השימוש בגרגולים כחלק מטקס כישוף

השימוש בגרגולים כחלק מטקס כישוף

ניתן להשתמש בפסלי גרגולים כישות פעילה במהלך טקס כישוף. מאחר והגרגול הוא השתקפות גשמית רחוקה עשויה מאבן של דרקון ומטרתו הגנה ושמירה פעילה על מקום שבו הוא מוצב, ניתן להציב פסל גרגול במעגל קסם, במקום הרצוי, בהתאם לצורך הקסם. מובן שניתן אף לזמן לתקשר או לשחל את הגרגול לכל מטרה. בעולם הגרגולים שלנו יש גרגולים שמתאימים למטרות שונות. כולם מוזמנים לאתר שלנו "עולם הגרגולים", ללמוד קצת על גרגולים ולראות את הגרגולים המקסימים שלנו. www/kufsat-kesem.com/gargoyles

RainBird

New member
התגובה היחידה שיש לי התגובה היחידה שיש לי לזה היא מתוך wicca for the rest of us A friend of mine has recently come to me with a problem, she has spoken to her friends about a spirit that has "perched" on her dresser, it has been staring at her for the last two weeks. This started about the time her and her husband separated, and we feel (her close and sensitive friends) that she may be the cause of this intruder to her house. HOW DO WE GET RID OF IT?? The three of us she told her story to all got the same feeling from her and we all knew without talking to her or each other, it was a Gargoyle. If you all really came to the same conclusion, I can only think that you all have been watching the same television show way too much. Gargoyles are not creatures. They are statues. The word is derived from a French word meaning "throat" or "waterspout," because that was frequently the function of such statues. Then again, if a statue has perched on her dresser, that would explain why it hasn't moved. Unfortunately, spells work very poorly on gargoyles. However, picking them up and placing them in the trash has been shown to be remarkably effective.

איתן134

New member
אני לא זוכר מאיזה ספר אני מצטט...

היה כתוב שם שוויקה מורכבת מהמון מסורות נבדלות, למרות שרבות מהמסורות טוענות שהן הן המסורת היחידה הראוייה... מן הראוי לפתוח מעט (ממש מעט) את המוח לרעיונות חדשים... בעיקר בתחום הקסם שהוא הדבר שיוצר את החיים שלנו, את העולם שלנו, וכל מה שבתוכו. אבן היא אמצעי קיבול לקסם בדיוק כמו עלה. צריך לדעת איך לעשות את זה. למעשה, גם פסל של הורנד גוד או של גודס הם פסלים, מאבן, מעץ ואפילו מפלסטיק. היות והם *סמל*, והם מגלמים *קונספט*, הם יכולים לשמש ככלי קסם כמו כל דבר אחר. הגרגולים (והגרוטסקים) מסמלים הגנה, ונוצרים מתוך כוונה להגנה. (אחרת הם היו סתם פסלי מפלצות). אם כוונת המכוון הזאת לא הופכת אותם לכלי קסם מתאימים, הרי שאין קסם בעולם. המשמעות של הגרגולים קדומה ועמוקה יותר מכל מה שמשדרים בטלוויזיה, ואני אישית מוצא אותם מנחמים ומגינים יותר מ*סמלים* אחרים. בהצלחה לעושי הגרגולים!!!!!!

nepthys

New member
אבל יש דברים יותר עמוקים בחיים

מפסלים של גרגויילים.. מעט אנשים מוצאים בהם משמעות מסויימת.. כלומר, יש כל כך הרבה אגדות יפות ודמויות מיתיות יפות שאפשר להתחבר אליהן ולקחת מהן השראה..למה דווקא להשתמש בכשפים שלך בפסל שכל משמעותו היא סמל של הגנה? אני אישית מתה על דרקונים, יש לי אפילו אחד ענקי מקועקע על הגב.. 90% מהחפצים על המזבח שלי מעוטרים בסמלים של דרקונים.. אבל אני לא רואה את עצמי עושה כשפים איתם.. זה סתם ייצור מיתי שאני אוהבת.

איתן134

New member
העומק הוא בעיני המתבונן

כמות האנשים שמוצאים משמעות בסוג קסם מסויים היא לא ידועה, לא לי ולא לך. אמצעי הגנה הם הדבר הראשון והכי חשוב כשיוצרים קשר עם עולמות אחרים וכוחות חזקים ממך. כנראה שאת גם לא מודעת לאגדות גרגולים (ולסיפורים שקרו), למעשה יש עליהם עולם שלם של הסטוריה יפיפייה וקסומה. גם אני אוהב דרקונים, מחובר אליהם בנפש. אבל ככלי לקסם אני מוצא אותם נדושים מעט. אני דווקא אוהב את הרעיון שמעט אנשים מצליחים לראות את זה

למעלה