושב שעשית טעות, זו אחלה קונסולה עם מבחר משחקים מרשים. תמיד אפשר להוסיף פס4 בעתיד אם רוצים. תתחדש.

phoenix2000

New member
תודה

הוא לא מופיע לי דרך התפריט של ה-ea access משום מה, אבל מצאתי אותו בstore וזה נותן לי אותו בחינם משם. כנ"ל לגבי titanfall. יש לי את gold לשנה. זה עסקה של הגולד, ea access, פיפא 16 ושני שלטים ב2450

עטלפוני

New member
אתר שיעזור לך

http://www.storeparser.com/
&nbsp
מרכז את כל המשחקים שנכנסו לחנות/הורדות מחיר/משחקים חינמים/מבצעי גולד של האקס בוקס וואן וגם ה 360. תשחק עם התפריטים למעלה כדי לשנות את התצוגה. הכי שימושי זה ה Price change לדעתי.
&nbsp
לגבי משחקי גולד, אל תשכח שכל משחק גולד של 360 תואם גם לוואן (ושלא כמו משחקי הוואן הוא נשאר שלך גם אם המנוי נגמר). כדי להוריד אתה חייב להשתמש (נכון לעכשיו) באתר xbox.com, אי אפשר להוריד את המשחקי חינם של ה 360 דרך הוואן.

phoenix2000

New member
לא מצליח להוריד דרך האתר של האקסבוקס

נכנסתי לפרופיל שלי דרך האתר במחשב אבל לא נראה שזה מזהה שם שיש לי את גולד (כרגע מופעל לי הגולד של ה-14 יום ניסיון). איך אני מתאם את החשבון שלי עם הפרופיל של האקסבוקס?

phoenix2000

New member
אה, לא חשוב...

כשאני נכנס למשחקי הגולד של X-ONE זה מראה שכבר רכשתי אותם.
אבל כשאני נכנס למשחק של ה360 זה לא נותן לי אותו בחינם (כרגע מנסה להוריד את ה-Dungeon siege 3).
יכול להיות שאתה מתבלבל ושאי אפשר להוריד משחקי 360 לONE עם חשבון גולד?

עטלפוני

New member
לא, זה עובד

החל מתחילת נובמבר כל משחקי גולד 360 ניתנים להתקנה גם על הוואן. התקנתי בהצלחה את המשחק שדיברת עליו לפני יומיים.
&nbsp
"קונים" את המשחק החינמי באתר.
הוא מופיע בצד שמאל ברשימת משחקים מוכנים להתקנה ב My games and apps
&nbsp
זכור לי משהו מעורפל על זה שחייבים גולד לא ניסיון בשביל משחקי ה 360, אולי זו הסיבה.

phoenix2000

New member
לא עובד לי

הפעלתי את הקוד שנותן לי את הXbox Live לשנה (כולל ה-Gold).
נכנסתי לאתר xbox.com.
בלשונית xbox live בחרתי בGames with gold.
בעמוד שנפתח לחצתי על Download from xbox store למשחק 3 Dungeon siege.
התמונה המצורפת זה מה שמופיע לי בעמוד שנפתח. אם אני לוחץ על Download with xbox 360 זה מבקש אמצעי תשלום

עטלפוני

New member
האמת, אני זוכר שקראתי משהו בפורומים בחו"ל על כ. אשראי

אני זוכר משהו על זה שלמשחקי 360 צריכים להכניס פרטי אשראי גם אם זה חינם. יש לי כרטיס משוייך בלי קשר, אז לא נתקלתי בזה. תכניס כרטיס אשראי, ותראה את המסך הבא. לפני שאתה עושה "אשר" אתה תראה שיהיה כתוב לך FREE ולא סכום כספי. גם אני כשאני "קונה" משחקי גולד של 360 צריך לעבור מסך אישור לאשראי, אין את זה בוואן. לדעתי זה קשור לדרך שהחנות של 360 עובדת (המשחקי בונוס התווספו מאוחר יותר).

למעלה