השיחה בשעה 4.00 בבוקר בין צבר לשי

24 שעות 1

New member
השיחה בשעה 4.00 בבוקר בין צבר לשי

שי וצבר בשיחה על איך להשאיר את רנין צבר לא עולה על הבעיה של רנין ומציע שהוא יקיים איתה שיחה וישכנע אותה להשאר יספר לה כמה היא אהובה וכו' שי אומר לו שאין טעם לדבר איתה שי מסביר לו שיש דברים שהוא לא יכול לדבר עליהם ויש לו השערה וזה לא יעזור ולכן הוא בבעיה רצינית . שי רומז לצבר בין השורות שרנין מאוהבת בו צבר לא קולט. שי אומר שהוא בבעיה אם הוא יבקש ממנה להשאר היא תשאר בשבילו אבל הוא כנראה לו יעשה לה את את זה כי הבעיה הרבה הרבה יותר מורכבת ההפקה כמובן קטעה את השיחה ושמה נפסל לשידור. לאחר כמה דקות הצטרפה אליהם שיפרה ואז חזר המסך. כפי שכבר כתבנו בפורום הבחורה מאוהבת בשי והיא בבעיה

rebecca121

New member
עוד משהו

אני לא מבינה מה הקטע עם רנין שהיא צריכה "לקבל מסר מהבית שהכול בסדר" מה זה השטויות האלה? היא לא אומרת על עצמה שהיא ערביה מתקדמת ומערבית וכך גם המשפחה שלה? שי אמר לה שהוא מבין, לא הבנתי למה היא בדיוק צריכה אישור מהבית.

24 שעות 1

New member
לא רנין מבקשת את המסר שי הציע לה....

ומבין יפה שהבית זה לא הסיבה

rebecca121

New member
ומעניין גם למה פסלו את זה

אבל הם נראה לי מעופפים שם בהפקה, שמו מסך "השידור נפסל" אבל עדיין המשיכו לשמוע אותם. הם בעצם לא עשו שום צנזור

דינה128

New member
חושבת שלא הבנת נכון את צבר

הוא אומר שצריך להשאיר לה את ההחלטה ולא לשכנע אותה לכאן או לכאן. גם כששי אומר טוב אני אגיד לה ללכת צבר אומר לו , ובצדק לדעתי, זו צריכה להיות החלטה של רנין בלבד. צבר לא עיוור והוא בטח יודע יותר ממה שהוא מדבר אבל הפעם לפחות הוא אומר דברים נכונים. בקיצור תתכוננו מחר לפרישה של רנין וביום שבת יהיה מעניין על הגריל.

24 שעות 1

New member
עדכון לשעה 4.45 לפנות בוקר הפראנויה שולטת

כל הבית בפראנויה. פראנויה שולטת בוילה מספיק שאחד ישב בחצר כולם קמים ומסתובבים סביבו אף אחד לא מאמין לשני - ומפחדים מדילים כולם ערים ומטיילים איפה ששניים יושבים איתי מגיע בריצה ומצטרף שי מדבר עם עינב צבר מגיע ומצטרף וכך כולם סובבים את כולם וערים מענין עד מתי יחזיקו מעמדו

droriko

New member
הם מפחדים מדילים?

אני רואה שגם הם איבדו אמון בהפקה שתשמור

למעלה