השינוי בבלוגיה - צעד אחד קדימה ושניים לאחור..

השינוי בבלוגיה - צעד אחד קדימה ושניים לאחור..

ראשית, גם אני מקבל בברכה את שינוי המראה של הבלוגיה. השינוי בהחלט מרענן את המראה, כנ"ל לגבי החזרת בחירת העורך, דבר שעוזר להבליט ולהדגיש רשומות מסויימות בין אם בעינייני היום ובין מדובר בכותבים חדשים. אבל! שמתי לב שהשינוי פוגע לרעה במידת החשיפה של רשומות חדשות, שנסוגו להן ללשונית ברקע. אני רואה זאת בכמות כניסות קטנה יותר, שבאה בעיקר מכותבים מוכרים. המלצתי להחזיר את סרט הכותרות הנע לחזית הבלוגיה, ואם קצת יותר מאמץ ויצירתיות להמשיך בפיתוח רעיון הלשוניות ולפתח את הבלוגיה למספר עמודים, עם הקדשת עמוד לקטגוריות השונות, למשל צעירים, מבוגרים, ספורט וכדומה, לפזר רשומות נבחרות וחדשות בכל עמוד כזה, כך שנרגיש יותר מעורבים במראה ובתכנים. ועניין אחרון... נושא ההיטים, שמתי לב שבספר קטגוריות, השתלט כותב מסויים על עניין ההיטים, ורשומותיו מככבות בשורה ארוכה, ארוכה... ואני שואל האומנם? האם לזה התכוון התפוז? בברכת יום טוב, ריש...

motior

Member
מסכים עם החשיפה של הרשומות החדשות

היו הרבה צרות בעמוד הבלוגיה הקודם, אבל אהבתי את זה שהוא הראה "מה חדש". כעת העמוד מאוד סטאטי.

suki da yo

New member
מה שני-סיתי להגיד (תפוזונה) זה: ../images/Emo45.gif

למרות שבעמוד הבלוגיה החדש יש הרבה יותר תוכן מאשר בקודם, רובו מוסתר, וזה אומר, לא זמין (אנשים, וגם אני בניהם, מוותרים על ההקלקה לחדשים, כשאפשר להקליק לעמוד אחר..). ושוב אני אגיד שמאוד מפרע לי שהקידומים בעמוד השער זהים לאלה בעמוד הבלוגיה (זה אותו הדבר בין עמוד הפורמים לעמוד השער? אם כן, גם זה ממש בזבוז של מקום לקידומים..)

../images/Emo45.gif ותוספת משלי:

בעולם הוירטואלי הזה, מה שלא רואים לא קיים. אם אני צריכה ללחוץ על לשונית כדי לראות תוכן, אני אוותר ברוב המקרים. יוצא שכבר כמה ימים לא בדקתי את החדשים, ואם אני כברבודקת אני סוגרת במהירות כי כל המילים האלה מבלבלות אותי. צריכה להיות איזו הפרדה גרפית או משהו שיעכב את העין. אני דווקא חושבת שהתמונה ליד שם הפוסט הוסיפה המון, בלי קשר לאיזו תמונה הייתה שם. ומה קרה לעמוד ההיט? שמתי לב שהוא נעלם במימים האחרונים. (לא ששנתי נודדת בגלל זה אבל הייתי רוצה לדעת אם זה שלב בדרך להעלמת ההיט מחיינו...) דבר נוסף, יש המון שטח שמוקצה לקטגוריות, ברבע התחתון של הדף. זה סתם ביזבוז של מקום.

סליחה, טעיתי במיקום.

הרבע התחתון של הדף הוא פרסומת ענקית והזוייה. מדובר באמצע הדף בערך, שטח ענק שהולך לאיבוד.

את הקטגוריות שלמטה שאכן תופסות המון מקום

אפשר להוסיף כלשוניות משנה מתחת ללשונית הבלוגיה. ההיטים צריכים להיות (אם בכלל...) עם תאריך תפוגה ומסננת לכתובות IP לסינון מוסיפי ההיטים מטעם עצמם... ולמה את נמנעת מלבקר אצלי?...

אההם... קוראת סתרים ../images/Emo13.gif

חכי, חכי... אקדיש בקרוב את הרשומה לקוראי הסתרים... יום טוב בינתיים, ריש.

עד לפני כשבוע

היה אפשר להגיע לעמוד ההיט דרך עמוד הבית, כיתוב למעלה משמאל בסגול. הוא נעלם משם, וגם בגוגל לא מצאתי אותו. כלומר הדף קיים אבל נגיש רק בהקלקה על המלצה הראשונה על פוסט.

Bezalel P

New member
הקישור להיט קיים בדף הבית החדש

רק מוצנע יותר :) דרך לחיצה על "עוד בתפוז"

siv30

New member
לי יותר מפריע שרשומה בו זמנית מקודמת

בף הבית ובדף הבלוגיה! או אחרי שהיא מקודמת בדף הבית הופ הופ מקדמים אותה בדף הבלוגיה.

De-Panther

New member
עכשיו התחלתי להתעמק בכל העמוד החדש של תפוז...

ובאתי לכאן כדי לכתוב בדיוק על העניין הזה. לדעתי, כדאי לעשות חלוניות נפרדות במקום חלונית אחת. כמו שעשיתם חלונית "הנושא החם" או "עכשיו בבלוגיה" תחלקו את כל המומלץ בבלוגים ורשומות חדשות ושאר מה שיש שם לחלוניות. את המומלץ בבלוגים ורשומות חדשות הייתי משאיר בתור חלונית רחבה כמו שיש כרגע. כשהחלונית של מומלץ מעל לחלונית של רשומות חדשות. את שאר החלוניות(הבלוגים שלי, רשומות נצפות וכו') תעשו מרובעות, כמו "הנושא החם", "עכשיו בבלוגיה" וכו'. אין סיבה לסרט נע של כותרות, זה לא נוח. אבל אולי אפשר באמת שבחדש בבלוגים יהיה אפשר לגלול קצת למטה במקום לעבור עמודים. בנוסף, תנו אפשרות לאנשים שלא רואים טוב להגדיל את הכתב. ניסיתי להגדיל את הפונט דרך האפשרויות של הדפדפן עצמו, והפונט הכי גדול של המלל הגיע לגודל כמו של מדיום בהודעות של הפורומים.

tvav

New member
צודק זה מה שאמרתי

כל הקטע שמישהו מפרסם רשומה והיא חדשה היא צריכה להופיע בעמוד הראשון ולא באחד הלשוניות בצד גם לי יש ירידה ניכרת בגלל זה.

suki da yo

New member
בצ! יש לי שאלה

האם בעמוד הבית למטה, במקום שאפשר לראות בלוגים מומלצים, זה המלצות של תפוז או שזה נקבע לפי ההיט? ואם כן, אז מה ההבדל בין מומלצים לאהובים (הרי "אהבתי" כבר אין..)

Bezalel P

New member
אז ככה

מה שבדף הבית קרוי "אהובים" הוא בעצם המדוברים. ומה שבדף הבית קרוי "מומלצים" אלה נבחרי ההיט.

למעלה