השירים לתוכנית הבאה

Moses The Fish

New member
השירים לתוכנית הבאה

פפסי צ'לנג', נבחרו שירים מעולים למתמודדים (צופים הצביעו באתר). מלמד בעיקר על היצירתיות הגדולה של המנטורים שלהם. NOT

לא שלמישהו אכפת, אבל טייט ישיר את if tomorrow never comes. נהדר, עוד בלדה בשבילו

אמבלם3 ישירו את Forever Young, אתם כבר שומעים את מכונת התופים והאפקטים בפזמון? לדעתי זו הבחירה הפחות מוצלחת. מכולם. שיר מאוס לאללה, משלושה בחורים מאוסים אפילו יותר...
סיסי תשיר את Part of me של קייטי פרי, שזה השיר שהיא קיוותה שייבחר. אם זה קייטי פרי זה לא יכול להיות טוב

פיפת' הרמוני ישירו עוד פעם דמי לובאטו, גיב יור הארט א ברייק. זה אר נ' בי ולא כל כך מתאים לפופ שהן אימצו לעצמן. מעניין אותי לדעת איזה עיבוד יהיה לזה, וכמה הן יזייפו את המנעד הקשה שלו.
דאימונד תשיר את דאימונדס של ריהאנה. על הפנים, זה אומר שהיא עלולה להישאר עוד שבוע ולהעיף את סיסי

קרלי קיבלה את השיר הכי מתאים מכל המתמודדים - if i were a boy.
הגיע הזמן שהיא תשיר משהו שמתאים לגיל שלה!

andre93

New member

בחירה אדירה לקרלי! סיכוי טוב לביצוע גדול מהחיים.
השיר שדיאמונד תשיר כל כך מתאים לה, כל הזמן חשבתי שהיא עשויה לבחור את זה, ובסוף הצופים בחרו

סיסי כבר עשתה קאבר מפורסם לשיר הזה.
לא בטוח מה פיפת' הרמוני יוכלו להותיא מהשיר הזה של דמי, חוץ מאת האהדה שלה

omer719

New member
סיסי כבר עשתה לזה קאבר,

איזה מצחיק זה. מקווה שעם שיר שהיא כל כך יכולה להרגיש 'נוח' איתו היא תתן הופעה טובה.

omer719

New member
מפה לשם...

השירים דיי גרועים

אף אחד לא ממש הפתיע אותי, אין יותר מידי מקוריות, רק קרלי קיבלה שיר מעולה, אבל גם זה... נעשה כל כך הרבה פעמים.
לא ברור בכלל מה הולך שם

dilan angel

New member
חלק ממש אהבתי וחלק לא

הבחירה לקרלי מושלמת!!

פיפת הרמוני- אני רואה שזה יהיה ביצוע מוצלח !! תפור עליהן! וחוצמזה דמי כפרוני

סיסי- סומכת עליה שהפעם תפציץ! ( תקראו לי אופטימית)

דיימונד- הכל תלוי. אם יעשו את זה קצבי מדי אז הלך עליה כי היא תראה מגוחכת , אבל אם יעשו לזה גרסא מיוחדת שהיא יכולה להראות את היכולות הווקלאיות שלה זה יהיה טוב..

לא מעניין-
טייט- אתה הסיוט שלי תעוף כבר מהתחרות

אמבלם- בחירת שיר גרועה!!!

-נשלח בעיצומו של שיעור סטטיסטיקה מרתק-

Shiri from the block

Active member
יאאאאא איזה בחירת שירים מעולה!!!! בדיוק השותף שלי אמר שדיימונד צריכה לשיר שירים של ריהאנה חח ועכשיו זה קורה.
והשיר שהביאו לסיסי לשיר זה מצויין!!!! יושב עליה בול והיא גם תצליח לבצע אותו מצויין!!

כל השאר לא מעניין

Someone 2011

New member
איזה בחירות מעולות !!!!

אהבתי ת'בחירה של אמבלם3 , Forever Young שיר אדיר!! אחד האהובים עלי בכל הזמנים. והם די הלכו על בטוח...

ונראה לפי הרשימה כי כולם הולכים להפציץ, השירים ממש חזקים.

דאימונד תשיר את דימונדס, ממש מעניין לשמוע אותה עושה את זה. נשמע ממש טוב. יאללה סיסי הבייתה!!!
ושל קרלי בכלל, if i were a boy של ביונסה?? שיר מעולה בשבילה להוכיח שוב פעם את היכולות הקוליות הלא שפויות שלה.

מבחינתי בגמר מי שהכי ראוי להגיע אלו קרלי, דימונד ואמבלם3, למרות שאני חושב שטייט יגיע במקום דיימונד....

revicu

New member
מעניין

קודם כל, השיר שנבחר לטייט הוא שיר מדהים ואחד משירי הקאנטרי האהובים עלי אוור (ואני לא כזאת חזקה בז'אנר) ויש לו גם חידוש פופי לא רע של רונן קיטינג (ההוא מבויזון). לשיר הזה יש פוטנציאל להחזיר אותו למקום הראשון.
על אמבלם אפשר לסמוך שיבצעו את השיר מלא המשמעות שנבחר להם באופן חלול וריקני.
לסיסי נבחר שיר מושלם שיאפשר לה לזייף בכמויות כמו שהיא אוהבת.
לא מכירה את השיר שנבחר לפיפת' אבל נשמע כמו משהו שישים אותם בבוטום.
האם דאימונד מסוגלת לשיר שיר לא של וויטני יוסטון? נראה לי שהשיר הזה יכול להיות גם מאוד מעצבן.
לא בטוחה לגבי הבחירה של קרלי למי שמכיר את המילים זה שיר שמתאים לבחורה שעברה כמה דברים.

Adi Zoarets

New member
רייצ'ל מעונה 1 כבר ביצעה את If I Were a Boy

למי שלא מכיר :
If I Were a Boy

such an angel

New member
בחיי שאיך שראיתי את

השורה הזו "if i were a boy" כבר התנגן לי בראש השיר הזה בביצוע של רייצ'ל המדהימה הקטנה הזו !

למעלה