השירים שאתם הכי פחות אוהבים.

Eden054

New member
השירים שאתם הכי פחות אוהבים.

אתמול נבחר השיר "בית נבנה" מהאלבום "אור הירח" כשיר שאתם הכי פחות אוהבים. היום נבחר את השיר שאתם הכי פחות אוהבים/לא מתחברים מהאלבום "עכשיו מעונן". (האלבום האהוב עליי
) תוכלו להסביר למה אתם לא אוהבים/מתחברים אליו... השירים: - עכשיו מעונן - על הכנרת בזריחה - אל תדאג - אילנה - שיר הסמרטוטים - אולי - בוכה על הקבר - שלכת - אוהב אותה (שונא אותה) - רוצה לשכב איתך - הכל מתפורר - הילדים - שוב פעם - אני שונא אחחחחח הבחירה קשה!!!

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo12.gif

תחזרי, תחזרי להיות סמויה
סתם, מתה עלייך

R h o n e

New member
עכשיו מעונן

לא סובל תשיר המזויין הזה.. חחח סתם חס וחלילה. "הילדים" אין פואנטה

shmuelr

New member
חחחחחחחחחח... למקרה שלא הבנת חביבי.. השיר

מדבר על החיילים. עכשיו לך תקשיב לו ותחזור אלינו. אולי אחד השירים הכי טובים של אביב. גם בגלל הלחן וגם בגלל המילים הפשוטות שאומרות כל כך הרבה.

חמדונה

New member
תשמע

כמישהי שכותבת ומציירת, מאד קשה לי לראות דברים כאלה, כי אין לך מושג מה עבר לו בראש באותו רגע ואין לך מושג למה הוא התכוון. לקבוע שאין פואנטה, רק כי אתה לא מבין אותה- זו טעות שמצביעה על התנשאות בלתי נסבלת. אני אף פעם לא הייתי במצריים, זה לא אומר שהיא לא קיימת. אולי דימוי קצת לא קשור, אבל הוא מבהיר את העניין. היות ואנשים לא אוהבים שמתנשאים מעליהם (ובצדק), הם אוטומטית מגיבים בהתנשאות, וזה מה ששמואל עשה, ואפשר להבין את זה ובדוגרי גם אני באתי לכתוב לך 'פחחחחחחחחחחחחח' אחד גדול. מקווה שכולנו הבנו עכשיו. ולשאר הפורום: תשמעו, כבר יותר משנה שכל מה שיש פה בפורום זה התנצחויות. זה לא הפורום שאליו הצטרפתי, וזה לא פורום שכיף בו. תפסיקו לקטול והלעליב אחד את השני, זה לא לעניין. בטח לא בפורום של אומן שכל הסמל שלו זה לקבל את השונה, שלום, סבלנות.

נתוש ז

New member
אתם פותחים יותר מדי נושאים כאלה ביום..

וזה הורס את כל הכיף של השירור. בהתחלה היה רק אחד של דיסק שנפתח שבועי. זה היה נחמד. אחרי זה אחד של השיר הטוב ביותר בכל דיסק. נחמד (חוץ מהעבודה שכל יום יש דיסק אחר, שזה קצת לחוץ ומפוצץ את הפורום). אבל עכשיו גם של שונאים? תחכו שלפחות אחד מהאחרים יסתיימו...=\

למעלה