השימוש בפלאפון- מסרטן

בלגאנים

New member
השימוש בפלאפון- מסרטן

מחקר גילה את מה שכבר כולם ידעו תיזהרו.. תדברו כמה שפחות בפלאפון.. אני עדיפות ראשונה תמיד מדברת מטלפון רגיל, ובפלאפון רק לשיחות קצרות. תמיד היתה לי הרגשה לא טובה כשהרגשתי את החום הזה שיוצא מהפלאפון לכיוון המוח אחרי שמדברים הרבה בפלאפון אז זהו. דברו פחות בפלאפון. שלחו SMS במקום זה.

hungry penguin

New member
הפחד מהמוות -> אאוט

היום נהנים מכל רגע, וכשמתים לא מסתכלים לאחור לספור כמה פעמים הצמדנו את הפלאפון לראש יותר מידי.

בלגאנים

New member
בן אדם צריך לדאוג לעצמו

ולא להרוס את עצמו על שטויות אותו כנ"ל לגבי עישון אך זו דעתי רוצה לשחק אותך שלא אכפת לך כלום? לבריאות.

keren201

New member
חחחח...

את צודקת והכל... אבל אי אפשר בלי פלאלפון..... גם רוב הזמן אני לא בבית,אז האפשרות היחידה היא פלאפון... :)

Nשמה

New member
טוב לי אין מה

לומר בנושא כי אני לקוית שמיעה ולא מדברת בפלאפון כך שאני "מוגנת"... ד"א תשתמשו באוזניה, שמעתי שזה מפחית את הקרינה והפתרון הכי טוב זה לשלוח SMS רק חבל ששיחה שלמה ב SMS יוצאת יקרה יותר משיחה רגילה (וזה מניסיון אני אומרת...)

לדעתי את צודקת...

זה באמת מסוכן וצריך להיזהר... וsms יותר טוב....*גם מבחינה כספית למי שלא מפגיז בהודעות...* אבל גם היום אצל כמעט כל אחד תצאו פלאפון...יש כאלו שעושים אתזה בשביל הסטייל כאילו... "תראו אותי אני מגניב יש לי פלאפון..." משהו כזה... ויש כאלה שבקושי בבית וצריכים איכשהו לשמור על קשר עם בני ביתו...

תגידו לי אתם נורמלים?!

סליחה...יכול להיות שפלאפון מסכן ת'חיים.. אז ל תדברו בפלאפון... נהיגה פי 10 לפחות מסכנת ת'חיים אז אל תצאו לכבישים ואל תלמדו נהיגה ואל תכנסו למכוניות וכו' וכו'... אוכל שיש בו צבעי מאכל מסרטן גם כן אז אל תואכלו אוכל עם צבעי מאכל מקרו-גל משדר קרינה שיותר מסוכנת מהקינה של הפלאפון אל תגעו במיקרו-גל בעיקרון יש לי עוד אלפי דוגמאות לזה... כל מה שאנחנו עושים בחיים מסכן אותנו... אז בואו לא נעשה כלום! אנשים,חיים רק פעם אחת....!

keren201

New member
../images/Emo123.gifאני מ-ז-ה מסכימה איתך!!

חוץ מזה יש אנשים שלא נמצאים הרבה בבית.... והקשר היחיד שהם יכולים להעביר זה בפלאפון.... נגיד כמוני..... אני עד 5 בבית ספר, ועוד אחרי זה כל יום אחר בשבוע נופל עלי משהו אחר...ככה שאני בבית רק בחגים,ושבתות...(שבת כן שבת לא) אז מה צריך לנתק ת'קשר? אז נכון משתמשים באוזניה,שהיא מפחיתה קרינה.... וsms ? עדיף להיתקשר.... לפני כמה חודשים אבא שלי ניתק לי תהודעות,קיבלתי 900 ש"ח רק על הודעות.... ו400 שיחות...אז ככה שsms ממש לא משתלם.... חוץ מזה הם כל פעם מעלים ת'מחירים....

מאיה1983

New member
תראי זה לא חייב להיות ככה...

אני חיילת אני לא גרה בבית אני גרה בדירה ואני לא מדברת כל כך הרבה... השיחות שלי בפלאפון רובן קצרות וגם הרבה זה בסף הכל שיחה כדיי לקבוע מתי נפגשים וכאלה.. שיחות שקודמות לשיחה ארוככככה...השיחה יכולה להיות ארוכה אם מי שהתקשר אליי בא לו להיות "אקסטרה אקסטרה לארג'" ולדבר איתי שעות כי אני לא מתקשרת הרבה אין לי זמן ואין לי כסף. אם אני עושה שיחות ארוכות זה בעיקר בשמירות... ושיחות ארוכות וחשובות אני עושה כשאני בבית של ההורים מבזק גם כי יש לי זמן גם כי זה על חשבון ההורים וגם סתם כי זה יותר נוח. את כן יכולה לצמצם את השיחות שלך בפלאפון... והנה את מדברת עם מישהי שלא חוזרת הביתה אלא היא כל היום בחוץ. ושיחות ארוכות, נפש וכאלה, אני שומרת לסופשבוע כשאני רואה את החברים, את יכולה לשמור אותן לערב!.... הרבה יותר עדיף ופחות מסרטן... B בזק... עד שניפגש..

keren201

New member
חחח....

תראי את בצבא אני מבינה אותך.... אני תלמידה..... עזבי זה גם הרבה שיחות עם המקס"ים, מד"א,בלגנים.... אולי מצד אחד את צודקת.... בקשר לשיחות הארוכות...נראה לך אני אדבר שעות עם מישהי שאני העתקשרתי אליו מהפלאפון?חחח....הורים שלי יהרגו אותי אם אני אקבל יותר מ500 ש"ח... ואת רואה יש לך את הסוף שבוע.... לפעמים גם איו לי אתזה...מבינה? יש הרבה דברים מסרטנים,ואנחנו פשוט מתעלמים מהם.... אז פלאפון הוא אחד מהם,קונים אוזניה,מדברים דרכה... יש גם את המדבקות הקטנות האלה שמורידות מהקרינה... מסתדרים....סך הכל חיים רק פעם אחת :) צריך להנות מכל דבר....

מאיה1983

New member
תחשבי כמה שיחות...

"בעינייני עבודה" יש לך לעשות וכמה לי.... עם הקצינה שלי עם שאר שותפי עבודה בלה בלה בלה... יש לי פול!! ובסופו של דבר אני מסתדרת בלי חשבון נפוח מידי....ומקווה בלי סרטן בעתיד... אבל תכלס אני מסכימה איתך שכדאיי לנצל כל רגע ולהנות.... גם ככה אי אפשר לדעת אם נהיה פה מחר..

keren201

New member
צודקת...

שמעי לך יש שיחות, לי יש שיחות...לא נתחיל להתווכח עכשיו עלזה..... צריך לחיות את הרגע בלי לחשוב יותר מידי על מחר... מי יודע אם ניהיה....

למעלה