השיעול הזה ישגע אותי.

Iris-1

New member
השיעול הזה ישגע אותי. ../images/Emo7.gif

דפנה התחילה לפני כמעט חודש וחצי עם שיניים בינתיים 2 בחוץ ואנחנו עדיין מנוזלים נורא (על מי מלח בלבד) ומשתעלים שחבל על הזמן אבל זה לא כל הזמן. יש לה התקפות רציניות בלילה ומדי פעם אחרי הצהריים. זה נורא לשמוע אותה זה מגיע כבר עם חרחורים וכמעט הילדה מוציאה את נשמתה ונשמע כאילו שעוד רגע היא מקיאה (אבל לא). הרופאה שלנו מתעקשת כבר 6 שבועות שאין מה לתת לשיעול. אז בכל זאת אפשר לעשות, כבר שבוע שאנחנו על אדים חמים וקרים ואני לא רואה שיפור. תודה.

רותי&ע

New member
בד"כ לא כדאי לדכא את השיעול

כי הוא מנקה את הצנרת מהליחה. ברגע שהנזלת נעלמת השיעול נעלם. אבל... אנחנו נותנים לו סירופ טבעי שנקרא "תימי" שמופק מתימין רק כשהוא משתעל בשינה והשיעול מפריע לו לישון. כי אם לא יישן טוב גם לא יהיה לו כוח להחלים.. את הסירופ ניתן לקנות ללא מרשם רופא רק צריך לוודא מאיזה גיל מותר לתת.

פילקה טיפות טבעיות שמאד עוזרות

וחוצמזה יש אאיסטון..שפותח את דרכי הנשימה..טוב לשיעול,ליחה ונזלת.. אגב,ניסית את נזלון? זה מעולה!!! לנו מאד מאד עזר!

גם לשירה זה אותו הדבר

יצאו שתי שיניים וכבר חודש וחצי היא עם השיעול הזה בבוקר ומידי פעם באמצע היום ובלילה, שיעול כמו של מעשן כבד... גם לנו הרופא אמר שבגיל הזה לא נותנים סירופ שיעול וצריך לחכות עד שזה יעבור.

איריס, אני איתך בצרות../images/Emo5.gif

תומר כבר 3 לילות מחזיק אותנו ערים ומותשים לחלוטין. חשבנו שאולי זה כאבי בטן ,אולי אזניים ,אולי בגלל הנזלת . היום נישברתי הלכתי לרופא - הוא לא בטוח לגמרי אבל יש עכשיו וירוס שגורם להרבה תופעות לוואי מרנינות
. בהקשר שלך- הוא נתן לנו סירופ היסטפדשאמור לעזור בשיחרור הליחה המצטברת .ניסיתי הערב פעם ראשונה . ניראה איך יעבור הלילה... אולי גם לדפנה זה יפתור את השיעול המציק .

גם אנחנו באותו הסרט ../images/Emo7.gif

נוריאל משתעל את נשמתו ואני מתפלצץ. אתן חושבות שזה קשור לשיניים? אצלינו יצאה השלישית השבוע, והרביעית בדרך, והרופא שלנו נתן טיפות פילקה שהיום מתחילים לשמוע קצת שיפור שיפור....

לפני שאת משתגעת...

תנסי לתת תערובות של צמחים הראשונה נקראת פילקה והשניה ( הומאופתיה) COUGH-CURB SYRUP זה עובד מצויין. בריאות יעל

למעלה