השידור ברדיו היום

השידור ברדיו היום ../images/Emo45.gif

לשם שינוי, לא פיספסית את דניאל משדר ברדיו, אלא שמעתי את כל השידור (עד שיכולתי לצאת מוקדם מעבודה העדפתי לשמוע את כל התוכנית, ורק אז לצאת לקור הירושלמי של שש בערב- והיה שווה את זה). התזמון של השידור היה מעולה מבחינתו של דניאל- תחילתו של חורף. עכשיו קצת סבלנות... בשעה הראשונה הוא שידר בעיקר מוזיקת ג'אז שהוא מאוד אוהב, ועוד כמה פנינים שמלוות אותו בחייו. הוא גם סיפר, שאחיו, נתן, גדול ממנו ב-12 שנים, ושבזכותו הוא נחשף לכל מיני חומרים מוזיקליים (מזכיר לי מאוד את אחותי שגדולה ממני בשבע שנים, ובזכותה הכרתי שירי שנות ה-80 בגיל מאוד צעיר). בשעה השנייה הוא פירגן לשילה פרבר, והשמיע, בהשמעת בכורה, את הסינגל הבא, והפשוט מ ר ג ש!! שלה. בקיצור, היה מאוד מיוחד- לאיש יש טעם מוזיקלי מאוד מיוחד, וטוב מאוד. בסוף, הוא הפתיע אותי בבחירה של שיר של BRIAN WILSON מה- BEACH BOYS- משום מה, הם לא כל כך התחברו לי איתו, אבל מסתבר שהם עושים גם לדניאל GOOD VIBRATIONS. ולסיכום, עוד כמה דברים: 1. דניאל מאוד אוהב מוזיקה לטינית, והוא גם אוהב מוזיקה שקשורה לצרפת דווקא (מדבר צרפתית אולי???). 2. השעה השנייה ריגשה אותי יותר מהראשונה. חוץ מזה, עוד כמה נקודות למחשבה: 1. דניאל- קיארה מסטרויאני, היא לא רק ביתו של מרצ'לו מסטרויאני זצ"ל, אלא גם בתה של אחת מהיפות בנשות העולם (לפחות לדעתי)-קתרין דנב!!! אז הנה שילוב צרפתי איטלקי בשבילך... 2. השיר של הזמר הקולומביאני מהשעה השניה, היה פשוט מרגש ! מצאתי את עצמי עובדת בקצב השיר- דניאל אמר שהוא היה רוצה לשיר כמוהו, והמגישה, נעמה שילוני נדמה לי, אמרה שהיא התפעלה דווקא מהנגינה שלו- אז, דניאל, אל תמעיט בערך שירתך, ולא בערך הנגינה שלך !!!! הם שווים המון. 3. השיר BLACKHOLE SUN של SOUNDGARDEN הזכיר לי נשכחות, מהימים שהיינו קצת יותר צעירים...שיר מעולה. 4. רדיוהד- אוי רדיוהד... אכן, אחת הלהקות היותר טובות שקיימות בעולם- THE BENDS שלהם יצא כשהייתי בצבא, ואני חושבת שמרוב הפעמים ששמענו אותו בבסיס, כבר יש עליו שריטות. אכן, נורא עצוב.... 5. שוב, השיר החדש של שילה מאוד מרגש (ותודה לרשת ג' שבזכותם שמעתי את "איזה זהב" בערך חצי שעה לפני השידור, כמו שצריך).היא מזכירה לי בקולה (רק בקול) את איגי וקסמן משום מה. בקיצור, נהניתי מאוד- היה שווה להישאר עד הסוף בעבודה. עד כאן הדו"ח להפעם. שמחה לעזור
בברכת חג חנוכה שמח. נ-ב- היום ירד פה שלגגגגגגגגגג. אז אתה בא??? אלה

bzuya

New member
השידור ברדיו

שמעתם? אני שמעתי ממש קצת..טוב לא נורא...חח

למעלה