השידור חזר - מראים את אתי שוכבת במיטה ובוכה

niva99

New member
השידור חזר - מראים את אתי שוכבת במיטה ובוכה

כנראה שה"נסיכה" לא זכתה בשרשרת היהלומים. לא נורא תקנה בעצמה או שאחותה גרניט פורצלן תקנה לה ... איזו הפקה פחדנית במקום להראות את דיירי הוילה מתמקדים בשחורדינית יללנית...

niva99

New member
../images/Emo12.gif אתי ? לא אהובה ?

כל מעלות תרשיחא מתים עליה. וגם עפולה עילית, נצרת וטבריה ...

easternstar

New member
אמרו עליה מה שחושבים עליה.

היא צועקת ובוכה כשגילתה מה אומרים עליה.

niva99

New member
היא צריכה להתבגר - בת 30

ועדיין חושבת שכולם צריכים לראות אותה דרך העיניים שלה...

easternstar

New member
היא צורחת ובוכה ומקבלת התקפות עצבים אם

משהו לא מתאים לתוכניות שלה. יוני מעודד אותה ותומך בה וחושב שהציבור איתם. רוב מי שדיברתי איתו נגעל מיוני ומאתי גם יחד!

niva99

New member
זה שלב שאמורים לעבור אותו ביסודי

"אני השמש ואתם הכוכבים". "אני השושנה ואתם הקוצים". יאללה כפרע שכמותה שתרגיע...

webguy

New member
הנה ידעתי כלום צבועים שם חשבה שאוהבים אותה

בתוך הווילה ..!!

niva99

New member
היא מלכת הצבועים...

אנשים בסך הכל רשמו את מה שהם חושבים.

easternstar

New member
אם הם יימשיכו להראות מי עצוב אולי נבין

מי זכתה.. ז"א אתי ויוני לא זכו..

niva99

New member
../images/Emo45.gif

ההימור שלי נופל על פני חתולת ביצות ( קרן) והניגמל בדימוס הזוכים להרצה מטורפת מההפקה. ובמאמר מוסגר- הפקה שאין לה מה להסתיר לא מחשיכה שידורים. ביזיון - עלאק ריאליטי...

niva99

New member
"זה מה שהבית חושב עלי מול כל המדינה"???

שאף אחד לא יתקרב אלי... אנשיםפ צבועים אלי , מחייכים אלי בבוקר ...אם זה מה שאתם חושבים עלי... בלוטון:"אני רוצה להגיד לך משפט אחד- יש פה משחק בשביל לזכות בחסינוץ"... אתי:[ בצעקות אימה מהולים בבכי] שאף אחד לא יתקרב אלי. בלוטון: אני אם הייתי צריך לזכות בחסינות הזו הייתי צריך לנצח במשחק- אני מבין אותך. בשאלה מי יתקע סכין בבית? לא רשמתי אותך. בוודאות אנשים אוהבים אותך בבית. אתי: אני רוצה לצאת מכאן. אני רשמתי את אורטל והיא אומרת שלפחות לא אותי כל הבית רשם. בלוטון: זה לא נגמר עדיין, עוד שבועיים הכל נגמר... אני אצא - איזה בית זה - אני אוציא אש בבית הזה - אני אצא ואשרוף את כל הבית הזה , שלום אני לא אגיד לאף אחד... בלוטון: את לא צריכה להיות חברה של אף אחד בבית, אל תחשבי על הבית, הוא פיקציה, תחשבי רק על אתמול ועל הפגישה שלנו. אל תוציאי על אף אחד כלום. אני אומר לך שאין לך מה לחשוב על זה כל השאר שטויות.

pink panther7

New member
איתן סוף סוף אמר לאתי שלא מגיע לה להגיע לגמר

הרי אילולא ההפקה היא מזמן היתה עפה

למעלה