השילוב הראויי\

השילוב הראויי\

יש לי חברה, מהצבא, היא יפהפייה. שבוע שעבר נפגשתי איתה, והחבר שלה הצטרף אלינו. זו פעם ראשונה שראיתי אותו. האמת הופתעתי. הוא היה נראה ממש לא טוב. אפילו לא חמוד. נמוך ממנה. עם קרחת. שמנמן. הופתעתי. זה לא בגלל שאני מסתכלת רק על חיצוניות. (גם החבר האישי שלי לא התאום האבוד של בראד פיט) אבל בכל זאת, איך לבחורה כזה כוסית יש חבר כזה? למה יש הרבה זוגות כאלה ופחות זוגות של בנים שווים ובנות מכוערות? האם בנות פחות שיטחיות מבנים?

Piren

New member
חיה בסרט

תנסי להיזכר מי אלו שמשקיעות שעות במראה חיצוני, בשביל להבין מי באמת מעדיף מראה חיצוני. (ולא, לא מקבל את "אנחנו עושות את זה בשבילכם", זה שקר.. הכל נעשה למען אינטרס אישי - להשיג גברים, לנצח נשים). אני אגב מכיר מספיק זוגות שהבחורה הרבה פחות יפה מהבחור. נראה לי הבעייה האמיתית היא לקבוע מי יותר יפה, בהתחשב בזה שהם ממין אחר, ובנות תמיד חושבות שבנות יותר יפות מבנים גם ככה. אני אישית עדיין לא מבין את הפחד של נשים מגברים נמוכים מהן.. ואחר כך אתן בוכות אם בחור יגיד לכן "אתן שמנות מדי" (השיטחיות מתבטאת שוב בביטול שלם של בחור כחבר פוטנציאלי בגלל מאפיין פיזיקלי בודד). אגב, כותבת האשכול- פעם הבאה שאת אומרת "זה לא בגלל שאני מסתכלת רק על חיצוניות", נסי לכתוב את ההודעה אחרת. זאתי, מדברת רק על חיציוניות, פוסלת בן אדם (החבר שלה) רק על פי חיצוניות, וקובעת משהו לגבי אנשים אחרים, רק לפי חיצוניות. אני מניח שיש סיבה למה היא איתו, אבל בשביל מישהי כזו מתקדמת ולא-שטוחה כמוך, כל מה שיש שם זה גבר נמוך, שמן ומקריח. נכון, את צודקת, גברים הם שטחיים.

נועם m

New member
צודק

ושאלה לכותבת ההודעה: אם הנושא אכן כל כך מטריד אותך, זה לא קצת סותר את העובדה ש"את לא מסתכלת בעיקר על חיצוניות"? את באמת לא מצליחה לחשוב על תכונות אחרות, גם אן לא חיצוניות, שיהפכו את אותו אדם מושך בעיני בנות?

../images/Emo45.gif צודק בכל מילה!!

טוב, לא בהכל.. קצת צליליות ועיפרון בעיניים לא עושה אותי שיטחית

ChilD SouL

New member
על טעם ועל ריח....

אולי בשבילך הוא לא כ-זה סימפטי אבל הוא בדיוק הטעם שלה. קורה.

בדרך כלל זה ככה.

לכוסית יש ת'הכי מכוער ולהכי חתיך יש ת'הכי מכוערת
חח אבל אין מה לעשות. כל אחד עושה ת'בחירה שלו.

למעלה