השיבה הביתה!!!

השיבה הביתה!!!../images/Emo82.gif

כמו אנאקין סקייווקר שערק אל כוחות האופל ועורר מלחמת עולם רק בכדי למצוא את עצמו חוזר לשורות לוחמי האור כעבור שלושה סרטים, כך גם אני חוזר אליכם לאחר שנה בגלות עם hx4700. בקרוב יוחלף המכשיר ויפנה את מקומו לUX50 של סוני. מאחל לעצמי נחיתה רכה ומוצלחת ובעיקר שלא להתחרט על השיבה הביתה. ניפגש בקרוב בשאלות נוסח "תזכירו לי בבקשה איך..."

udifpalm

New member
כי הוא עשה את הכוון ההפוך

מ- UX-40 ל- PPC (טוב, לא בדיוק אותם מודלים).

AYELET1

New member
החתימה עדיין מתייחסת ל-4700

אבל סוף מעשה במחשבה תחילה כידוע וזה נשמע אופטימי מתמיד....

הו, UX50, איך הצלחת למצוא?

ניסיתי לחפש אחריו (אחרי התלבטות ארוכה בין פוקט ופאלם חשבתי לעצמי שאם אני אמצא אותו אז אין סיכוי שאני מחליפה) אבל... כשלתי...
ובכלל נשארתי עם הTE המזדקן כי היו לו בעיות סוללה (אשמתי, אשמתי
) ופשוט לא התעסקתי עם המכשיר ועם PDA בכלל הרבה זמן. בכל אופן, התחדש!

TulXP

New member
שמעון , בהצלחה. כמה נק' למחשבה

כמי שהיה בעליו של UX50 (וגם של 4700) יש לי כמה נק' למחשבה עבורך: 1. הזיכרון של ה-UX הוא 16MB בלבד (ה-RAM), כך שאין לך הרבה מקום להתקנת תוכנות (אפשר להתקין על הזיכרון הפנימי או על כרטיס, אבל זה לא אותו דבר). 2. הבטריה של ה-UX היא זוועה (800MA) , דומה לזו של הM515 אך במכשיר שזולל הרבה הרבה יותר (לצורך העניין ניתן לגלוש כ-50 דקות עם WIFI פתוח), שום דבר שאפילו מזכיר את הבטריה של ה4700. המלצה חמה : רכוש בטרה נוספת חיצונית (EB40) עבור המכשיר שלך (יהיה לך קשה להחזיק איתו תורנות שלמה) 3. אם לא רכשת אותו עדיין יש לי המלצה למכשיר אחר : טנגסטן C, אתה מרוויח את המהירות של פאלם (במערכת יציבה - לא כמו החדשות), מקלדת פנימית,64MB זיכרון, בטריה שלא נגמרת וWIFI (כמובן שאתה מפסיד ניגון מוזיקה, BT) כמי שיש לו כרגע TC (בתיקון) (ו-LD כמכשיר פעיל), אין אף מכשיר של פאלם שמתקרב אליו, לשיקולך. שבת שלום טל אגב, באיזו שנה אתה ?

קודם כל תודה../images/Emo140.gif

המגרעות מוכרות לי, אך אילוצי התקציב מחייבים. אני בשנה רביעית. המשך שבוע מצויין.

גוזליקו

New member
"אף מכשיר שמתקרב אליו" - TC או LD ?

ואתה מדבר גם בהשוואה ל: TX ? ול T3 ? (אני לא אשאל על הטריאו כי זה כבר שיקולים אחרים של סלולר)

shed

New member
--->

ה-TC מהיר יותר מה-T3, אמנם יש לו פחות מסך אולם הוא עם מקלדת מובנית, ולדעתי, המקלדת שווה את המחיר במסך. אני עם TC כבר מספר שנים לא מועט, המכשיר עובד אצלי כ-stand alone. עקב מקרה מצער, נאלצתי להיות מספר חודשים עם T3. התחושה הראשונית היא שתוספת המסך אכן מרהיבה, אולם לאחר זמן מה של שימוש, גיליתי שהתפעול של המכשיר נהיה read only. מלאכת הכנסת ארועים, אנשי קשר, משימות הופכת להיות מסורבלת ואיטית (עוד לא דיברתי על עבודה עם מיילים).

AYELET1

New member
זהו... שאני סבורה ש-TT3 ו-TX בהחלט

מהווים אלטרנטיבה שיש לשקול תוך לקיחה בחשבון מה קריטי לך יותר - WI FI או BT. WI FI יש במקומות מוגבלים. תלויע מאד בסיסה בה אתה נמצא (וכן, ידוע שבאוניברסיטאות יש. מה עם מקומות אחרים? אתה יוצא מהאוניברסיטה? )

Ran sch

New member
דוקא באופן משעשע יש הרבה

ז"א יש באוניברסיטאות ובתי קפה... אבל משעשע לגלות כמה אנשים לא חוסמים את האינטרנט הביתי שלהם... והאמת למה לא ? אף אחד מהשכנים לא יתחבר כי עם חיבור כזה חלש זה לא כיף לגלוש מצד שני למשך חמש דקות רק לבדוק משהו קטן ... אני בתור משתמש פאלם גולש מהרחוב, מבתים של חברים וכמעט מכל מקום מגורים... * כמובן שאין שום כוונה לגרום לאותם אנשים נזק (ואני באמת מאמין ששימוש של חמש דקות פעם בכמה ימים באינטרנט שלהם לא גורם נזק...)

AYELET1

New member
ניסיתי מהרבה מקומות

לא מדברת על בתי קפה ואוניברסיטאות מקומות כמו קניונים ומרכזי קניות ואף ברחוב (בקרבת בתים). בהרבה מקומות לא הצלחתי

דיברתי עכשיו עם התמיכה של sony

הם טוענים שנבדק עד 1G pro. האם מה שאתה אומר זה מנסיון? הנציג שלהם טען שSONY לא בדקה נפחים גדולים יותר.

למעלה