אה..
אתם יודעים, לסינים אין באמת החלטה מה יהיה הציון.... יש איגודים, ותקנון, ומפקחים, וחוקה, וועדות. ואני לא אלאה אתכם בפרטים, אבל הפרט הכי חשוב הוא, שזה לא שהשופטים היו סיניים כולם, אפילו לא רובם. יש בדיוק נציג אחד (או שניים) מכל מדינה, והרבה מדינות נייטרליות. למשל- ישראל - שלחה שופטת (ארנה שי), אבל לא מתעמלות (נשים). זאת רק דוגמא אחת. ממה שעיניי ראו - לדעתי הגיע להם, וידעתי שזה יהיה כך. למשל - הם באמת לא היו טובות כ"כ בעבר (אני מדברת על הנבחרת נשים, כי בזה אני מבינה. בחוקת הגברים אני פחות שולטת, אבל אני מניחה שהמסגרת כללים הראשיים היא אותה מסגרת). הן היו אקרובטיות מצויינות תמיד, אבל בג'ימנסטי (בלט) הן תמיד היו נופלות, לא יציבות, וזה מה שהוריד אותן, למשל. היה ברור שלקראת האולימפיאדה בבית שלהם - הם יביאו את טובי המורים לבלט, ויבצעו את טובי הפירואטים . זה היה צפוי, ואכן היה כך בפועל. יש הבדל בין ביצוע האלמנטים הג'ימנסטיים (תנועתיים) של הסיניות היום, ובעבר. לדעתי (המקצועית, לא האישית, אבל בעצם, גם..)- הציונים שהן קיבלו - הגיעו להן. מה שכן - לדעתי העם הסיני (לא הספורטאים) היה קצת תאב בצע השנה... עם זה בטח תסכימו... סליחה על החפירה. אני אוהבת התעמלות...
הדר