השיפוט של הזמרים היום היה בדיחה..למעשה היה

השיפוט של הזמרים היום היה בדיחה..למעשה היה

זוועה טלויזינוית. כמה אפשר ללקק אחד לשני? כמה??????????????????????????????

BEAUTY האחת

New member
בני אלבז אחד המוכשרים עם קול נדיר לדעתי

הפתיע אותי , לא הכרתי אותו ממש מפעם לשמוע אותו פשוט חוויה , כל כך כשרוני , מגוון . לא מוגבל לז'אנר אחד יכולה לשיר הכל .

יונתנסקי

Well-known member
BEAUTY האחת , תגידי, קרה לך, שמישהו

מכוער (אובייקטיבית) ואת מגלה בו אישיות יוצאת דופן, ולאט לאט את מתחילה אפילו לחשוב שיש בו גם צדדים "נאים" ומתעלמת מכיעורו? ולהיפך, מישהו יפה תואר (לפי כל הקריטריונים) מתגלה בהתנהגות מכוערת, ואז את בכלל שוכחת את מראהו היפה? לי זה קרה/קורה. התנהגות ואופי של אדם מאוד משפיעה על זוית ההסתכלות שלי עליו.. אז זהו יחסי לבני, שכיון שיש בו צדדים לא טובים בעיני, קשה לי גם להתפעל משירתו. מה לעשות ? מזל שהסמסים שלו לא תלויים בי.

BEAUTY האחת

New member
דעתי היא בפן המוסיקלי בלבד

ואי אפשר להתעלם מיכולותיו הווקליות הנדירות של האיש הזה . נכון ,מסכימה אתך שמבט בצדדים האחרים כמכלול יכול להשפיע . אך אני יודעת לעשות את הפרדה הזו אם אני רוצה לבחון מוסיקלית בלבד. אני נהנית מהווקליות ולא אמורה להינות מאשיות כזו או אחרת הם לא הולכים להיות חברים שלי .

ביוטי האחת פשוט אוהבת מזרחי, זה הכל

לגיטימי לחלוטין, זה הטעם שלך, שלי לא, אני בעד רוחמה וחושבת שרוחמה רז מדהימה בשירתה, גם מלך ונסיכת תאילנד חושבים אותו הדבר לגביה.

BEAUTY האחת

New member
אני ממש לא אוהבת מזרחי ! רחוק ממני

איך הגעת למסקנה הזו ? אבל אני אוהבת ומעריכה אנשים כשרוניים בכל ז'אנר

מיק101

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכן|אם היו רוצים שנבחן אותם עפ"י קולם

ו/או שירתם, לא היו משכנים אותם בבית אחד לתקופה ארוכה ומאפשרים לראות ולהכיר אותם. הזמרים נבחנים פה גם עפ"י אישיותם, זו מטרת התכנית!!!!!

צודקת מיקי, כך גילינו את אופיה הלא נעים

של אילנה אביטל שמשום מה יש לה בעיה עם רוחמה, וכך גילינו את רוחמה עדינת הנפש. שלא עשתה רע לאף אחד מדיירי ההיכל, לא מרכלת, לא רבה עם אף אחד, פשוט הבונבון של ההיכל.

יונתנסקי

Well-known member
בסדר.....בסדר... רוחמה... אבל יש עוד אנישים

נחמדים שם. גם אדם נשמה, גם דפנה מאוד רחבת לב. איזו שיחה נעימה מנהלת עם אבי טולדנו, ומזכירה את עופרה חזה......

BEAUTY האחת

New member
נגה כאלה השותקים יותר מפחידים מאלה שנובחים

את אביטל לפחות יודעים שמה שרואים זה מה שיש היא אימפולסיבית ואומרת מה על ליבה. רוחמה שקטה מדי אך פעמים יש לה תגובות קצת סייקו והייתה מתלחששת אז עם אבידן בשושו . עכשיו אין לה פשוט עם מי להתלחשש :)

סורי ביוטי, לא יעזור, אני אוהבת את רוחי

מקוה מאוד שהיא תצלח את ההדחה הערב, מגיע לה,

יונתנסקי

Well-known member
ביוטי, אני לא פסיכולוגית, אני אומרת רק מה

רואה, ושופטת לפי מעשים. אז לטעמי אילנה היא מאוד וולגרית. בעלי והילדים שלי (למזלי קיבלו את המזג הנעים שלו, ולא הפרוע של) תמיד עומדים בהיכון, כשאני עומדת להפציץ..... לא תמיד צריך להגיד את כל מה שחושבים, למרות "יחי הישירות". תשמעי - אתר העוגות שלך - הורס................ הורדתי מתכון לעוגת תפוזים ופרג. את לא מפציעה מדי פעם בפורום האוכל של "המתחרים"? יש לנו (או יותר נכון יותר היתה לנו ) אחת בניק כזה.

katam

New member
אפשר קישור לאתר של העוגות ?

עוגות תמיד מענינות אותי

katam

New member
למה נכנסתי למה ../images/Emo6.gif

איזה עוגות פליליות יש שם

למעלה