השיטה הבדוקה.. היחידה..לדעת אם הסטק רך.......

השיטה הבדוקה.. היחידה..לדעת אם הסטק רך.......

הבשר =רמאי...אני שחשבתי שאחרי עשרות שנים מבחין בין סטק רך לקשה הפסדתי בעשרות הימורים....אז מה השיטה???? אצלנו מדליקים מנגל פורסים את הסטקים מכל סטק פרוסה מסמנים לפי מספרים ובודקים.איזה רך ואיזה קשה נ.ב. זה נחשב לסוד מקצועי..פראקסלנס... יהיו עוד רבים.. צ'י
 

Master Stav

New member
הצלחת להפתיע אותי ...

ולמען הגילוי הנאות .....מוזר לי אתה מביא פה טיפים שאני לא מטיל ספק בהם אבל כמי שמצוי בתחום אי אלו שנים גם אם לא 60...... חלקם ניראים לי בעייתים ... מעולם לא פתחתי נתח אנטריקוט כדי לבדוק ....ובכל זאת למעט פעם אחת ...הצליח לי אגב אני לא מהמהמרים
 
סתו אני במקום עבודתי צריך לשלוח הרבה סטקים

ומשתדל לא לפספס..ושוב הבשר =רמאי.. בשר קשה בשר רך דרגות בשר רך= נימוח.. לעיס...אכיל..אכיל בקושי בשר קשה=סולייתי.. צמיגי..שובר שינים... טיפ סודי==כמה טיפות לימון על הבשר לפני הגשה ישדרגו את הטעם.. צ'י ..
 
למעלה