השיקולים שנעשים ע"מ להרחיב את התחנה

chen010189

New member
השיקולים שנעשים ע"מ להרחיב את התחנה

אבישי מתיה, שמתמודד גם הוא לניהול התחנה, ביקש ממני להעביר לכם את כל מה שהוא כתב לי באימייל אז הנה אני עושה את זה. אז קודם כל, קישרתי אותו לפורום הזה והסברתי עליו קצת ("אין לה קהילות או פורומים") ובנוסף לכל סיפרתי לו על המצעדים השבועיים והמצעד השנתי ("אין לה מצעד פזמונים") התגובה שלו: ראשית, התכוונתי לכך שגלגל"צ עצמה, כתחנת המוסיקה המובילה בישראל, זקוקה לאתר פעיל ועצמאי משלה. אתר מודרני, מושקע ומעוצב, שיספק למאזיניה שלל אפשרויות: -הורדת או השמעת שירים חדשים - לפני כולם -הורדת גירסאות מיוחדות ו/או נדירות -וידאו צ'אט עם אמנים ישראלים ושדרני התחנה ועוד ועוד כשאתמנה למנהל התחנה, אני מבטיח לך שאעשה הכל כדי לשכלל ולהעמיק את היחסים והקשר בין התחנה למאזיניה. גם באמצעות מבצעים, הופעות ושידורים מיוחדים. ב-2006 ראוי שגלגל"צ תהיה קשובה יותר לשטח, למאזינים כמוך. בנוסף - לטעמי ראוי שיהיה מצעד פזמונים ישראלי מובהק (לא רק בעברית), שישקף מגוון רחב של סגנונות ואמנים מוכשרים שפועלים כאן הוא צריך להיות משודר בשעות אחר הצהריים, אולי תוך שיתוף פעולה עם פורטל אינטרנט גדול או ערוץ 24. בכלל, שיתופי פעולה הם בעיני דבר מבורך כחלק מהמטרה לחזק את הקשר של התחנה עם המאזינים העליתי הצעה ליותר תוכניות שבהן יעלו מאזינים על הקו. ולזה הוא הגיב: אני מסכים איתך לגבי המאזינים. ובהחללט חושב שצריך לפעול כדעי לגבש קהילות, פורומים וליצור דו שיח פורה. במיוחד אם יש רצון ונכונות משני הצדדים. אני הייתי מתחיל, אולי, בהקצאת שעות עריכה למאזינים (זה, אגב, מה שעושים עכשיו בחו"ל) כלומר, מדי שבוע יהיו שעות שמאזינים יוכלו לערוך, בסיוע עורך מקצועי מהתחנה. מי יודע, אולי שם נמצא את הכישרונות הבאים

chen010189

New member
אזף ../images/Emo6.gif

מהשם משפחה זה עבר לשם הפרטי
והכי עצוב שזה כולה 3 אותיות שהוא לא יכול לאיית כמו שצריך

limors2

Active member
נשמע מעניין../images/Emo54.gif

כל עוד הוא לא יעשה שינויים דרסטיים ויעוות את גלגלצ לגמרי, אני בעד..

b o n c h

New member
איזה שינויים דרסטיים הוא כבר יכול

לחולל שם? אני חושבת שהגיע הזמן למנהל צעיר, עם ראש על הכתפיים, שיודע מה החיילים ובני הנוער רוצים לשמוע (לא לחרוש יש הבדל - לשמוע!!!) ושיעשו תכנית קיץ (או חורף יכול להיות גם מגניב
) כמו שהייתה פעם בגל"צ ומשום מה לא קיימת יותר! בקיצור, קצת שינוי שם ודחוף!

limors2

Active member
ה"מצעד פזמונים ישראלי מובהק" קצת

מפחיד אותי. למה הוא מתכוון ב"לא רק עברית"?

b o n c h

New member
קצת תרבות! באמת ליאורה

רוסית, ארמית, צ'רכסית וממש טיפה רומנית ובולגרית. איך זה נשמע?

limors2

Active member
אחלה../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

כמעט כמו לשמוע את עמיר פרץ בגלגלצ:-*

Inbar789

New member
נשמע לא רע בכלל..../images/Emo103.gif

"...באמצעות מבצעים, הופעות ושידורים מיוחדים".
איפה עשור לעסק שחור שהבטיחו לנו?
להעלות מאזינים על הקו אולי זה קצת בעייתי. אני לא אשכח בחיים שהעלו מאזינה באיזשהי תחנה כדי לדבר עם הראל סקעת, והיא צווחה לו שהיא צורבת כל סינגל שיוצא לו
. אולי זה יכול גם קצת לשעמם או לאדעת. "מדי שבוע יהיו שעות שמאזינים יוכלו לערוך, בסיוע עורך מקצועי מהתחנה".
אחלה רעיון
. עושה רושם שהוא בסדר, אבל אני מאוד מקווה שהוא לא סתם מדבר ואז לא עושה כלום |: . ובאמת, העיקר שהוא לא יעשה שינויים גדולים מדיי ויהרוס לנו את גלגל"צ.

chen010189

New member
לירון תאני הבטיח שיהיה

והוא אמר מיד כשהמלחמה תסתיים עד כמה שזכור לי, גם אני מחכה לזה כבר

Inbar789

New member
המלמה נגמרה מזמן../images/Emo10.gif../images/Emo103.gif

אין מצב שיעשו את זה בסוכות? בזמן לימודים לא בטוח שזה יהיה מתאים, וממש חיכיתי לזה
.

למעלה