השיא נשבר!

סרגוס

New member
השיא נשבר!

אתמול נשבר השיא בצ´אט 14 חברי פורום דייג היו בצ´אט בו זמנית בחדר דייג! שיא גבוה ומרשים! בצ´אט היו: אני (סרגוס),ניר,אוהד,רון,אורי,אלון,דודי,סקיפר,דגאי,באדי,דאג 007,תומר,אופיר,ודאג חברי הפורום שנעדרו (שבדרך כלל באים לצ´אט)- לייזר,SEAFOX,דור(HELPMEPLZ) וJOKO מקווה שביום רביעי שוב נשבור את השיא!

סרגוס

New member
תיקון טעות

גם באז היה (בילבלתי אותו עם דאג) כמו כן גם עוד חברי פורום מבקרים בצ´אט אבל אני כתבתי בכללי גם פלוטה מבקר די הרבה בצ´אט ועוד כמה מחברי הפורום עם שכחתי מישהו אז אני מצטער

helpmeplz

New member
אני לא באתי בגלל

שהימים שנקבעו הם ימים שאין לי אינטרנט, אני חצי מהזמן באינטרנט ואחי חצי מהזמן באינטרנט, יום רביעי בכלל יש לי חוג, הוא נגמר ב-9 ואחי באינטרנט ביום רביעי ושבת...בכל מקרה, היום תבואו לצ´אט, אני ייתן שעה מאוחר יותר

סרגוס

New member
אז.......

תנסה להחליף ימים... וגם אתה בכלל לא חייב לבוא ב9 אתה יכול לבוא אפילו ב 10 כי עדיין יש מספיק אנשים בצ´אט ואני לא מאשים אף אחד סתם כתבתי שמות.... תאמין לי- גם לי הימים לא הכי נוחים בעולם אבל אני הולך עם הרוב... ודרך הגב- בצ´אט עלה נושא של פגישה אפשרית בקרוב בין כל חברי הפורום אז לפי מה שהבטיחו לנו המנהלים צפוי מעוד שתהיה לנו פגישה של כל הפורום. בין התאריכים שעלו הם יום הבחירות (28.01) וסוף השבוע(כולל שבת) אז העניין בטיפול (אני מקווה)אז אני מקווה שתהיה לנו בקרוב פגישה!

למעלה