From the top of my head
אין רשימה מסודרת לעניין הזה. כשמקבלים את החוברת הראשונה עם הנקודות - חלק מהמאכלים מסומנים ב-V לציין שהם CORE. אז ככה: ירקות - הכל פירות - הכל. רק לשים לב ל-guidelines שפירות וירקות כדאי לאכול 5 מנות ביום. אני מנסה לאכול 2 מנות פירות ו-3 ירקות. לא תמיד יוצא... משלימים עם מולטיויטמין. בשר (בקר, עוף, חזיר, דגים, פירות ים... הכל!) - כל מה שלא מעובד, אין בעיה. יש תמיד יתרון לבשר הכי רזה. אורז מלא, פסטה מחיטה מלאה, תפו"א - כל אלה מותר פעם ביום של מנת פחמימות לא מעובדות קינווה מותר חופשי (ואני מנצלת את זה - יאמי!). חלב - דל שומן - SKIM (0.1%) יש כזה בארץ? לצערי זה כמעט כמו מים, אז אם אני משתמשת במשהו קצת יותר שמן - צריך לחשב נקודות (חלק מה-35 השבועיות). תבלינים - חופשי מים מים מים.... אין בעיה עם קטניות כמו עדשים, שעועית, אפונה, תירס וכו' ביצים - אין הגבלה (אלא אם כן הרופא מגביל מבחינה בריאותית). יוגורט 0% - סבבה בעצם כל מוצרי החלב - כל עוד אחוז השומן הוא אפסי אפשר במגבלות הידועות - שתי מנות חלב ליום (כוס חלב היא מנת חלב, גם חצי כוס יוגורט...). 3 מנות חלב למניקות. חוצמזה יש להם את שיטת ההתעמלות - אם את פעילה פיזית את יכולה לחשב את הפעילות שלך ולהוסיף נקודות ע"פ החוקים שלהם... זו לא דיאטה דלת פחמימות, כי כל פחמימה שבא לך לאכול - חשבי את הנקודות שלה ושימי לב שאת לא עוברת את ה-35 השבועיות המוקצבות לך. בטוח שיש עוד דברים, אבל אני לא מצליחה לחשוב עליהם כרגע. אם תשאלו על דברים ספציפיים אולי אוכל לענות.