השיטה של הפלשתינאים, ששרון

ק צ ר י ם

New member
השיטה של הפלשתינאים, ששרון

מכיר,והתעלם ממנה. עוד חומר למחשבה לבוחרי קדימה. זה התחיל בהסכמי אוסלו, הדרך והשיטה, תן לי ואתן לך. תנו לנו שטח ,ניתן לכם שקט. תנו לנו רובים, ניתן לכם מלחמה בטרור. תנו לנו חופש במעברים, נוכל להראות תוצאות ולהשתלט על החמאס. הבעיה שממנה התעלמו אז, שסוגיות כמו ירושלים ופליטים נתונות לויכוח. טוב לפלשתינאים- מצד אחד הם מקבלים:לגיטימציה, שילטון,טריטוריה,ארגון, נשק,התעצמות. מצד שני תמיד יוכלו לשבור את הכלים, על ירושלים והפליטים. רע ליהודים- נותנים לאויב(כל עוד שאין הסכם כולל וסופי)אויר,נשק,יכולת ארגון,לגיטימציה בעולם, ועוד ועוד. מבלי להיות בטוחים שהם לא ישברו את הכלים. כמה פעמים נהיינו יותר ימנים, אחרי שהפלשתינאים הטביעו אותנו בטרור ובנשק של שוטרים פלשתינאים נגד חיילים(זיכרון קצר)ורצינו מישהו שיטפל בהם. בחרנו ליכוד ושרון לאחרונה, וליכוד וביבי אז. מצד שני, כמה פעמים חיפשנו מרכז ושמאל, כשנמאס לנו ממלחמות.וחלק מאיתנו הצביעו לרבין וברק. בינתיים לא השגנו כלום באינטרסים שלנו, לא שקט, לא ביטחון, בטח שלא שלום ובכל זאת אנו משנים דעות על ימין ושמאל, תרתי משמע. מדוע למען השם? אחרי ששרון יודע את השיטה שלהם, " בוא ניקח מהיהודים מה שניתן בדרכי שלום, וניתן להם בראש בו זמנית להגשמת מטרותינו האמיתיות". הוא מעניק להם במתנה את עזה, ללא תמורה ישירה מהם,ללא שיש בזה תועלת ביטחונית(כל מה שקורה לאחרונה). ההבדל בין יהודים לערבים בכלל, הוא הבדל בסיסי, אבל משמעותי מאוד. הערבים רבים על הרבה דברים, מה שמאחד אותם, הוא השנאה כלפי ישראל והיהודים.ולכן הם אימצו את השיטה שציינתי. אתם נותנים? למה לא,ניקח!!! היהודים, אנחנו יכולים להסכים על הרבה דברים, משום מה במלחמה הקיומית שלנו, אנו חלוקים בדעה לגבי איך להתנהג איתם. שרון איכזב אותי שנתן ללא תמורה, למרות שאת כל זה ידע. האם אתם יושנים בשקט כשאתם מצביעים קדימה? אני לא. האם לא מסוכן לתת את ההגה בידיים לחיצות מבחינת מה שכבר נתן? ומה שעוד עלול לתת? ביבי הבטיח לפני בחירות 96 שלא ישנה את הסכמי אוסלו, אלא רק ידרוש הדדיות. על זה נבחר. ואת זה קיים. המשיך בהסכמי חברון. ועמד על שלו במלחמה איתם בטרור, ובהפסקת כל המשך ההסכם, כשהיית לו סיבה. זה מנהיג אמיתי. אפילו שהתקשורת והעולם לחצו אותו, לא התפשר על כך. ושילם מחיר אישי, בגלל שהעם הזה חלוק בדעה שציינתי, ומשנה עמדה כל שנתיים בממוצע. עד מתי נהיה מפגרים??? קדימה??? לאן בדיוק??? מה היעד???

למעלה