הערות ותשובות ענייניות
אני עדיין חושב, שהרשומות החדשות צריכות לקבל תצוגה דינמית, התהליך של שינויי תפיסה מדי כמה חודשים פוגע בכותבים, ומבריח את חלקם. עד שתפנימו את הצורך בשינוי, כדאי להשתמש בעקרונות של הנדסת אנוש ידידותית, מספיק שלשונית הרשמות החדשות תופיע בצבע שונה, מודגש, מהבהב, כדי שהעיין ותשומת הלב ימשכו לשם. אפשר לגרום לתזוזה דינמית של הרשומות האלה גם במבנה הקיים (ולמה העלימו את נושא התמונות? לעניין ההיטים... אולי לא הייתי מספיק ברור בהומור הפנימי שלי, אבל קח לדוגמא כותב שמאכלס ברשומותיו רוויות ההיטים במדור למבוגרים בלבד... וזה המצב כבר יותר מחודש... אני חושב שכדאי להציע כפרוייקט לכוטבים עצמם כיצד ראוי וכדאי שהבלוגיה תעוצב ותראה, יש לי תחושה שתופתעו לכמות ואיכות ההצעות. מדוע לא לשקול להוסיף את קטגוריות המשנה כלשוניות למעלה, בחלוקה לקבוצות גיל ונושאי משנה למשל? ולחשוב עיתון! דהיינו בכל קטגוריה אפשר לאכלס את בחירת העורך, רשומות חדשות, רשומות מסביב לנושא התורן? אז הדף המוצג יהיה ארוך יותר, (עם יותר מקום לפרסומות... במקום הפרסומות הקופצות) אפילו המסרים יכולים להופיע בתוך הדף, בצורה דינמית) כהודעה קופצת, אנימציה מישהו אמר incredemail... וגם נושא הצ'אט מקרטע לגמרי, עדיף להשתמש במוצר קיים על פני המוצר האיטי הזה. (מדוע מסר שלא נקרא בצ'אט, לא יועבר לתיבת המסרים?) אשמח לשוחח איתך במידה והערותי קונסטרוקטיביות מספיק. ערב טוב, ריש...