השילוב של גינגר טרי, חמאת בוטנים וסויה
הוא שילוב כל כך מוצלח!
בסיר אחד בישלתי אורז בסמטי - קודם טיגנתי שתי כפות עדשים כתומות, אחכ את האורז - עם כמה עלי קארי וגרגירים משני תרמילי הל, הוספתי מים ושמתי טיימר לרבע שעה. (כוס וחצי מים רותחים על כוס אורז בסמטי לבן.)
בווק הקפצתי בצל ירוק, המון זנגוויל טרי וקוביות קטנטנות של בטטה. הוספתי פרחי כרובית מוקפאים, ארבע כפות רוטב סויה ושתי כפות חמאת בוטנים. חצי כפית עריסה חריפה. חופן עגבניות שרי קצוצות + עוד בצל ירוק.
כיסיתי והמשכתי לבשל עד שהטיימר צלצל.
נזכרתי שגם שום היה מתאים שם.
אין תמונות למרות שהיה די פוטוגני. ביום שישי המצלמה החליקה לי מהידיים ויצאה מכלל שימוש.
הוא שילוב כל כך מוצלח!
בסיר אחד בישלתי אורז בסמטי - קודם טיגנתי שתי כפות עדשים כתומות, אחכ את האורז - עם כמה עלי קארי וגרגירים משני תרמילי הל, הוספתי מים ושמתי טיימר לרבע שעה. (כוס וחצי מים רותחים על כוס אורז בסמטי לבן.)
בווק הקפצתי בצל ירוק, המון זנגוויל טרי וקוביות קטנטנות של בטטה. הוספתי פרחי כרובית מוקפאים, ארבע כפות רוטב סויה ושתי כפות חמאת בוטנים. חצי כפית עריסה חריפה. חופן עגבניות שרי קצוצות + עוד בצל ירוק.
כיסיתי והמשכתי לבשל עד שהטיימר צלצל.
נזכרתי שגם שום היה מתאים שם.
אין תמונות למרות שהיה די פוטוגני. ביום שישי המצלמה החליקה לי מהידיים ויצאה מכלל שימוש.