השירים הכי של אביב + איזה שם הייתם נותנים?

R h o n e

New member
השירים הכי של אביב + איזה שם הייתם נותנים?

איזה שירים של אביב הם הכי בשבילכם? 1. הכי מרפא מכאב: 2. הכי משמח: 3. הכי מדכא: 4. הכי מכניס לסרטים: 5. הכי מעצבן: 6. הכי עצוב: 7. הכי חרוש: 8. הכי גורם לך לחייך: 9. הכי גורם לך לבכות: 10. הכי גורם לך לחשוב על החיים: 11. הכי גורם לך להתחרט על מעשה שעשית: 12. הכי שיר נושא: 13. הכי לחן טוב: 14. הכי מילים מדהימות: 15. הכי מיותר: 16. הכי מעביר מסר: 17. הכי נותן תחושה של ריקנות: 18. הכי גורם לך להתגבר: 19. הכי נותן לך להחליט על דברים: 20. הכי מעורר בך רגשות אשם: ו... איזה שם הייתם נותנים לאלבומים? האם היה איזה דיסק שהייתם משנים לו את השם ואם האחריות הייתה מוטלת עליכם הייתם נותנים לו שם חדש...?

R h o n e

New member
אמממ עונה :)

1. הכי מרפא מכאב: שומקום 2. הכי משמח: מרד הדמעות 3. הכי מדכא: לאן את הולכת 4. הכי מכניס לסרטים: הכל נהיה לא רגיל 5. הכי מעצבן: שיר תקווה 6. הכי עצוב: לאן את הולכת 7. הכי חרוש: מחר 8. הכי גורם לך לחייך: עליסה 9. הכי גורם לך לבכות: אם לא אראה אותך אהובתי 10. הכי גורם לך לחשוב על החיים: מתים משעמום 11. הכי גורם לך להתחרט על מעשה שעשית: - 12. הכי שיר נושא: שומקום כמובן 13. הכי לחן טוב: שומקום 14. הכי מילים מדהימות: לאן את הולכת 15. הכי מיותר: בית נבנה 16. הכי מעביר מסר: מתים משעמום 17. הכי נותן תחושה של ריקנות: חדר קטן. 18. הכי גורם לך להתגבר: כולם כמעט 19. הכי נותן לך להחליט על דברים: לא זוכר כרגע... 20. הכי מעורר בך רגשות אשם: - ו.. הייתי משנה את שם האלבום של השלישי ל "האם להיות בך מאוהב" או "מסיבת מתגייסים" וגם את השם של האוסף "ירח מלא" , הייתי משנה אותו לגמרי, את הדיסק השני הייתי מוציא בנפרד ונותן לו את השם "סוף העולם" את עם הזמן הייתי משנה ל "זוהרים" ו"ממנטו מורי" ל "חושך" כפי שתוכנן מלכתחילה

התעוט

New member
מרד הדמעות גורם לשמחה???

ועליסה לחיוך??אני מתרגש כשאני שומע אותו...

R h o n e

New member
אמממ

מרד הדמעות נותן לי להרגיש לי לדעת שאני לא לבד וזה גורם לי לשמוח. עליסה מעלה בי חיוך כי כשאני שומע אותו אני תמיד מרגיש שיש מצבים יותר גרועים ממצבים מסויימים שאני נמצא בהם... כמובן שזה מה שעלה לי והשירים האלה גם מרגשים אותי לפעמים, זה מה שחשבתי עליו באותו רגע

הוו מעניין...

1. הכי מרפא מכאב: יש הרבה. אבל נלך על השיר המפתיע - "קבעתי עם האושר" למרות שזה שיר כיביכול עצוב,משום מה הוא מרפא מכאב.. מכניס אותך קצת לפורפורציות.. "קבעתי עם האושר והוא לא בא, זה לא נורא..." 2. הכי משמח: עונות (או שיר תקווה). 3. הכי מדכא: זוהרים. 4. הכי מכניס לסרטים: בית נבנה
5. הכי מעצבן: מגיפה (אני פשוט לא אוהב את השיר הזה...) 6. הכי עצוב: ישש המוןן... יש את שיר עצוב, ואת קרן אור, ואת התאבדות וכו' וכו' וכו' 7. הכי חרוש: מחר 8. הכי גורם לך לחייך: רוצה לשכב איתך
9. הכי גורם לך לבכות: מלאך 10. הכי גורם לך לחשוב על החיים: אלימות 11. הכי גורם לך להתחרט על מעשה שעשית: לא עולה לי כרגע... 12. הכי שיר נושא: שומקום 13. הכי לחן טוב: אוף זה לא פייר.. אין כזה דבר הכייייי
14. הכי מילים מדהימות: סוף העולם.. 15. הכי מיותר: את הכלב ואני 16. הכי מעביר מסר: שומקום.. 17. הכי נותן תחושה של ריקנות: הכל מתפורר... 18. הכי גורם לך להתגבר: הולך קדימה... 19. הכי נותן לך להחליט על דברים: יומן מסע.. 20. הכי מעורר בך רגשות אשם: אין כזה..

T h e B o Y1

New member
=)

1. הכי מרפא מכאב: מגיפה (בעברית) אחד השירים !!!! , בשבילך..., 2. הכי משמח: עונות, קבעתי עם האושר,אור הירח,השיר שלנו , מחר... 3. הכי מדכא: התאבדות , עורי עור, לבכות לך 4. הכי מכניס לסרטים: גשם כבד עומד ליפול , זה רק הלב שכואב לך 5. הכי מעצבן: לאן את הולכת , בוכה על הקבר 6. הכי עצוב: מה שמדכא אותי גם מעציב אותי 7. הכי חרוש: מחר ,אבל עדיין הוא שיר טוב! 8. הכי גורם לך לחייך: מחר 9. הכי גורם לך לבכות: לבכות לך , עורי עור 10. הכי גורם לך לחשוב על החיים: מגיפה , עכשיו מעונן ,מליארד טועים ,ובטח יש עוד כמה... אבל אלה הכי הכי ...,אהבנו,אמש 11. הכי גורם לך להתחרט על מעשה שעשית: אין ממש 12. הכי שיר נושא: כול השירים טובים... 13. הכי לחן טוב: לכול השירים יש לחן טוב ... 14. הכי מילים מדהימות: מגיפה , לילות לבנים 15. הכי מיותר: בום בום , לאן את הולכת , ובוכה על הקבר ... ,העולם התחתון של האהבה 16. הכי מעביר מסר: ואווו יש הרבה................ 17. הכי נותן תחושה של ריקנות: שומקום , חלולים 18. הכי גורם לך להתגבר: בשבילך ,מגיפה 19. הכי נותן לך להחליט על דברים: כול השירים שהזכרתי פה כמעט 20. הכי מעורר בך רגשות אשם: אין ו... איזה שם הייתם נותנים לאלבומים? הייתי משנה כמה דברים לא זוכר כרגע מה. האם היה איזה דיסק שהייתם משנים לו את השם ואם האחריות הייתה מוטלת עליכם הייתם נותנים לו שם חדש...? לא עולה לי כרגע לראש שם , אבל הייתם לוקח אחריות משלי על הדיסק שלו לילות לבנים ... ועם הזמן , וירח מלא ... הייתה צריך להוסיף גם איזה "שיר הכי מקפיץ " - ואז היה לי הרבה מה לרשום חחח

אני אני אני אני אני אני

1. הכי מרפא מכאב: בשבילך 2. הכי משמח: עונות 3. הכי מדכא: הולך לאיבוד 4. הכי מכניס לסרטים: לאן את הולכת 5. הכי מעצבן: מחר 6. הכי עצוב: מלח הדמעות 7. הכי חרוש: מחר 8. הכי גורם לך לחייך: עונות 9. הכי גורם לך לבכות: הולך לאיבוד 10. הכי גורם לך לחשוב על החיים: אל תכעסו 11. הכי גורם לך להתחרט על מעשה שעשית: ... 12. הכי שיר נושא: התאבדות 13. הכי לחן טוב: בשבילך .. לדעתי 14. הכי מילים מדהימות: יש לך אותי. 15. הכי מיותר: בית נבנה 16. הכי מעביר מסר: מרד הדמעות 17. הכי נותן תחושה של ריקנות: חלולים 18. הכי גורם לך להתגבר: 19. הכי נותן לך להחליט על דברים: 20. הכי מעורר בך רגשות אשם: אין

"

1. הכי מרפא מכאב: ה רק הלב שכואב לך. זה נשמע מטומטם.. אבל בכל זאת.. זה רק הלב. 2. הכי משמח: עונות. משום מה. 3. הכי מדכא: הולך לאיבוד. 4. הכי מכניס לסרטים: שנינו שווים. 5. הכי מעצבן: עליסה. 6. הכי עצוב: פלוגת הצער. 7. הכי חרוש: השיר שלנו. אבל הוא עדיין יכול לרגש אותי.. 8. הכי גורם לך לחייך: עצוב בלעדייך. 9. הכי גורם לך לבכות: האם להיות בך מאוהב. 10. הכי גורם לך לחשוב על החיים: סוף העולם. כמה אירוני. 11. הכי גורם לך להתחרט על מעשה שעשית: עניין. 12. הכי שיר נושא: האם להיות בך מאוהב. 13. הכי לחן טוב: האם להיות בך מאוהב. 14. הכי מילים מדהימות: האם להיות בך מאוהב. 15. הכי מיותר: מסיבת מתגייסים. 16. הכי מעביר מסר: שיר תקווה. 17. הכי נותן תחושה של ריקנות: ח ל ו ל י ם . 18. הכי גורם לך להתגבר: ממ עם הזמן? למרות שהוא מעצבן אותי רצח. 19. הכי נותן לך להחליט על דברים: מה? 20. הכי מעורר בך רגשות אשם: מתים משעמום. היה כיף רק כי זה גרם לי לחשוב קצת.

hagzi

New member
טוב אז ככה...../images/Emo29.gif

1. הכי מרפא מכאב: זה רק הלב 2. הכי משמח: סופרסטאר... הלחן והעיבוד מעבירים את המסר כמו שצריך ככה שכל פעם שאני שומעת את זה בא לי להתפרע ולחייך 3. הכי מדכא: רומיאו ויוליה... עצוב כמה שזה נכון 4. הכי מכניס לסרטים: על הכנרת בזריחה 5. הכי מעצבן: מחר 6. הכי עצוב: עליסה 7. הכי חרוש: השיר שלנו 8. הכי גורם לך לחייך: 365 ימים 9. הכי גורם לך לבכות: לילות לבנים 10. הכי גורם לך לחשוב על החיים: אין זמן תחת השמש 11. הכי גורם לך להתחרט על מעשה שעשית: צלקות 12. הכי שיר נושא: יום עובר 13. הכי לחן טוב: אמש 14. הכי מילים מדהימות: שוב פעם (למרות שטכנית השיר הזה הוא טעות אחת גדולה- אי אפשר להגיד שוב פעם בעברית, זה או שוב, או עוד פעם) 15. הכי מיותר: ועם הזמן
לא יכולה לשמוע את השיר הזה 16. הכי מעביר מסר: שיר תקווה 17. הכי נותן תחושה של ריקנות: שומקום 18. הכי גורם לך להתגבר: המכתב 19. הכי נותן לך להחליט על דברים: 20. הכי מעורר בך רגשות אשם: מרד הדמעות לא נראה לי שהייתי משנה שום שם של דיסק, כי פשוט צריך להתמודד עם מה שנבחר (עזבו אני מבינה את השטויות של עצמי... מין תקופה כזו של הגיגים פילוסיפיים
)

Jude Lennon

New member
עונה בפנאן

1. הכי מרפא מכאב: מלח הדמעות 2. הכי משמח: בית נבנה 3. הכי מדכא: זוהרים 4. הכי מכניס לסרטים: התאבדות וזיגוטה 5. הכי מעצבן: שלום אחד... גם הבתים של קבעתי עם האושר 6. הכי עצוב: המנגינה זוהרים... המילים קרן אור 7. הכי חרוש: על עם הזמן... כל השאר לא נמאסים פשוט 8. הכי גורם לך לחייך: בית נבנה 9. הכי גורם לך לבכות: זוהרים 10. הכי גורם לך לחשוב על החיים: זיגוטה וזוהרים 11. הכי גורם לך להתחרט על מעשה שעשית: אין ממש... אולי הכי קרוב לבד 12. הכי שיר נושא: שומקום 13. הכי לחן טוב: זוהרים, שומקום 14. הכי מילים מדהימות: זיגוטה 15. הכי מיותר: שלום אחד 16. הכי מעביר מסר: שומקום 17. הכי נותן תחושה של ריקנות: זוהרים 18. הכי גורם לך להתגבר: זוהרים 19. הכי נותן לך להחליט על דברים: זוהרים 20. הכי מעורר בך רגשות אשם: אין ממש

Hosh17

New member
.

1. הכי מרפא מכאב: אם את תבואי אלי, השיר שלנו 2. הכי משמח: אין כזה. אולי קצת מחר, למרות שזה לא שיר שאני אוהבת במיוחד 3. הכי מדכא: דיכאון, זוהרים, זיגוטה 4. הכי מכניס לסרטים: זוהרים, סוף העולם, זיגוטה, 5. הכי מעצבן: בית נבנה, זה רק הלב שכואב לך, מחר 6. הכי עצוב: שיר עצוב, לילות לבנים 7. הכי חרוש: מחר? 8. הכי גורם לך לחייך: בית נבנה, מרוב צחוק חחח 9. הכי גורם לך לבכות: אולי, לילות לבנים, על הכנרת בזריחה 10. הכי גורם לך לחשוב על החיים: סוף העולם, זוהרים 11. הכי גורם לך להתחרט על מעשה שעשית: כלום 12. הכי שיר נושא: עכשיו מעונן, סוף העולם, דיכאון, התאבדות 13. הכי לחן טוב: וואוווו אממ מקסיקו, סוף העולם, משהו בין שנינו, התאבדות... וזה על הקצה. 14. הכי מילים מדהימות: סוף העולם, אולי... מסוכסך קשה עם הלב. אבל עוד כמובן 15. הכי מיותר: ועם הזמן 16. הכי מעביר מסר: שומקום,מרד הדמעות 17. הכי נותן תחושה של ריקנות: שומקום, זוהרים 18. הכי גורם לך להתגבר: אין דבר כזה, השירים שלו רק מחדדים לי בראש כמה שהכל לא טוב. אבל אולי קצת המכתב, אם את תבואי אליי... 19. הכי נותן לך להחליט על דברים: 20. הכי מעורר בך רגשות אשם: מרד הדמעות

גפנמן

New member
אני

1. הכי מרפא מכאב: הולך קדימה 2. הכי משמח: שיר תקווה 3. הכי מדכא: דיכאון... 4. הכי מכניס לסרטים: עליסה 5. הכי מעצבן: מחר 6. הכי עצוב: מלח הדמעות 7. הכי חרוש: מחר 8. הכי גורם לך לחייך: בית נבנה, אל תדאג 9. הכי גורם לך לבכות: מלח הדמעות, עורי עור, סוף העולם 10. הכי גורם לך לחשוב על החיים: פרופיל 97 11. הכי גורם לך להתחרט על מעשה שעשית: שנינו שווים 12. הכי שיר נושא: שומקום! 13. הכי לחן טוב: חלומות גדולים, שומקום 14. הכי מילים מדהימות: מלאך, אין זמן תחת השמש, מלח הדמעות 15. הכי מיותר: בית נבנה 16. הכי מעביר מסר:עכשיו מעונן, שיר עצוב, הרואין, מלח הדמעות, קרן אור, כל ממנטו מורי בערך... 17. הכי נותן תחושה של ריקנות: חלולים, עכשיו מעונן 18. הכי גורם לך להתגבר: הולך קדימה 19. הכי נותן לך להחליט על דברים: אמש 20. הכי מעורר בך רגשות אשם: ____ ו... איזה שם הייתם נותנים לאלבומים? הייתי קורא לממנטו מורי חושך כמו במקורי, לעם הזמן זוהרים. האם היה איזה דיסק שהייתם משנים לו את השם ואם האחריות הייתה מוטלת עליכם הייתם נותנים לו שם חדש...? למעלה

...

1. הכי מרפא מכאב: צלקות, סוף לאהבה. 2. הכי משמח: מחר. 3. הכי מדכא: התאבדות וקרן אור. 4. הכי מכניס לסרטים: בואי אליי. 5. הכי מעצבן: העולם התחתון של האהבה. 6. הכי עצוב: גן החטאים, עליסה, התאבדות, סוף לאהבה, ועוד ועוד. 7. הכי חרוש: עם הזמן. 8. הכי גורם לך לחייך: מחר ועונות. 9. הכי גורם לך לבכות: המכתב, לילות לבנים, שיר עצוב. 10. הכי גורם לך לחשוב על החיים: שומקום וסוף העולם. 11. הכי גורם לך להתחרט על מעשה שעשית: סוף לאהבה, הולך לאיבוד והכי קרוב לבד. 12. הכי שיר נושא: הולך לאיבוד, לפעמים. 13. הכי לחן טוב: וואי, לא יודעת. 14. הכי מילים מדהימות: מלח הדמעות, גן החטאים, מתים משעמום. 15. הכי מיותר: בית נבנה. 16. הכי מעביר מסר: הכל. 17. הכי נותן תחושה של ריקנות: סוף לאהבה, אבדון, חושך. 18. הכי גורם לך להתגבר: חלומות גדולים, יומן מסע. 19. הכי נותן לך להחליט על דברים: לא שיר מסויים. 20. הכי מעורר בך רגשות אשם: מגיע לך יותר.

galush29

New member
../images/Emo69.gif

1. הכי מרפא מכאב: 2. הכי משמח: מחר 3. הכי מדכא: אתה נולדת לאהוב,קרן אור,התאבדות,אלימות 4. הכי מכניס לסרטים:סוף העולם 5. הכי מעצבן:עם הזמן,עצוב בלעדייך 6. הכי עצוב: קרן אור,שיר עצוב 7. הכי חרוש: השיר שלנו,אהבנו,האם להיות בך מאוהב,מחר..כל אלה 8. הכי גורם לך לחייך:מחר? 9. הכי גורם לך לבכות: קרן אור 10. הכי גורם לך לחשוב על החיים: סוף העולם,אופק ילדותי 11. הכי גורם לך להתחרט על מעשה שעשית:שנינו שווים 12. הכי שיר נושא:שומקום 13. הכי לחן טוב:סוף העולם,זוהרים,טוב יש מלא.. 14. הכי מילים מדהימות:הכל! 15. הכי מיותר: בית נבנה,עם הזמן 16. הכי מעביר מסר: כולם!! 17. הכי נותן תחושה של ריקנות: חלולים,חושף 18. הכי גורם לך להתגבר:יותר מדי[לא השיר,יותר מדי שיריםP:] 19. הכי נותן לך להחליט על דברים:וואו אין לימושג 20. הכי מעורר בך רגשות אשם:מרד הדמעות

ח לו לים

New member
עונה..

1. הכי מרפא מכאב: 2. הכי משמח: עונות 3. הכי מדכא: זוהרים 4. הכי מכניס לסרטים: בית נבנה,לגמרי. 5. הכי מעצבן: ועם הזמן 6. הכי עצוב: קרן אור 7. הכי חרוש: מחר 8. הכי גורם לך לחייך: שירים שאני אוהבת לשמוע גורמים לי לחייך ויש הרבה כאלה. 9. הכי גורם לך לבכות: קרן אור,מלאך ושיר עצוב. 10. הכי גורם לך לחשוב על החיים: סוף העולם ואלימות. 11. הכי גורם לך להתחרט על מעשה שעשית: שנינו שווים 12. הכי שיר נושא: שומקום 13. הכי לחן טוב: אמש 14. הכי מילים מדהימות: מתים משעמום,סוף העולם והאם להיות בך מאוהב. 15. הכי מיותר: בית נבנה. 16. הכי מעביר מסר: כל שיר מעביר מסר. 17. הכי נותן תחושה של ריקנות: חלולים. 18. הכי גורם לך להתגבר: כל שיר גורם לי להתגבר על סיטואציה שונה שקורה לי. 19. הכי נותן לך להחליט על דברים: לא עולה לי כרגע. 20. הכי מעורר בך רגשות אשם: מרד הדמעות

אלינה מ

New member
עונה../images/Emo13.gif

1. הכי מרפא מכאב: שומקום 2. הכי משמח: עונות 3. הכי מדכא: לאן את הולכת 4. הכי מכניס לסרטים: בית ניבנה 5. הכי מעצבן:בית ניבנה 6. הכי עצוב: שיר עצוב, קנאה 7. הכי חרוש: מחר 8. הכי גורם לך לחייך:עונות, שיר התקווה 9. הכי גורם לך לבכות: שיר עצוב, קנאה ועוד... 10. הכי גורם לך לחשוב על החיים: סוף העולם.. 11. הכי גורם לך להתחרט על מעשה שעשית: גן החטאים 12. הכי שיר נושא:אממ אור הירח 13. הכי לחן טוב:מלאאא לאן את הולכת 14. הכי מילים מדהימות: סוף העולם 15. הכי מיותר: בית ניבנה 16. הכי מעביר מסר: כולםםםם 17. הכי נותן תחושה של ריקנות:חלולים 18. הכי גורם לך להתגבר:ממנטו מורי 19. הכי נותן לך להחליט על דברים: 20. הכי מעורר בך רגשות אשם:מרד הדמעות

איזה משקיען :)

1. הכי מרפא מכאב: עליסה אבל חסר מורפיום בשיר 2. הכי משמח: מחר 3. הכי מדכא: דיכאון 4. הכי מכניס לסרטים: עליסההההה 5. הכי מעצבן: מחר 6. הכי עצוב: שיר עצוב 7. הכי חרוש: התאבדות. סתם.. חלק נכבד מעם הזמן והשיר שלנו 8. הכי גורם לך לחייך: תמונה לשעת ערביים 9. הכי גורם לך לבכות: לבכות לך 10. הכי גורם לך לחשוב על החיים: בוקר טוב איראן אחד מהם יש עוד.. שומקום 11. הכי גורם לך להתחרט על מעשה שעשית: המכתב 12. הכי שיר נושא: אור הירח 13. הכי לחן טוב: מצטערים 14. הכי מילים מדהימות: טוב יש הרבה משאירה את זה ריק 15. הכי מיותר: מחר 16. הכי מעביר מסר: זיגוטה 17. הכי נותן תחושה של ריקנות: וואלה לא יודעת 18. הכי גורם לך להתגבר: הרואין 19. הכי נותן לך להחליט על דברים: סוף העולם 20. הכי מעורר בך רגשות אשם: אל תדאג

Bambi di

New member
...

1. הכי מרפא מכאב: יומן מסע, המכתב. 2. הכי משמח: עונות, עצוב בלעדייך. 3. הכי מדכא: לילות לבנים. 4. הכי מכניס לסרטים: זיגוטה. 5. הכי מעצבן: אם את תבואי אליי. 6. הכי עצוב: קרן אור. 7. הכי חרוש: מחר. 8. הכי גורם לך לחייך: אור הירח. 9. הכי גורם לך לבכות: שלכת, לילות לבנים. 10. הכי גורם לך לחשוב על החיים: שומקום. 11. הכי גורם לך להתחרט על מעשה שעשית: מלאך. 12. הכי שיר נושא: יום עובר. 13. הכי לחן טוב: שומקום. 14. הכי מילים מדהימות: מלח הדמעות, מתים משיעמום. 15. הכי מיותר: בית נבנה. 16. הכי מעביר מסר: מרד הדמעות. 17. הכי נותן תחושה של ריקנות: מתים משיעמום, חלולים. 18. הכי גורם לך להתגבר: יומן מסע. 19. הכי נותן לך להחליט על דברים: יומן מסע. 20. הכי מעורר בך רגשות אשם: לא יכולתי להציל אותך.

free s0ul

New member
עונה..

איזה שירים של אביב הם הכי בשבילכם? 1. הכי מרפא מכאב: "סוף העולם" משום מה.. 2. הכי משמח: "עונות" 3. הכי מדכא: "התאבדות", "דיכאון" 4. הכי מכניס לסרטים: "הרואין" 5. הכי מעצבן: "השיר שלנו", מרוב שהוא חרש עליו בהופעות.. 6. הכי עצוב: "לילות לבנים" + "אמש" + "שנינו שווים" 7. הכי חרוש: ראו 5! 8. הכי גורם לך לחייך: ראו 2.. 9. הכי גורם לך לבכות: ראו 6.. 10. הכי גורם לך לחשוב על החיים: "הולך קדימה", "סוף העולם" 11. הכי גורם לך להתחרט על מעשה שעשית: "מלאך" 12. הכי שיר נושא: מה..........? 13. הכי לחן טוב: "לילות לבנים" אולי.. 14. הכי מילים מדהימות: "פלוגת הצהר", "גן החטאים" 15. הכי מיותר: "בית נבנה.." כאילו מה?????? 16. הכי מעביר מסר: "סוף העולם" 17. הכי נותן תחושה של ריקנות: "שנינו שווים" 18. הכי גורם לך להתגבר: "הולך קדימה" 19. הכי נותן לך להחליט על דברים: אין שיר כזה 20. הכי מעורר בך רגשות אשם: אין שיר כזה.. ו... איזה שם הייתם נותנים לאלבומים? האם היה איזה דיסק שהייתם משנים לו את השם ואם האחריות הייתה מוטלת עליכם הייתם נותנים לו שם חדש...? בדוגרי.. לא הייתי משנה כלום..אבל אם כבר, את השם של האלבום השלישי- "אביב גפן 3", נדוש לקרוא לאלבום ע"פ השם של היוצר... לא' דעת למה.. שאביב ישבור ת'ראש לבד!

free s0ul

New member
הייתי מעיםה גם את "העולם התחתון של האבה"

שיר מעצבן.. ושיר שדבר על החיים כביכול בנוטסף, ל"סוף העולם"..גם ":אלימות" איך שכחתי.. ועוד שיר כזה חזק!

למעלה