השינויים של
מעצבנים מאד

fanti

New member
השינויים של ../images/Emo43.gif מעצבנים מאד

היו זמנים בהם ניתן היה לקרא כל הודעה פעם אחת בלבד משום שלאחר קריאת ההודעה נעלמה הנקודה הצהובה ונתקבל סימן V אך, מאז החליטה מערכת
להורית את סימני ה-V ובד"כ גם את הנקודה הצהובה המסמנת מכתב שעדיין לא נקרא. אני מוצאת עצמי חוזרת וקוראת את אותן הודעות שוב ושוב ובאותה מידה אני בטוחה שאני גם מפספסת הודעות שעדיין לא קראתי. זה ממש מעייף ודי מוציא את החשק להכנס לפורומים של
וואס זאגט איר, וועגן די מייסע ?? און וואס טוט מען מיט דעם ??

אַ לייזונג ../images/Emo70.gif

הנהלת תפוז טוענת שהשרתים לא יכלו לעמוד בעומס שנוצר בשיטה הקודמת ולכן שינו את השיטה. רק הודעה שנכתבה בשתים-עשרה השעות האחרונות מסומנת ב"שמש". ועכשיו פתרון לבעיה שלך, ואני מניח שהרבה נתקלים בבעיה ולא יודעים איך להתמודד איתה. ככה: אל תפתחי שום הודעה בפורום עד שכל עמוד הפורום ירד למחשב, כלומר על שבמסגרת שלמטה רשום Done, ואז תפתחי את ההודעות. לאחר מכן, לא תראי את סמל השמש אלא בהודעה חדשה "באמת".

תקראי את דברי שוב...

השמש נעלמת מאותן הודעות שפתחת לאחר שכל הדף ירד. באותן הודעות לא תראי יותר שמש גם אם תכבי ותדליקי את המחשב כולו. פאנטי, לעניין החשוב באמת, לאן נעלמת....

fanti

New member
תקרא את דברי שוב........

אז תבין לאן נעלמתי . סיפרתי כבר שאין לי עודף זמן בעבר נכנסתי לפורום עברתי על ההודעות ועניתי לאלו שמצאתי בהן עניין . ומאז השינוי שנעשה פה מצאתי את עצמי נכנסת שוב ושוב להודעות שכבר קראתי ובעצם איבדתי את כל הסדר שהיה בקריאה. למעשה אני אף פעם לא יודעת אלו הודעות קראתי ועל מה דילגתי . מאחר שאני אדם מסודר , זה קצת מפריע לי . אוּן דאַס איז די גאָנצע מייסע

../images/Emo32.gif פורום חדש נולד.......

שלום, הנכם מוזמנים ל-פורום חדש "לשאול את הרב", הפורום נועד לענות על שאלות בהלכה ובמנהגי ישראל. מטרת הפורום, לספק מענה הילכתי לשומרי מצוות וגם למי שאינם שומרי תורה ומצוות, ומעוניינים לדעת את דבר ההלכה. הפורום אינו נועד להתנצחות "אודות" ההלכה, כי אם לספק מענה הילכתי – טהור. עיין/י בדבר המנהל...... שמור/י במועדפים !! להתראות בשמחות.

fanti

New member
שוב ,אתה מתערב בנושא שלא נוגע לך

מוזר , המקום הזה מתנהל מתחילתו ברוגע, ללא מריבות או עצבים, ע"י יידישיסט שהוא נועם וכשמו כן הוא . לא ביקשנו לנו מבקר אחר , לא ביקשנו לנו מנהל אחר , לא ביקשנו לנו מתקן שגיאות (דבר שאין עושים פה אלא אם כן הכותב מבקש) ולא ביקשנו לנו התנצחויות פה . אם הנ"ל הם הדברים שאתה מחפש הרי שמקומך כנראה במקום אחר, ויפה שעה אחת קודם .

מוזר

New member
שיתנהל הלאה ברוגע

לא ביקרתי לא ניהלתי ולא רבתי תיקנתי שגיאות ואף אחד לא התלונן אין לי עצבים ואני לא מתנצח אז אל תנהלי במקום נועם, אל תריבי איתי ואל תבקרי אותי חזרת מאיפה שהיית והתקפת אותי על שום כלום לא החלפנו ולו מילה אחת בפורום, אני לא מכיר אותך ואני מעדיף שישאר כך גם להבא נדמה לי שאני מסתדר פה עם כולם, אם, וכאשר, אנשים אחרים יעמידו אותי על כך שטעיתי אני אשקול את צעדי להבא בינתיים, רדי ממני!

קעצעלע

New member
אַאַאַ!../images/Emo108.gif

וואָסער העפֿלעכע שפּראַך, איידל, פֿײַן און אויף וואָסער "הויכן" אינטעלעקטועלן ניוואָ!

מוזר

New member
/\

hell hath no fury like a woman scorned ווען הייבט זיך אן די לינץ´ פאראד?

אלץ איז פאר די פערזענלעך?

מוזר, דו האסט פשוט און פראסט איבערגעטריבן מיט דיינע רייד אין דעם קראנץ און בכלל. דו מיינסט אז ווען איך רעד וועגן ייווא איז דאס מיין טאטנס געשעפט און אויב שרייבט קעגן ייווא מיינסטו אז דו קויפסט איין א וועלט און שוין ס´איז א קריג. "אבי איך וועל ווייזן נועמען אז ער זאל נישט פארדרייען דעם קאפ מיט ייווא". אנטשולדיק מיין פריינד. דא רעד איך וועגן ערנסטע זאכן און איך נעם נישט אן גארנישט און דו נעם אויך נישט אן גארנישט. דו רעדסט צו קעצעלען אן קיין שום אחריות, "צעלאזסטע פרוי" האסטו איר גערופן, און צוגעגעבן אז "זי מעג כאפן אין טאנטס טאטן אריין". נו, באמת, דאס איז נישט נאר שמוציק גערעדט נאר אויך נאריש און חוצפדיק. האלט איין דיין צונג און רעד נישט פון בוך אזוי לייכט. ביי אונדז אין פארום איז אנגענומען אז מע פאריכט נישט איינער דעם ווייטן נאר אויב ער האט בפירוש געבעטן. טאמער האסטו עפעס צו קוריגירן קענסטו א פרעג טאן: "איז דען נישט בעסער "דרינגענד"?" אבער נישט אזוי ווי דו האסט דאס געמאכט. איך מיין אז דו קענסט שטיין ביים עמוד אין פארום אויב נאר דו ווילסט. אבער דו פרארבירסט צו פראבאקאטירן און דאס וועט דיר אי נישט געלונגען און אי פארטרייבן פון דאנעט. אווו איז דער אלטער מוזר וואס איז געווען געשמאק דורצושמועסן מיט אים?...

1haam

New member
מוזר, אז צוויי מכובד´יקע פרוין זאגן

דיר ´שיכור!´, מעגסטו לייגן זיך שלאפן. איך האב א חשד אז דו קענסט זיין אירע זון, לויט דיין יארן. נועם האט דיר געגעבן צו פארשטיין בעסער פון מיר. דו קענסט מיר פאררעכטן די טעותים, צוליב דעם בין איך דא. No harm meant´ pal.

קעצעלע

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif און אויך דיר, העם../images/Emo108.gif

א שיינעם דאנק פאר דער פארטיידיגונג! ס´זיינען דא נאך פאראן אמתע "מענער" וואס וויסן ווי זיך צו פירן!

קעצעלע

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif

נועם, ראטעווער פון פרויען, קעצעלעך, יידישיסטקעס...

למעלה