השירים שכתבתי כל כך מגעילים ? למה לא הגבתם ?? רק רינת ו- Sparks.....
H Hurakano New member 27/1/03 #1 השירים שכתבתי כל כך מגעילים ? ../images/Emo10.gif למה לא הגבתם ?? רק רינת ו- Sparks.....
S shellyland New member 27/1/03 #2 אני לא הגבתי כי לא אהבתי את השיר שכתבת על הנשים, אז העדפתי לשתוק אבל עכשיו ששאלת...
ק קארינוש12 New member 27/1/03 #3 ../images/Emo185.gifתכנסי../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif תראי, חמודה, אני גם לא הגבתי כי אני יותר מדי עסוקה בשביל לקרוא שירים אולי זה קצת יפגע בך אבלל אני ש-ו-נ-א-ת שירים אז אל תתעצבי בגללי ביייייי
../images/Emo185.gifתכנסי../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif תראי, חמודה, אני גם לא הגבתי כי אני יותר מדי עסוקה בשביל לקרוא שירים אולי זה קצת יפגע בך אבלל אני ש-ו-נ-א-ת שירים אז אל תתעצבי בגללי ביייייי
H Hurakano New member 28/1/03 #5 אני בן...... אני בן..... זה א´... ו-ב´ - איך אפשר לשנוא שירים ??? מסתומרת שונאת שירים ?? חחחח בחיים שלי לא שמעתי כזה דבר..... עשי לי טובה תסבירי את עצמך
אני בן...... אני בן..... זה א´... ו-ב´ - איך אפשר לשנוא שירים ??? מסתומרת שונאת שירים ?? חחחח בחיים שלי לא שמעתי כזה דבר..... עשי לי טובה תסבירי את עצמך
ק קארינוש12 New member 28/1/03 #6 ../images/Emo185.gifתגובה../images/Emo26.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif זה אומר שאני לא אוהבת לקרוא אבל לשמוע כן
../images/Emo185.gifתגובה../images/Emo26.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif זה אומר שאני לא אוהבת לקרוא אבל לשמוע כן