השינוי שנעשה ממש הרס את הכל

lightflake

New member
השינוי שנעשה ממש הרס את הכל

שיניתם את עמוד הקטגוריה כך שעכשיו לא רואים את רשימת הרשומות החדשות, לכן אף אחד יותר לא נכנס לרשומות ואני רואה את השינוי באופן ברור לפי ה"צפיות" ברשומה ולפי הסטטיסטיקה. לדוגמה: http://www.tapuz.co.il/blog/category.asp?BlogCatId=8&catName=דת%20רוחניות%20ומיסטיקה בבקשה תחזירו את רשימת הרשומות האחרונות. זה מאוד מאוד חשוב!!

lightflake

New member
אני לא מבין איך את כותבת דבר כזה

נכנסת לקישור? מאז שפתחתי את הבלוג אני תמיד נכנס לעמוד הקטגוריה (רוחניות) ורואה מה הרשומות החדשות למעלה מימין. ועכשיו אין יותר רשימת רשומות אחרונות כבר כמה ימים, האופציה הזו פשוט נ-ע-ל-מ-ה אז אני פשוט לא מבין את התשובה שלך.

טל לוין

New member
רשומות אחרונות

הרשומות המופיעות בטור המרכזי והגדול בעמודי הקטגוריות הן הרשומות האחרונות שפורסמו בכל קטגוריה...

lightflake

New member
אלו הם הבלוגים שעודכנו לאחרונה

אבל מה שהיה בצד ימין בנוסף לזה היה רשימה של הרשומות האחרונות - עם הכותרות של הרשומות עצמן, וזה מה שגרם לאנשים להכנס. בבקשה תגידי למתכנתים שיחזירו את רשימת הרשומות האחרונות. זה שינוי מאוד מאוד קריטי (ואני רואה את ההבדל לפי כמות הצפיות)

טל לוין

New member
עכשיו הבנתי - סליחה

בזה אתה צודק - וזה באמת הולך להשתנות - כי אנחנו עושים שינוי בעמוד הקטגוריות. מה שיקרה הוא שתופיע כותרת הרשומה האחרונה, מאיזה בלוג היא + תמונה וכן הלאה - בסדר כרונולוגי טל

lightflake

New member
אה.. אוקיי.. העיקר שזה בטיפול...

יום טוב

lightflake

New member
הי טל, זה עדיין לא הסתדר ../images/Emo4.gif

את חושבת שיסדרו את זה בקרוב? כי בינתיים אין טעם שאמשיך להעלות רשומות חדשות, השאלה אם לחכות כמה ימים/שבועות וזה יוחזר? אם תוכלי להגיד את זה למי שאחראי על זה אני אודה לך... או שתגידי לי לאן לפנות...

טל לוין

New member
מממ...

זה ייקח עוד טיפה זמן - כי אנחנו רוצים שהשינוי יעשה בצורה הראויה וללא תקלות....

Galel

New member
:)))))))))))

האנדרסטייטמנט של החג :)))) הדיפלומטיות במיטבה, אכן, כל הכבוד. ובלי טיפה של ציניות: את עושה עבודה מצוינת, תמשיכי ככה, גם אם חלקנו (טוב נו, אני) הם רק קוראים פאסיביים הצלחות. גלאל.

למעלה