השימוש בילדים!

shoreran

New member
השימוש בילדים!

איך איך אתם רוצים אמפתיה כשאתם מתנהגים כמו שאתם מתנהגים מתנחלים, אנשי דת ומסתננים יקרים? איך אתם יכולים להשתמש בילדים התמימים (שטופי המוח, פנאטי התורה בלת ברירה) כדי להגן על המטרות החומריות ועל האדמה עליה אתם יושבים? אתמול שידרו בערוץ 10 מתוך בית שבו משפחה חגגה יומולדת. זה היה פשוט דוחה. מזעזע! האמא תפסה את בנה ביד וגררה אותו בריקודים מסביב לשולחן האוכל אל מול עליניהם של הצלמים והחיילים שעמדו ולא ידעו מה לעשות עם עצמם נוכח המצב. האב ביצר את שני ילדיו (יש להם מבחר גדול תאמינו לי) על בטנו כמו מגן אנושי בזמן שישב על הספה ושר שירי יומולדת לבנו המושפל שבכלל לא הבין מה קורה סביבו. פשוט שימוש דוחה ומבזה וחבל שזה ככה! למה הילדים צריכים לסבול בגלל הפנאטים האלה?
 

shoreran

New member
ואני בכלל לא מזכיר את השימוש

הבאמת דוחה של הילדים כנגד החיילים במהלך הפינוי... ההורים תולים על עצמם את ילדיהם, כמו אמא קופה לאחר הלידה בג'ונגל, וכך מוגנים מפני החיילים העדינים שמפחדים על הילדים המסכנים.
 
ומילא זה....

מה עם האבא שנפנף בילדה שלו מחוץ לחלון סטייל מייקל ג'קסון?? חוץ מזה שבקשר למסיבת יומולדת הזאת, הם חיכו עד שהחיילים יפרצו להם הבייתה ורק אז התחילו עם המסיבה, וזה שודר בשידור ישיר בערץ 10 נדמה לי.
 

kobik15

New member
נו מה אתם מתרגשים...

כאילו לא ברור שהם עושים שימוש בכל דבר. יהודים דתיים... ממש... לא דת ולא יהדות.
 

Scarlight

New member
"הם"

מעניין שכל פעם שמישהו עושה משהו קיצוני ואומרים "עשבים שוטים" אתם קופצים ואומרים שכולם ככה. עוד יותר מעניין שכל פעם שמישהו עושה משהו מתון אתם שותקים. משתמשים במה שנוח לכם, אה?
 
אתה הדלקת טלוויזיה ביומיים האחרונים

??? אתה יכול להגיד לי שזה קבוצה קטנה של קיצוניים???? כי לי זה דווקא נראה כמו כל היישוב.
 

Scarlight

New member
הדלקתי? צפיתי כמעט בהכל.

וכן, זו קבוצה קטנה של אנשים שאפילו לא גרים בגוש ואני בספק אם רובם עברו את גיל 18. תסתכל על התמונות מבית הכנסת בנווה דקלים, ששם 99% מהמתנחלים החזיקו אחד בשני ושרו. זה לא קיצוניות, וזה בטח מפריך את הטענה שלך שכל היישוב קיצוני.
 

shoreran

New member
אולי לא קיצוניות כמו המופרעים שעמדו

על בית הכנסת אבל הם עדיין קיצוניים ופושעים כי הם עדיין שם! צריך לעצור אותם. הם מפירי חוק!
 

Scarlight

New member
אז כל מי שלא מתפנה מביתו קיצוני?

מפיר חוק הוא לא קיצוני. יש לך בעיות עם הגדרות.
 
למעלה