השיבה הביתה

Tabasco

New member
השיבה הביתה ../images/Emo108.gif

היי לכולם! אחחח איזה פרק. שכחתי לגמרי שכבר ראיתי אותו פעם אחת בכנס זינה שנכחתי בו וכשהתחיל הפרק פתאום תפסתי את עצמי ואמרתי, בואנה- זה ממש מוכר לי... בסוף עשיתי אחד ועוד אחד והבנתי שאת הפרק הזה כבר ראיתי
טוב תראו לא שאני מחפשת להשמיץ את עצמי או משהו אבל עכשיו אני קוראת את כל סדרת הארי פוטר בפעם השנייה ואני עדיין במתח כי אין לי מושג מי הרשע (יופי של זיכרון יש לי
). בכל אופן, הניתוח של ניפ מאוד מצא חן בעייני, אני מסכימה עם כל מילה, כמעט. בהחלט שמתי לב למשחק מדהים מצדו של קווין סמית´ והבעות פנים מצחיקות (שמתם לב כמה הוא הזדקן? עצוב... עצוב לראות כמה הוא מקומט וכמה לוסי עדיין מושלמת). לקראת הסוף תהיתי מה לעזאזל קורה ולמה זינה מחפשת לעצמה צרות אבל הם סידרו יפה את הבלאגן ורק הקטע עם הצ´אקרם היה ... קצת... מוגזם, עשה סיבוב כזה ארוך בטח הקיף את כדור הארץ איזה פעמיים שלוש. (עבר ליד החלון של החדר שלי, נשבעת!) טוב, בואו נסכם- כל מה שהיה לי להגיד שטובה השיבה הביתה (איזה משחק מילים מתוחכם
) ואני שמחה לחזור לפורום. עד לפרק הבא אני בטח אוכל את כל הציפורניים שלי, יש למישהו מרה? יאללה ביי.
מיצי משמינה מנחת.

אז זה היה הרעש המוזר שהפריע לי

באמצע הפרק! הצ´אקרם מחוץ לחלון שלי.

Niff74

New member
???gra..gra.. GRAY HAIR ../images/Emo54.gif

<פשוט לא יכולתי להתאפק, סורי...> מיצי/טבסקו כפרה שלי...
את מוזמנת אלי הביתה בכל עת שתרצי, לצפות במר סמית´ מודל 2002, צעיר ושווה מתמיד...
(ואני חייבת לציין, שאנשים שנכנסים להם ככה סתם להיריון ומתעקשים על תספורת מזעזעת, ומשקפיים עוד יותר מזעזעים של שנות ה-70, נראים לא ממש במיטבם גם כן...
)

niv_204

New member
../images/Emo46.gifתגידי - את עושה לי את זה בכוונה?

ומה זה "סתם ככה"? ומה הקשר בכלל? דיברו על קווין (שד"א היה מהמם ומדהים בפרק שאני הכי אוהבת "שלו" TLW) אבל
אל תתחילי איתי. (כן, כן, אני יודעת שזאת הודעה בעלת תוכן ומשמעות עמוקים אבל גם אני הייתי חייבת).

Niff74

New member
כפרה!!! ../images/Emo24.gif

"<Why can´t we all just... get along? <sniffsniff"... רק בשבילך, כדי להוכיח טענה אלמנטרית - she´s still perfect ועמה טענה נוספת (so is he...). מצדיעה לך במקום הקבוע...

niv_204

New member
בשניהם הוא איבד את אלוהותו אז זה

אותו דבר... אני הכי אוהבת אותו ככה. וזה בשביל כמה אנשים בפורום שאני בטוחה שישמיעו קולות כשיראו את התמונה הזאת...

Niff74

New member
את לא משאירה לי ברירה... ../images/Emo8.gif

נדמה לי שאת לא ממש שונאת את התמונה הזו...

niv_204

New member
../images/Emo58.gif אחת לפני אחרונה

איזה תירוצים אני מחפשת בשביל לשים תמונה הא...

מור שעל

New member
זה משגע אותי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה יש לה על השיער?

niv_204

New member
../images/Emo58.gif

ה"ביפנוכו" של כל מיני דגים ויצורים מיימיים שהן אכלו בערב הקודם...;

למעלה