השיטה הבדוקה.. היחידה..לדעת אם הסטק רך.......
הבשר =רמאי...אני שחשבתי שאחרי עשרות שנים מבחין בין סטק רך לקשה הפסדתי בעשרות הימורים....אז מה השיטה???? אצלנו מדליקים מנגל פורסים את הסטקים מכל סטק פרוסה מסמנים לפי מספרים ובודקים.איזה רך ואיזה קשה נ.ב. זה נחשב לסוד מקצועי..פראקסלנס... יהיו עוד רבים.. צ'י
הבשר =רמאי...אני שחשבתי שאחרי עשרות שנים מבחין בין סטק רך לקשה הפסדתי בעשרות הימורים....אז מה השיטה???? אצלנו מדליקים מנגל פורסים את הסטקים מכל סטק פרוסה מסמנים לפי מספרים ובודקים.איזה רך ואיזה קשה נ.ב. זה נחשב לסוד מקצועי..פראקסלנס... יהיו עוד רבים.. צ'י