השיער נושר ונעלם-מה עושים?

rina rina

New member
השיער נושר ונעלם-מה עושים?../images/Emo10.gif

שלום לכולם ומזל וטוב על הפורום החדש. אני בת 27 בערך, והשיער אצלי נושר בצורה מפחידה מהראש, זה ככה כבר כמה שנים, רק שבזמן האחרון התחלתי לראות שמתחילות לי קרחות וזה ממש נראה לא טוב. מה לעשות כדי לעצור את זה? עשיתי בדיקות אצל רופא והוא אמר שאין שום בעיה בעיקרון. מה יכולה להיות הסיבה ומה כדאי לשים? ממש תודה מראש לכל אחד שאיכפת לו.....! רינה

rina rina

New member
תודה, אבל אין שם הרבה על נשירה..../images/Emo4.gif

תודה לך. קראתי את הז. אבל אין שם כל כך על נשירה.. שמתי לב שזה יותר על ברק וכו'. האם ידוע לך למה בכלל יש נשירה בגיל כל כך צעיר וברמה כל כך גבוהה? והאם ישנם מאכלים מסויימים שאוכלים, שמחזקים את השיער? ממש תודה, רינה

smady a

New member
נשירת שיער יש לה הרבה סיבות.

1תזונה קולקלה 2 דיאטה לא מאוזנת 3 לידה 4 תורשה 5 בהלה,טרואמה 6 לקיחת תרופות מסויימות 7 מתח נפשי את צריכה לבדוק היכן הבייעה. ויש כמה דברים שיכולים לעזור. ויטמינים B ו B6 שמרים חפיפת השיער עם קרנית במים קרים יש סבון גופרית לא מריח הכי טוב אבל יעיל לא אבל לא לקשור את השיער בגומיות,ולא לסרק אותו במברשות פלסטיק.

rina rina

New member
בגלל התרופות זה לא יעבור?../images/Emo46.gif

היי, אני בעיקרון לקחתי גלולות למניעת הריון וכדורי ראקוטן לאקנה לפני כ 5 שנים, ואכן התופעה של הנשירה התחילה לי בערך בתקופה זו, אבל מאז עבור כבר 5 שנים, למה זה עדיין ממשיך?

smady a

New member
ראקוטן זו תרופה מאוד חזקה , אמנם

מטפלת יופי בפצעים. אבל חזקה מאוד ומזיקה לעיתים למערכות שונות בגוף. צריך במקביל אליה להזין את הגוף ולהיבדק.

girl111

New member
אם לקחת לפני 5 שנים, סימן ש..

התרופה התפנתה מזמן מהגוף. הנשירה לא בגלל הרואקוטן (לפחות כך נראה לי) שמעתי ששטיפות בתה רוזמרין עוזרים לנשירה. נסי, זה לא מזיק

t h u m p e r

New member
מניסיון אישי...

את צריכה לחפוף את השיער ובעודו לח למרוח עליו שמן זית. כסי את השיער עם כובע רחצה ובבוקר חפפי בשנית. זה עובד

למעלה