השיגרה...

תבל1

New member
השיגרה...

מה עשיתן בשביל עצמכן בזמן האחרון? אבל באמת רק בשביל עצמכן? אתן יודעות שמאחורי כל ילד מאושר עומדת (או יושבת...) אמא מאושרת...

תפוח עץ

New member
בואי נראה ...

עבדתי, עבדתי, עבדתי, הנקתי, עבדתי, יצאתי עם הילד לגינה הציבורית, רדפתי אחריו שלא ירוץ לכביש, נסעתי איתו לחברים, לגימבורי, אירחתי לצהרים את המשפחה של הבעל, עבדתי שוב, עשיתי קניות, סחבתי שקיות מלאות מהסופר, סידרתי את הבית ... אני שפויה ? פויה פויה !!!! אבל ... ישנתי ביום שבת עד מאוחר
תודה שהזכרת לי ...

jole

New member
קרמיקה- אמנם רק פעם בשבוע אבל..

שעתיים וחצי בתוך הסטודיו של המורה מנותקת מכל העולם, רק אני והחימר. גם תראפיה מדהימה וגם כלים נעים לבית
(קניתי כלי עבודה וחימר שיהיה בבית אם פה ושם יש שעה פנויה וכל דקת עבודה בחימר עושה נפלאות)

אביא

New member
כמו שאמרו חז"לינו

אשה נעה (למי פה קוראים נועה?) דירה נעה (קרי קראוון לטיולים) וכלים נעים (את זה גול תסביר) מרחיבים דעתו של אדם.

../images/Emo23.gifאני ובעלי קבענו דייט להבוקר!../images/Emo23.gif

אנחנו חוגגים היום את יום הנישואין שלנו, וקבענו לנסוע לטבריה, קצת כינרת, ארוחת צהריים חגיגית במיוחד ואז בשעה 15:30 כבר נהיה בחזרה לקחת את יותם מהגן. בשנה שעברה חגגנו את יום הנישואין בתורות החזקת תינוק בן שבועיים צרחני במיוחד. עד שלא העלת את השאלה, לא באמת חשבתי על זה שכבר מעל לשנה לא יצאנו לבד לשום מקום! ופרט לכך שלפעמים התפנקנו בשינה בשבת (בתורות כמובן), ממש לא עשינו כלום למען עצמנו...

דיאנה1

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo49.gif שיהיה לכם יום נישואין

נפלא! (יותר מוצלח מהקודם
... )

jole

New member
../images/Emo140.gifמזל טוב הרבה ../images/Emo23.gifובריאות../images/Emo25.gif

אמיר.

New member
עשור !!!

לנישואין.. 11 להכרות... איך נחגוג ??? בטיול !!!! עם הילדים כמובן...

imale

New member
יום נישואים שמח ../images/Emo140.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo20.gif

אז מה אני אגיד? ../images/Emo8.gif

אנחנו לא יצאנו אפשר לומר שכבר שנתיים (מאז נולד מתן) למעט לחתונה של חבר טוב. ואנחנו באמת זקוקים לשינוי אווירה וזה גם תלוי כלכלית. אז מה שאני עושה זה מגבירה את המאמצים לחיפוש עבודה והולכת על (כמעט) כל עבודה. (מחר 3 ראיונות עבודה
) כדי לשפר את המצב הכלכלי ואיתו את הרוחני... ושיהיה לכם יום נישואים שמח שמח

יציאות...

גם אנחנו לא יוצאים הרבה, בייחוד בגלל שאני עייפה. אבל כשרוצים, מזעיקים את הסבאסבתא או את הדודים ויוצאים לנו ככה. בזמן האחרון דווקא ראינו 2 סרטים - שר הטבעות והארי פוטר (חובה חובה חובה), וחוצמזה מתכננים בקרוב סופשבוע סוליקו, אנחנו והים...

למעלה