השיער לא כמו שהיה:(

אושר לב

New member
השיער לא כמו שהיה:(

רציתי להתייעץ איתכם מה לעשות אני בן 25 והשיער שלי נושר, השיער כבר דליל מאוד השתמשתי כבר בכל הייתי אצל כל הרופאים. כנראה שאי אפשר לנצח התקרחות גברית? מה אתם מציעים לי לעשות? איך אפשר להתמודד עם דבר כזה גם פסיכולוגית ומה האופציות שאולי עדיין לא חשבתי עליהן אשמח לתגובות:)))

אז ככה../images/Emo9.gif

דבר ראשון...אם אתה משתמש בג'ל כדאי לך לוותר עליו..כי ג'ל מקלקל את השיער והשיער גם בסופו של דבר מתחיל לנשור...וגם כן אסור לחפוף(או איך שכותבים את זה) ת"שיער כל יום...כי הוא מתחיל לנשור וזהו בעצם...אין לי עוד משהו להוסיף לך בנושא...מקווה שעזרתי לפחות קצת

גלעד#

New member
שטויות במיץ עגבניות

ראיתי בטלוויזיה פעם ראיון עם איזה דוקטור שמומחה לשיער והוא אמר שהסברה בדבר חפיפה כל יום שגורמת לנשירה - מופורכת מיסודה. תנסה לשאול בפורום רפואה אולי שם יעזרו לך (אני חושב שכדורי אבץ יכולים למתן את התופעה אבל לא למנוע אותה לחלוטין). אני גם בן 25 וגם השיער שלי מתחיל להיות דליל. אני לוקח את זה כגזרה משמים. דווקא המון נשים (וגברים) נמשכים לגברים עם מפרצים והתקרחות. זה עושה אותם יותר סקסיים כי זה מראה על סוג מסוים של בשלות. רק תדאג לעשות תספורת מארניס ותראה חתיך. התקרחות נעימה!

וגם כן....

שכחתי את ההכי חשוב...יש לך נשירה בגלל חוסר ויטמינים!!!.....כל הבעיות בבריאות באות מחוסר הויטמינים וזה בדוק

צפנתי

New member
הרבה פעמים נשירת שיער היא תגובה

להורמון הגברי טסטוסטרון ולא בעיית בריאות. וזה לא נכון שחומרים חיצוניים כמו שמפו, ג'ל, מוס, (חומוס ופודינג...אם כבר אז כבר) גורמים לנירת שיער. השערה מיוצרת במקום עמוק מאד בעור, ולא מושפע ממריחת חומרים מבחוץ. תחשבו רגע בהגיון...שכרתם פעם מישהו שנשרו לו שערות בית השחי מרוב מקלחות, סבון ודיאודורנטים? חשבתם מה העור שם סובל?! הלוואי עלי שהשיער שם ינשור מעצמו מרוב סיבון ומריחת כימיקליים! אבל זה כמובן לא קורה! היכרתם פעם פועל/פועלת נקיון שמרוב מגע עם חומרי נקוי התקרחו לה הידיים? מדובר בחומרים הרבה יותר חריפים מג'ל או מוס. בקיצור, לצערי, זה באמת שטויות במיץ שמפו. מחסור באבץ השפיע לרעה על שערי ועם הנטילה הורגש שינוי תוך ימים ספורים בכמות השיער הנושרת. (המחסור הוא בד"כ אצל צימחונים ולמי שלא חסר אבץ, לא יועיל ליטול תוספות, ולא תהיה כל השפעה) תרופה חדשה נגד התקרחות היא הפרופסיה, מנטרלת השפעות מסויימות בהורמון הטסטוסטרון ועלולה לגרום לשינוי בחשק המיני.יקרה למדי. כשמפסיקים מקריחים שוב...!

למעלה