השיער של סימון בפאב

Passion4Life

New member
השיער של סימון בפאב ../images/Emo110.gif

גם אתם חושבים שהוא היה מבחיל

Passion4Life

New member
בנאדם תקשיב לי טוב טוב עכשיו

אם אין לך משהו לתרום לדיון וסתם דוחף את האף שלך כי אתה קרצייה אני מציע לך להפסיק את זה ומייד! קח זאת לתשומת לבך. ותפנים!

Bow Wow2004

New member
../images/Emo6.gif

סימון נראית פיצוץ!! אם יש לך בעיות עם זה don't watch אה סימון? איך הכנסנו לו אה? תני כיף...

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifהוא לא רק אדיוט...

הוא לא מפסיק להוכיח את זה.. למשל בתפוז משוב... פשוט עצוב...

Bow Wow2004

New member
אדיוטים תקראי להורים שלך

שנתנו לך את השם המכוער הזה מרים

python 4

New member
זה רק אני או שהפאה של סימון

דומה לשיער של איב? ככה לפחות חשבתי שיקרה: קריסטל הזו, שלא ראתה את איב 20 שנה, טטעה ותחשוב שסימון היא איב ("וואו, איב! איזה צעירה את נראית!") ואז היא היתה אומרת לסימון "את זוכרת את הלילה שבו את שכבת עם ג'וליאן ומזה נוצר צ'אד?" וסימון היתה בשוק. אבל זה לא קרה ככה. תסריטאים פרייארים.

LauraLF

New member
פייטון !!

אני אמרתי בדיוק אותו דבר אני: יווו הפאה הזאת מוכרת לי רעות : חחח מאיפה? אני: רעות אני יודעת!!! רעות : נו אני: זאת הפאה של איב! סימון גנבה לה אותה..!!הא!

python 4

New member
את רואה תשוקות עם רעות? רעות שלנו?

עכשיו הכל ברור לי...

LauraLF

New member
לא לא רעות שלנו

רעות שלי... ועכשיו הכל ברור לי...

Bow Wow2004

New member
ווטאבר...

עמוק בלב גם אני, גם סימון וגם איב יודעים שהכל טבעי ואם זה לא מוצא חן בעיניכם אתם יכולים לא לצפות!!! איב היא דוגמנית לשעבר ואין לה אף פאה וכל ההכפשות שלכם כבר עוברות כל גבול. אותו כנ"ל לגבי סימון - אבל היא לא נעלבת אז אתם יכולים להמשיך ללכלך עד מחר. אנחנו לא הולכים לקחת חלק בזה. אתן איתי בנות? כןןןןן!!!

I n n u e n d o

New member
וחוץ מזה

ראיתי תמנוו תשל פרקים שהולכים להיות פה עוד חודש בערך והשיער שלה הולך ומשתפר!

I n n u e n d o

New member
../images/Emo26.gif

אני אביא את האתר אחרי שיגמר תשוקות אבל כעיקרון זה תמונות של שואיס ורואים שם גם את איב מטפלת בהאנק או משהו

למעלה