השיבה הביתה...

Tabasco

New member
השיבה הביתה... ../images/Emo108.gif

היי כולם... כבר נמאס לי להגיד את זה אבל המחשב שלי שוב חזר מתיקון (לא יאמן, החודש הוא התקלקל רק פעמיים! וואוו!) בכל אופן אני כל כך לא מעודכנת שזה מפחיד ואני פשוט רוצה לשאול שאלה אחת קטנה ואני מקווה שהתשובה לה לא תהיה הרסנית מדי בשבילי- תגידו- זינה לא במקרה חזרה, נכון? ואם לא, אז בסטאר משודרים עכשיו פרקים חדשים של הסדרה? ואם כן, אז אתם רואים אותם? ואם לא אז מה לעשות? נראה לכם שאי פעם נזכה לראות את הפרקים של זינה בתרגום לעברית? ואם לא אז כמה פרקים כבר פיספסתי בסטאר מאז הפרק האחרון ששודר בערוץ 10? טוב... הייתי אומרת שאני די בלחץ, אז תשובה בהולה ממש תעזור לי!
יאללה, ביי!
למיצי נמאס ממחשבים מקולקלים

Dafi the Mighty

New member
ובכן...

זינה לא חזרה לערוץ עשר, אבל העונה השישית התחילה כבר בסטאר ממרץ (יכול להיות שב-16, אם אני זוכרת נכון). כך שביום שבת הזה כבר ישודר הפרק התשיעי בעונה השישית (אם ראית את כל הפרקים בערוץ עשר, אז הפסדת ארבעה פרקים). חלק רואים בסטאר (נראה לי שרוב האנשים בפורום) אבל הפרקים בסטאר נחשבים לספוילרים כי יש כאלה שלא רואים כי הם לא יכולים לראות (כי סטאר זה רק בכבלים) ויש כאלה שלא רואים כי הם לא רוצים לראות חלק מהפרקים מצונזרים. העונה השישית בערוץ עשר- הם אמרו שהם יחזירו את זה בספטמבר (בתקווה שהם יחזיקו מעמד עד אז) אז כנראה שבספטמבר זינה תחזור (אם הם לא יפרו שוב את הבטחתם), אבל בקיצור, אי אפשר ממש לדעת מה יהיה עם ערוץ עשר. בתקווה שזה ישודר שם. עונה לך על השאלות?

למעלה