השיגעון החדש

Yaron5000

New member
השיגעון החדש ../images/Emo66.gif

בוודאי עוד לא התרגלתם לשיגעון החדש שלי…, נקרא לזה בלבול מוח על רקע עניני היום שעברו עלי במהלך השבוע, בניסיון לשלב עד כמה שאפשר קצת נקודות טרפצטיות, במטרה להכניס את רכבי לטסט כנהוג מידי שנה הגעתי בצהריי יום ד´ למכון הרישוי, ו…חשכו עיני מלראות את תור המכוניות הארוך והמפותל (כן כן מלפני). חברים יקרים…היה כל כך חם שאפילו אנשים שאין להם טרפצת יטורפצו זמנית עקב החום הכבד. וזה עוד עם מזגן שפועל ברכב אבל כמו שאתם יודעים מזגן של רכב לא מפיק הרבה כשהרכב סתם מותנע ועומד. אנשים יצאו מרכבם לנשום את האוויר "הצלול" שבחוץ שהכיל בנוסף לג´יפה הסטנדרטית גם מינון גבוה מהרגיל של CO. צלילי השיעולים והסמוחטות הנמרחות על הארץ השתלטו על אזור מכון רישוי. מה איכפת לי, אני באוטו ואני דווקא מרגיש יחסית לא רע לשם שינוי, טפו טפו (זו הסמוחטה הוירטואלית שלי) בנוסף למזגן העובד אצלי השארתי גם את החלון פתוח לאות הזדהות עם החבר´ה שבחוץ הרי איך אפשר להעביר את הרכב טסט בלי לנשום קצתCO וניחוחות של עשן אגזוזים ?, לא ככה ? אני מסתכל עליהם ועל תור המכוניות וחושב לעצמי "מה אתם מבינים בכלל בחום ?" "מה אתם יודעים על טרפצת וחום ?" "מה אתם עומדים שם כמו בוקים ?…זוזו כבר ! הנה רכב אחד יוצא בכניעה מתוך שיירת המכוניות ופורש מן ההמתנה ("אתה החוליה החלשה…שלום") אני מתקדם במהירות של מטר/לשעה (זוהי היחידה הסטנדרטית שנהוגה למדידת מהירות במכוני הרישוי בשעות האלה). שמעתי על אחד שתפסו אותו על מהירות מופרזת בתוך מכון הרישוי (כי הוא עקף את הצב שלצידו) הרשיון שלו נפסל במקום ל 30 דקות ואם אני לא טועה הוא ירד גם לשכיבות סמיכה. הכל כל כך איטי…אנשים פשוט מזדקנים לי מול העיניים. העפתי מבט בלוח השנה הדיגיטלי כדי לודאות שהיום זה עדיין אותו היום שהגעתי לכאן בהתחלה. בחיי שכשבאתי לכאן היה לי טנק דלק מלא… כבר אמרתי לכם שחם ? כל כך חם שאפילו השמש מזיעה הפלאפון מצלצל ומצדו השני אני שומע קול מוכר ששואל "ירון ה Windows נפל לי, מה עושים ?" ררררררררר..."נו אז תרים אותו For god’s sake" אני חושב כמעט בקול רם. אבל האמת שהשיחה הזו העבירה לי את הזמן מהר יותר. קלאצ´ למטה ולחיצה על הברקס ושוב קלאצ´ למעלה וטיפה גז ואני עוד מעט כבר שם אני סוף סוף מבין את משמעות האמרה בהגדה של פסח שאומרת : "בכל דור ודור חייב אדם לראות את עצמו כאילו הוא יוצא ממצרים" טוב ראבאק, דאחילאק…מילא כל דור, אבל כל שנה ? אני שומע ברדיו דיווח לגבי המונדיאל שהמשחק ברזיל/תורכיה התחיל ! אין לי מושג מה ההתלהבות אבל שיהיה, אני צריך להתלהב ? זהו, הגעתי לנקודת האל חזור ואני מעלה את הרכב למסלול הבדיקה, תסובב, תיסע, תעצור, תלחץ, תוציא…לרגע חשבתי שאני נוכח בחדר לידה. חבר´ה !, יצאתי בנזק מינורי של מגבים בלויים שהחלפתי במקום. עבר !!! או כמו שסיאמית אמרה שאמרו לה במיקווה "כשר !" השנה זו מדבקה בצבע כחול (לא רע, אני אוהב צבע כחול) U-turn והביתה במין בריחת אמוק מהכבשן הלוהט של מכון הרישוי איך אתם מגיבים לחום ואלו תופעות אתם חווים כשחם מהרגיל ?

אורית...2

New member
מה עושים ? עושים איפה שאני עשיתי.../images/Emo3.gif

ירוני, אני לא יודעת איפה אתה גר ...אבל בפ"ת פתחו מכון רישוי חדש (בן שנתיים משהוא כזה...)והלכתי לפני חודש לעשות טסט בפעם הראשונה בחיי...(תמיד אני שולחת מתנדבים...השנה לא מצאתי
הקיצר...מקום מוצל !!! אין תור ( 5 מכוניות לפני....) משרד ממוזג , לא הספקתי לשלם ,וכבר הייתי על הדבר הזה שזז...אבל מרוב התרגשות כשהוא אמר לי "ימינה" עשיתי שמאלה וההפך...פתאום מופיעה לי ליד החלון מישהוא שעלה לי מתחת לאוטו (הוא לא יודע שאסור להבהיל "טרפצטיים???"... ואומר לי "גב´ מה יהיה???" אז אמרתי לו שזאת הפעם הראשונה שאני עושה טסט ...והוא מסתכל עלי ואומר לי "נו טוב, לכי לקחת מדבקה"... ואני לתומי שואלת "זהו זה ???" אז הוא עונה לי "כן גב´ שלום !!!" ככה עושים טסט ...לא ???

lior_r

New member
גדול...../images/Emo6.gif

ממש מצחיק, פתח את הבוקר אצלי בחיוך. חבל שלא הייתה שם איזו
להעביר את הזמן טוב יותר
רק בריאות וסופ"ש מצויין. ליאור

anat11

New member
לא נעים לי להגיד...

אבל החוויה הזו נחסכה ממני לאחרונה, כי הרכב הוא של העבודה ואני, פרינצסה שכמותי, רק מואילה בטובי להרשות ל"איש של הרכב" לקחת את האוטו שלי לטסט ולהחזיר לי אותו מלוקק ומדוגם. והמזגן במשרד בזמן שהוא מתרוצץ בשטח, פועל בפול ווליום
אהבתי את התיאור שלך ירוני, תמשיך בשגעון החדש הזה שלך. וכמו שסיאמית אומרת - "יפה לך" השגעון הזה.

RomiVais

New member
ירוני ../images/Emo66.gif

לפני הכל, מה שלומך בסוף שבוע זה? התגעגענו השבוע... לגבי טסט אני עדיין מהנוסעים בקו 11 <הולכי רגל> כך שאני לא כל כך יודעת במה מדובר למרות שמניסיון של הסביבה, אני יכולה להבין ולהזדהות.. בעיקר לגבי החום. העיקר שזה עבר בשלום!! שיהיה לך ולכולם סוף שבוע נפלא ביותר

למעלה