השיטה לבחירת מופע האביב דפוקה!

השיטה לבחירת מופע האביב דפוקה!

לפי חישוב לא ממש מסובך שלי כל אחד יכול להצביע 52 פעמים אחד בכל יום מאז שעלה הסקר ועד ה-25 לחודש הבא זה אומר שבסה"כ יכולים להיות בין 10500 קולות לבין 13000 קולות לפי מה שהאתר אומר בערך 200-250 כניסות ביום! תחשבו: 52*200 או 52*250 בכל מקרה זה יוצא הרבה הרבה יותר מהאנשים שיוצאים לטיולים ובנוסף לזה לא לכל אחד יש מחשב בבית וגם לאלה שיש להם מחשב לא לכולם יש אינטרנט!!!!! השיטה דבילית אני חושב שאפילו בטלפון כמו שהיה עד ליפני שנתיים היה יותר טוב ופשוט להתאים את השמות בטלמסר לרשימות של המשלמים - לא עבודה כזאת קשה! לשנות את השיטה!

מסכימה עם אח של ניר.

האמת שלי זה נראה כמו צעד שהמטרה שלו זה להפוך את האתר ליותר פופולרי. בסופו של דבר נראה לי שגם הרבה גורמים טכניים ישפיעו על ההחלטה... אבל עד אז, באמת יש שיטות יותר טובות לקבל החלטה בסדר גודל ארצי. מה גם שאין לי באמת מושג ירוק מה כובד ההשפעה של האתר על ההחלטה. אה, כן. אל תאכלו במקדונלדס. פיס אאוט.

Megapuzik

New member
תוסיף גם לחישובים שלך....

את המתכנתים ביננו, לפי מה שאני ראיתי, האתר שלהם בנוי בasp בצורה "נחותה" ביותר..בקלות תוך שעה יהיה אפשר לעשות ממחשב אחד איזה 500+ הצבעות בשעה....

לא יבחרו את האומן לפי האתר

בסקר יש מקום רק ל-5 אמנים ויש ברשימה שכתוב בחדשות הרבה יותר, חוץ מזה אף פעם לא קובעים משהו לפי הסקר באתר.

למעלה