השיחרור הסופי

לין20

New member
השיחרור הסופי

ביום חמישי השתחררתי מצהל סופית לאחת שנה וחצי מתוכם ביליתי שנה בבית בגלל שהייתי חולה, לאחר ועדה רפואית קצרצרה קיבלתי את התעודת השיחרור . מצחיק אותי משהו שהרופאה אמרה לי ,היא אמרה שבגלל שהלופוס שלי התפרץ לי כדלקת פרקים אז הם משחררים אותי........ אני לא מבינה את השטות שהיא אמרה לי. עוד דבר נהדר בלשון המעטה קרה לי השבוע , הרופא שהיה צריך לתת חוות דעת רפואית למשפט שלי שינה את דעתו לחלוטין. כשאני הייתי אצלו הוא אמר לי שכל הטיעונים של הרופא ששלל לי את התביעה למשרד הבטחון שגויים ואין להם שום קשר. אבל לאחר שבועיים הוא שינה את דעתו לחלוטין. ממוזרר ...... יש לי דיון בבית משפט בפבואר ואני כבר שוקלת לבטל את התביעה שום דבר לא מסתדר לי,אין לי את הכוחות להתמודד עם זה זה רק מעצבן אותי ,והעצבים גורמים לכאבים טוב נחתתי עליכם עם כל הבעיות שלי .מספיק עליי אני מקווה שלכולכם שלום אהההה ושבת שללום.........

1ט ל י

New member
אל תוותרי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לפעמים קשה, ואני יודעת את זה, אבל אל תוותרי. אותי שיחררו מהצבא בגלל הלופוס, ולי אין דלקת פרקים. גם אני הייתי שנה וחצי בצבא, אבל "רק" חודשיים מהם הייתי בבית. גם אם לא תצליחי, לפחות תדעי שעשית את המקסימום שיכולת. אני לא יודעת למה הרופא שינה את דעתו. למה לא שאלת אותו? מקווה שתתעודדי, ושתקחי את הדברים בקלות (קל להגיד).

ל3

New member
ללין היקרה

קודם כל מזל טוב לשיחרור. אז איך זה לא לענות לפי מספר? ועכשיו לגבי הוועדה, אני יודעת מתוקה שזה המון התרוצצויות ובלאגן אבל אל תוותרי. כל מטתרם הוא לשבור אותך בדרך אבל אם את צודקת ויש לך על מה להילחם אין שום סיבה שתספקי להם את מה שהם רוצים. סך הכול את מבקשת זכויות שמגיעות לך בהחלט. לכן, שסני מותניים וצאי לקרב ( איזו הגזמה..
) ואני פה איתך שלך שירי

למעלה