השירים הכי טובים לדעתי בדיסק החדש -

השירים הכי טובים לדעתי בדיסק החדש -

Square One עם התופים הנפלאים שמראים את השוני של הדיסק הזה מהדיסקים הקודמים שלהם והפזמון המתפרץ. Low הקופצני יותר והכסילפון באמצע (זה כסילפון, לא?). Twisted Logic הענק עם הפזמון המדהים והמנגינה הזאת באמצע שמזכירה לי את המנגינות ב - Forced In או The Gallery של Muse והסיום שכזה בולע את עצמו. שיר ענק. גם White Shadows ו - A Message נחמדים. ועדיין, הדיסק הקודם היה יותר טוב. יותר קליט, יותר מלנכולי, עם פחות רעשים ברקע שמנסים לחפות על לחנים פחות טובים וניצוץ של גאונות. הדיסק הזה, אני חושב, פחות יתאים ל - MTV. אולי לאירווזיון (הוא מזכיר לי קצת מוזיקה של אירוויזיון). ובכל זאת - קולדפליי - דוז פואה.

0mroosh

New member
לגבי

square one יש בו משהו שממש מזכיר לי את הפתיחה של "2001:אודיסאה בחלל". הוא מדהיםםםםםםםםםם!

aviGODFATHER

New member
לדעתי...

(לא צריך לדבר על ספיד אוף סאונד שהוא אחד השירים הכי טובים באלבום, אם לא הכי טוב. [בסוף יצא לי לדבר עליו]). White Shadows - אהבתי וזה בדיוק מסוג השירים של קולדפליי שאני כ"כ אוהב. Low - שיר מצויין. כל מילה מיותרת. X&Y - בהתחלה זה טיפה דומה לתפילה (אולי זה רק אני..), בשביל זה שווה ללכת מדי פעם לבית כנסת
. אין לי כוח להתפלסף על כל שיר... אהבתי גם את: Fix You (השיר המדהים הזה שהוא אחד השירים הכי טובים של קולדפליי לדעתי), Square One, Talk, What If, the hardest part. את השאר עוד לא שמעתי כ"כ הרבה ואין לי דעה...

aviGODFATHER

New member
יום כיפור כזה...

לא יודע... טוב גם ככה הרבה זמן לא הייתי בבית כנסת
(חוץ מאתמול שהיה לסבא שלי אזכרה)

aviGODFATHER

New member
כמו שאמרתי... כנראה זה רק אני ../images/Emo6.gif

קורא מדי פעם... ומשום מה ההתחלה של Fix You (שלדעתי השיר הכי טוב שלהם באלבום הזה) מזכיר טיפה כנסייה כזאת. בעע למה אני חושב כל הזמן על דת?? אני הולך לשמוע את Losing My Religion של REM
וכנראה גם בקטע הזה רק אני מרגיש ככה. חח אל תגיבו לשגעונות שלי

חחחחח אלוקים קורא לך

תזהר לא להדרס מחר שלא תעלה בסערה השמיימה טרם זמנך
ה' חומד אותך גם ככה

Moor 87

New member
השירים היותר טובים באלבום

קודם כל מה הקשר אירוויזיון ? איך אתה משווה בכלל ???? זה הדבר הכי נורא שאפשר להגיד על קולדפליי בוש לך השירים הכי טובים שלהם בדיסק לדעתי (וזה לדעתי ה-דיסק שלהם) FIX U SQUARE 1 WHAT IF SPEED OF SWALLOWED IN THE C A MASSAGE X AND Y LOW אחח
מעולים השיר הכי לא טוב TWISTED LOGIC משעמם

המממ אני שמעתי איפהשהו אני לא זוכרת

אם ברדיו וירג'ין או שזה היה טרי ווגן, שהציעו בשידור ברצינות להזמין שנה הבאה את קולדפליי לייצג את אנגליה לאור הכשלונות שיש לאנגליה באירווזיון (הכל פוליטי
)

Drorrrrrr

New member
בנתיים תפס לי את האוזן;

X&Y, יש לו לחן מצוין. אבל זו רק ההתחלה, הקשבתי לו סה"כ פעם אחת ועוד לא בהקשבה מלאה.

למעלה